החלפתי לממיר יס HD (שימו לב - לא ממיר מקליט) אשר הגיע אתמול לאחר המתנה של יותר מ3 שבועות לטכנאי!!
ואיכות השידורים בHD פשוט זוועה, במיוחד בערוצי הסרטים ובערוצי יס (למשל בערוצי בקומדיות) התמונה מפוקסלת ומרוחה, אפילו התירגום מפוקסל, ממש כואב בעיניים לראות (כמובן שאני מדבר על ערוצי הHD)
הערוץ היחיד שנראה סביר הוא נשיונל גיאוגרפיק.
אני ממש מצטער שיש לי יס, יש משהו שאני או טכנאי יס יכול לעשות לשפר התמונה?
kiko11 כתב:ערוץ נשיונל גאוגרפיק משודר באיכות טובה יחסית לא HD מותאם תבדוק איך אתה רואה בערוץ הזה ואם עדיין יש לך תמונה מפוקסלת לדעתי צריך לבצע כיול למסך
...
כמו שרשמתי בהודעה המקורית נשיונל גאוגרפיק נראה יחסית סביר (לא מדהים אבל לפחות ניתן לצפיה).
"ואיכות השידורים בHD פשוט זוועה, במיוחד בערוצי הסרטים ובערוצי יס (למשל בערוצי בקומדיות) התמונה מפוקסלת ומרוחה, אפילו התירגום מפוקסל, ממש כואב בעיניים לראות (כמובן שאני מדבר על ערוצי הHD) "-ציטוט.
א.יש צדק כלשהו בתלונה שלך, חבל שאתה סובל, אבל זה פתיר משהוא.
ב.יש ברשותך מצלמת וידיאוHD?
זורו44 כתב:"ואיכות השידורים בHD פשוט זוועה, במיוחד בערוצי הסרטים ובערוצי יס (למשל בערוצי בקומדיות) התמונה מפוקסלת ומרוחה, אפילו התירגום מפוקסל, ממש כואב בעיניים לראות (כמובן שאני מדבר על ערוצי הHD) "-ציטוט.
א.יש צדק כלשהו בתלונה שלך, חבל שאתה סובל, אבל זה פתיר משהוא.
ב.יש ברשותך מצלמת וידיאוHD?
צלם את המסך והעלה ל"צינור".
הקפד להעלות את תפריט הכיול ומצב משתמש וכמובן את הערוצים באיכות נמוכה.
עד תחילת הצום תקבל את כל העזרה לצפיה איכותית וכתוביות שיראו טוב.
גם לי יש בעיה דומה.
עד לפני שבוע האיכות בערוצי הHD היתה מעולה. באמת מעולה
ומשום מה מאתמול האיכות ירדה דרסטית
באמת התמונה מפוקסלת, נמרחת, ופשוט לא טובה כאילו זה ערוץ SD פשוט שאני צופה בו עם טלויזיה מהשוק
חיברתי לPS3 ורואים מעולה
לא יודע מה קרה לyes הזה פתאום
אהה... והיינו מנויים 3 שנים להוט ואין בכלל אבל בכלל מקום להשוות באיכות.
Yes (לא כרגע בכל אופן) הרבה יותר איכותי
זורו44 כתב:צלם את המסך והעלה ל"צינור".
הקפד להעלות את תפריט הכיול ומצב משתמש וכמובן את הערוצים באיכות נמוכה.
עד תחילת הצום תקבל את כל העזרה לצפיה איכותית וכתוביות שיראו טוב.
...
טוב, שמתי שני סרטים, הראשון מראה דוגמא לשידור HD גרוע (נא לבחור 1080P) תתיחסו רק ל30 שניות הראשונות: