LG 37LK450 במקום 37LD460 - כדאי?
שלום,
רציתי לקנות טלויזיה של LG מדגם 37LD460, והציעו לי לשדרג לדגם חדש יותר, LK450, במחיר דומה (הפרש של כמאה ש"ח). שני הדגמים מיבוא ישיר של ח.י.
השוואה בין המפרטים מגלה באמת שב-LK יש פיצ'רים שלא קיימים ב-LD, אבל לא הצלחתי למצוא התייחסות ביקורתית לדגם עצמו בפורום. נראה שגם מספר המקומות שמוכרים אותו בארץ די מוגבל, אני לא יודע אם זה בגלל שהוא חדש או שאולי הוא מופיע תחת שם אחר.
מישהו מכיר, שמע או יודע משהו על המסך הזה? המחיר הנמוך גורם לי לחשוש שאולי אני מפספס כאן משהו...
אני צריך לקבל החלטה בשעות הקרובות ולכן אשמח לעזרתכם המהירה. בהיעדר מידע נוסף אני אלך על ה-LK450.
תודה!
רציתי לקנות טלויזיה של LG מדגם 37LD460, והציעו לי לשדרג לדגם חדש יותר, LK450, במחיר דומה (הפרש של כמאה ש"ח). שני הדגמים מיבוא ישיר של ח.י.
השוואה בין המפרטים מגלה באמת שב-LK יש פיצ'רים שלא קיימים ב-LD, אבל לא הצלחתי למצוא התייחסות ביקורתית לדגם עצמו בפורום. נראה שגם מספר המקומות שמוכרים אותו בארץ די מוגבל, אני לא יודע אם זה בגלל שהוא חדש או שאולי הוא מופיע תחת שם אחר.
מישהו מכיר, שמע או יודע משהו על המסך הזה? המחיר הנמוך גורם לי לחשוש שאולי אני מפספס כאן משהו...
אני צריך לקבל החלטה בשעות הקרובות ולכן אשמח לעזרתכם המהירה. בהיעדר מידע נוסף אני אלך על ה-LK450.
תודה!
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
קודם כל תבדוק את סוג הפאנל שבא עם ה LK.
על הארגז של הטלוויזיה יש מדבקה גדולה. כתוב שם בגדול את הדגם ומתחת יש כמה ברקודים. מעל הברקוד העליון השמאלי אתה תראה משהו בסגנון של
37LK450-TA.AMFYLH
ה Y שסימנתי באדום זה מה שחשוב. אם במקום ה Y אתה רואה למשל D זה אומר פאנל MVA של AUO שפחות טוב. (עקרונית גם W, Z ו I זה IPS).
לאיזו מטרה הטלוויזיה?
לגבי מידע על ה LK450:
http://www.televisioninfo.com/content/L ... Review.htm
http://ww.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1327825
על הארגז של הטלוויזיה יש מדבקה גדולה. כתוב שם בגדול את הדגם ומתחת יש כמה ברקודים. מעל הברקוד העליון השמאלי אתה תראה משהו בסגנון של
37LK450-TA.AMFYLH
ה Y שסימנתי באדום זה מה שחשוב. אם במקום ה Y אתה רואה למשל D זה אומר פאנל MVA של AUO שפחות טוב. (עקרונית גם W, Z ו I זה IPS).
לאיזו מטרה הטלוויזיה?
לגבי מידע על ה LK450:
http://www.televisioninfo.com/content/L ... Review.htm
http://ww.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1327825
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

יש יתרון ל 460 מבחינת הרמקולים, ולא ראיתי מדידת אינפוט לאג למשחקים בשביל ה LK450 (למרות שלאור 50 ההרץ סביר להניח שאין אחד גדול) ולא בדקתי עם איזה פאנל ה LK מגיע. לאור ה DDT יכול להיות שמאירופה ואז יש סיכוי שאינו IPS.
בשביל זה שאלתי מה השימושים.
בשביל זה שאלתי מה השימושים.
איציק, את ה-LD460 אפשר להשיג ב-2600 כולל משלוח בשקם אלקטריק, ואת ה-LK450 אפשר להשיג באולסייל ב-2700.
אינטגרל, האם יש לי יכולת לברר מה סוג הפאנל בהזמנה טלפונית? מן הסתם הנציג בטלפון לא יידע להגיד לי מה כתוב על המדבקה שעל הארגז. כמה משמעותי ההבדל בין הפאנלים?
השימושים הם בעיקר לסרטים מהמחשב ולגיימניג. ספציפית, לא יהיה חיבור ליס או להוט (ה-LK450 מגיעה עם טיונר שמאפשר קליטת עידן+ אבל אני לא מתכנן להשתמש בו יותר מדי, זה סתם בונוס נחמד). איזה יתרון ראית ל-460 מבחינת הרמקולים?
תודה על התגובות!
אינטגרל, האם יש לי יכולת לברר מה סוג הפאנל בהזמנה טלפונית? מן הסתם הנציג בטלפון לא יידע להגיד לי מה כתוב על המדבקה שעל הארגז. כמה משמעותי ההבדל בין הפאנלים?
השימושים הם בעיקר לסרטים מהמחשב ולגיימניג. ספציפית, לא יהיה חיבור ליס או להוט (ה-LK450 מגיעה עם טיונר שמאפשר קליטת עידן+ אבל אני לא מתכנן להשתמש בו יותר מדי, זה סתם בונוס נחמד). איזה יתרון ראית ל-460 מבחינת הרמקולים?
תודה על התגובות!
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה יכול לדבר עם ח.י. לגבי הפאנל, לבקש לדעת מה כתוב על הארגז.
הרמקולים ב 460 משופרים 2X15 ולא 2X10 ויש הבדל (מהשוואה של LD450 שבאים עם 2X10 לעומת 2X15 ב 460).
ב 37" 460 מח.י. ראיתי את האות Z שזה IPS (אבל לך תדע אם זה מה שיש להם עכשיו)
ב LK450 זה אמור להיות Y לפאנל IPS (אבל שוב יש עוד אותיות אפשריות).
פאנל ה MVA האלטרנטיבי לא גרוע כמו שעושים ממנו לצפיה רגילה. אבל, לגיימינג לא הייתי מוותר על IPS כי ה GHOSTING TIME ב IPS טוב משמעותית מאשר ב MVA.
הרמקולים ב 460 משופרים 2X15 ולא 2X10 ויש הבדל (מהשוואה של LD450 שבאים עם 2X10 לעומת 2X15 ב 460).
ב 37" 460 מח.י. ראיתי את האות Z שזה IPS (אבל לך תדע אם זה מה שיש להם עכשיו)
ב LK450 זה אמור להיות Y לפאנל IPS (אבל שוב יש עוד אותיות אפשריות).
פאנל ה MVA האלטרנטיבי לא גרוע כמו שעושים ממנו לצפיה רגילה. אבל, לגיימינג לא הייתי מוותר על IPS כי ה GHOSTING TIME ב IPS טוב משמעותית מאשר ב MVA.
דיברתי עם ח.י., וכמובן שהם לא ידעו להגיד מה יש על הארגז וכו' (לפחות נציגת השירות לא ידעה לומר לי, לא הכירה את הביטוי "סוג פאנל", טענה שאין לה שום ארגזים להסתכל על המדבקות שלהם ולא הצליחה למצוא מישהו שיודע למרות שניסתה ממש הרבה זמן). מה שהם כן יודעים להגיד זה שהייבוא הוא מקוריאה (ולא מאירופה), ואם אני מבין נכון זה מגדיל את הסיכוי לפאנל IPS -- נכון?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ה 4 מ"ש לא רלוונטי. זה נקרא זמן התגובה וגם הוא לא ממש מעניין (כי הם מודדים אפור לאפור)
האינפוט לאג זה הזמן שעובר מרגע שנתת פקודה (למשל לחצת ב PS3 על כפתור יריה, או על תזוזה ימינה) ועד שהדמות זזה על המסך.
ככה נראית טלוויזיה עם אינפוט לאג:
המדידה שלו לא פשוטה:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1131464
אבל נשמח לשמוע התרשמות סובייקטיבית
האינפוט לאג זה הזמן שעובר מרגע שנתת פקודה (למשל לחצת ב PS3 על כפתור יריה, או על תזוזה ימינה) ועד שהדמות זזה על המסך.
ככה נראית טלוויזיה עם אינפוט לאג:
המדידה שלו לא פשוטה:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1131464
אבל נשמח לשמוע התרשמות סובייקטיבית
הטלוויזיה הגיעה היום.
קודם כל חשוב להגיד כל הכבוד לח.י. שהביא אותה תוך 3 ימי עסקים כפי שהתחייבו למרות שאנחנו באמצע החגים והיו יכולים למרוח אותי שבועות.
שנית, הפאנל: גם על הקרטון וגם על הטלוויזיה עצמה מצוין 37LK450Y - TA.AMFYLH, כלומר זה פאנל S-IPS.
לגבי אינפוט לאג, ייקח קצת זמן לתת התרשמות כי הטלוויזיה הייתה הצעד הראשון ועכשיו אני צריך לקנות קונסולה
תודה לכולם על העזרה!
קודם כל חשוב להגיד כל הכבוד לח.י. שהביא אותה תוך 3 ימי עסקים כפי שהתחייבו למרות שאנחנו באמצע החגים והיו יכולים למרוח אותי שבועות.
שנית, הפאנל: גם על הקרטון וגם על הטלוויזיה עצמה מצוין 37LK450Y - TA.AMFYLH, כלומר זה פאנל S-IPS.
לגבי אינפוט לאג, ייקח קצת זמן לתת התרשמות כי הטלוויזיה הייתה הצעד הראשון ועכשיו אני צריך לקנות קונסולה
תודה לכולם על העזרה!
אינפוט לאג - לא עשיתי בדיקה מעמיקה, אבל מהתרשמות סובייקטיבית אני לא מרגיש לאג. שיחקתי עליה כמה פעמים (לא המון) וזמן התגובה היה בסדר גמור, גם במקומות שדורשים תזמון מדויק, כמו קומבואים במשחקי מכות.
ואם כבר בהתרשמות סובייקטיבית עסקינן, אז גם ה-upscaling שלה לתוכן שמגיע מ-USB ואיננו HD נראה בסדר גמור, כלומר אני לא הרגשתי שום דבר שגרע מהחוויה.
ואם כבר בהתרשמות סובייקטיבית עסקינן, אז גם ה-upscaling שלה לתוכן שמגיע מ-USB ואיננו HD נראה בסדר גמור, כלומר אני לא הרגשתי שום דבר שגרע מהחוויה.