עזרה מיקום רמקולים סטאליטים בחדר
שלום לכולם,
אבקש את עזרתכם במיקום רמקולים קדמיים של Harman Kardon HKTS 16 בחדר.
כמו שאפשר לראות בתמונה את הסנטר כבר מקמתי מתחת לטלוויזיה השאלה היא האם את הקדמיים אני צריך לתלות
בשני צידי הטלוויזיה? במקרה הזה המרחק ביניהם יהיה בסביבות 1.30 מטר. האם המרחק הזה בסדר?
אפשרות שניה זה פשוט להניח את הרמקולים על השולחן
אפשרות שלישית לתלות את הרמקולים מעל גובה הטלוויזיה כל שהכוננית בצד ימין לא תפריע ואז המרחק בין שני הרמקולים יכול להיות גדול יותר מ 1.30 מטר.
אודה לכם את תוכלו לייעץ על האפשרות הטובה ביות למיקום הרמקולים.
תודה.
אבקש את עזרתכם במיקום רמקולים קדמיים של Harman Kardon HKTS 16 בחדר.
כמו שאפשר לראות בתמונה את הסנטר כבר מקמתי מתחת לטלוויזיה השאלה היא האם את הקדמיים אני צריך לתלות
בשני צידי הטלוויזיה? במקרה הזה המרחק ביניהם יהיה בסביבות 1.30 מטר. האם המרחק הזה בסדר?
אפשרות שניה זה פשוט להניח את הרמקולים על השולחן
אפשרות שלישית לתלות את הרמקולים מעל גובה הטלוויזיה כל שהכוננית בצד ימין לא תפריע ואז המרחק בין שני הרמקולים יכול להיות גדול יותר מ 1.30 מטר.
אודה לכם את תוכלו לייעץ על האפשרות הטובה ביות למיקום הרמקולים.
תודה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בעולם מושלם יהיו יותר מ-1.30 מטר בין הרמקולים הקדמיים, כאשר ה-TV במרכז, אך לא פחות חשוב שהרמקולים יהיו בגובה האוזניים...
מה שאפשר לעשות במקרה הנתון הוא באמת להציב את הרמקולים גבוה יחסית, אבל עם הטיה כלפי מטה כך שהם יהיו מכוונים לאוזניים.
כל זאת בהנחה שאתה רואה TV מהצד השני של החדר, ולא פשוט יושב ליד השולחן ובוהה בה ממרחק אפס
מה שאפשר לעשות במקרה הנתון הוא באמת להציב את הרמקולים גבוה יחסית, אבל עם הטיה כלפי מטה כך שהם יהיו מכוונים לאוזניים.
כל זאת בהנחה שאתה רואה TV מהצד השני של החדר, ולא פשוט יושב ליד השולחן ובוהה בה ממרחק אפס
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
להיפך, חשוב שהם יהיו טיפה רחוקים מהסנטר ולא צמודים אליו...
אם אתה רחוק 2.5 מטר מהמסך, כדאי שיהיה מרחק דומה של 2.5 מטר בין הרמקול הימני לשמאלי, כאשר הסנטר וה-TV במרכז הטווח הזה.
אם אתה רחוק 2.5 מטר מהמסך, כדאי שיהיה מרחק דומה של 2.5 מטר בין הרמקול הימני לשמאלי, כאשר הסנטר וה-TV במרכז הטווח הזה.
- aviad_chai
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אפשר להביא תרופה שתרפה לזמן קצר את המכה. אבל לפי דעתי על סמך תמונה אחת אני הייתי נכנס לחדר כזה והופך אותו...אני מאמין שמפעם לפעם אתה מביא מבט לטלויזיה שאתה יושב על המחשב. ולפי התמונה הפינה נראת דיי מסורבלת...