עד עתה היתה ברשותי LCD של TOSHIBA מתחילת העשור הקודם.
קניתי אותה במחיר מופקע במיוחד. פעם אחרונה בחיי שאהיה early adopter, זו בהחלט היתה טעות מרה.
כעת אני מחפש להחליפה בחדשה עם כל הפיצ'פקס והפיצ'רים הנילווים שתהפוך למיושנת רק בעוד שנתיים במקום בעוד כשנה.
מאוד אשמח ואעריך כל עזרה והכוונה לדגמים שעשויים להיות רלוונטיים עבורי.
לפי מחקר באמת רדוד שביצעתי עד כה אלו הם הדברים שנשמעים לי מעניינים:
* טלוויזית LED 46 אינץ'
* טכנולוגיית FULL LED, כך זה נקרא? זה אומר בתכלס שהתאורה האחורית מתבצעת בנפרד לקבוצות הרבה יותר קטנות של פיקסלים?
* תלת מימד אקטיבי? לא סגור למה אבל נראה לי יותר מעניין האקטיבי על הפסיבי, בניגוד למגמה בשוק (אולי זו סתם הומופוביה).
האם בסופו של דבר החוויה באקטיבי, עם מסך ברמה גבוהה, טובה יותר? זוויות צפיה ואיכות תמונה חשובים לי.
האם המשקפיים האקטיביים מסוכנים לבריאות? לא בא לי להקרין את המוח בזמן הקרנת סרט.
מה עם מסכים ללא משקפיים? יש כבר משהו טוב במחיר סביר? שמעתי על קוטביות פיקסלים שמותאמת לזווית הצפייה, זה כבר קיים אצל אחת היצרניות?
* איכות התמונה מאוד חשובה לי. כבר יותר מעשור שאני צופה רק בHD, האיכות בשידורים רגילים פחות קריטית עבורי.
* מסך מט או מבריק? לא גיבשתי דעה... הסלון שלי מואר.
* הטלוויזיה מיועדת לתלייה על הקיר וחשוב שהיא תשתלב בצורה אסטתית. אל הטלוויזיה אני מחבר שני HDMI וחיבור VGA של מחשב. מאוד תעזור לי טלוויזיה שהחיבורים הנ"ל הם צידיים כך שלא אצטרך מתקן תלייה ענק.
אנשים כביכול מביני עניין המליצו לי על טלוויזיות פיליפס בעיקר משיקולי איכות תמונה, אבל אני לא יודע כמה הם מעודכנים באמת עם המצב של היצרניות היום.
התקציב שלי הוא בגדול בין 6 ל9 עם עדיפות לאיזור האמצע.
התחלתי לבחון את הדגם הבא: LG 47LX9500.
העניין המוזר הוא שמעט מאוד חברות מוכרות אותו במחיר באיזור ה-8500 ש"ח ואחריו יש קפיצה לאיזור ה-13,500 ש"ח, מה הקאצ' כאן?
תודה רבה מראש לכל העוזרים!
SHIT! התקלקלה לי הטלוויזיה ונשאבתי לייסורי קניית טלוויזיה חדשה! עזרו לי!
-
nirdil
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
-
nirdil
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
למה אין מגיבים? הפוסט ארוך מידי?
לא הזכרתי גם שאמינות סופר חשובה לי, הבנתי שיש בני מפעלים בעולם המייצרים את הפנלים ואחד איכותי מהשני? כמו כן חשוב גם איפה הרכיבו את הטלוויזיה? אוף זה כל כך מייגע...
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
ברוך הבא לפורום
רכישת מסך חדש היא חוויה לא יסורים כמו שהגדרת
אבל כל אחד רואה את זה אחרת ..
ממליץ לך בתקציב ללכת ולראות את ה Samsung 51D550 לדעתי תמורה מלאה לכסף ..גם 51 גם תלת מימד וגם עיצוב מדהים ..לגבי המחיר בסביבות ה 7000 אולי אפשר להשיג בפחות ..אני ראיתי את המסך הזה והתרשמתי מאוד .אגב לא ציינתי אבל מדובר בפלאזמה השאלה אם היא מתאימה לתנאי הצפייה שלך
במידה ויש אפשרות למתוח עוד את התקציב אז בהחלט שווה לבדוק את הסדרות החדשות של פנאסוניק.
בהצלחה
רכישת מסך חדש היא חוויה לא יסורים כמו שהגדרת
ממליץ לך בתקציב ללכת ולראות את ה Samsung 51D550 לדעתי תמורה מלאה לכסף ..גם 51 גם תלת מימד וגם עיצוב מדהים ..לגבי המחיר בסביבות ה 7000 אולי אפשר להשיג בפחות ..אני ראיתי את המסך הזה והתרשמתי מאוד .אגב לא ציינתי אבל מדובר בפלאזמה השאלה אם היא מתאימה לתנאי הצפייה שלך
במידה ויש אפשרות למתוח עוד את התקציב אז בהחלט שווה לבדוק את הסדרות החדשות של פנאסוניק.
בהצלחה
- saar156
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 966
לך תיבדוק את פנסוניק 50VT20 : איכות תמונה + פיצ'רים עכשוויים + 3D בלי זליגת תמונה מעין לעין (crosstalk) + נכנסת בתקציבך העליון (עם חריגה קטנה)
בהצלחה
בהצלחה