בבוקר שאחרי קיים בדרך כלל "מצעד הבושה" השמור לאלה שעשו בלילה מעשה שהצטערו עליו בבוקר שאחרי כשכל העיניים נשואות אליהם. אפל קיבלה הבוקר את מצעד הבושה שלה. אפל רק צריכה היתה לשנות את העיצוב. בואו נשים דברים בפרופורציות.

מסכים, אם כי לא בטוח שקצב שחרור המכשירים החדשים יישמר. העדכון המטורף הזה עולה ליצרניות לא מעט כסף ועד עכשיו הם עשו את זה בעיקר כדי להדביק את הפערים שלהם מול המכשירים האחרים (והאייפון בראשם).AviBiton כתב:הבעיה עם זה שאפל נמצאים בערך באותו הקו עם המתחרים היא שהמתחרים מוציאים מכשירים חדשים כמעט על בסיס חודשי, אפל לעומת זאת עושים את זה פעם בשנה (ובמקרה הנוכחי, שנה וארבעה חודשים), מה שאומר שדי מהר המכשיר ייחשב ל"חלש" (כמובן שרק ביחסית למתחרים, הוא עדיין מפלצת לא קטנה), ואפל תזדנב אחרי המתחרים למשך תקופה לא קצרה (אלא אם כן תהיה הפתעה בדמות השקת אייפון חדש בקרוב)....
אני חובב אייפון לא מושבע, שכל הדברים מתחת למכסה המנוע לא ממש מדברים אליו וכל מלחמות אייפון נגד אנרואיד ממש לא מעניינות אותי, אבל המשפט האחרון מסכם אחד לאחד את התחושה שלי:osherov כתב: הציפייה הגדולה הייתה שאחרי 16 חודשי המתנה גודל המסך ישתנה ובטח צורתו החיצונית של המכשיר. זה בטח לא דרישה מוגזמת מידי......

שנייכם צודקים.menny כתב:צודק.Shayosef כתב:הכל היה בסדר אם רק היו מגדילים את המסך, אז לא 4 אינץ', 3.7, אבל להישאר שוב עם 3.5 זו מבחינתי האכזבה הגדולה מכל הסאגה הזו....
בכל מיקרה אנשים עדין ייבכו ועדין אפל תמכור מיליוני מכשירים !!...