Google Nexus Prime
המידע הזה כבר קיים די הרבה זמן. זה לא פורסם היום. בדיוק עוד שבוע מהיום (ב 11 לחודש) לגוגל ולסמסונג יש ארוע משותף, שם תוצג כמעט בוודאות מערכת האנדרואיד החדשה, ה ICS ובסבירות מאוד גבוה יוצג שם גם מכשיר גוגל הבא, ה Nexus Prime שהמפרט המפלצתי שלו יהיה מאוד קרוב לזה שהבאת בפרסום כאן ויהיה המכשיר הראשון להריץ את גירסת אנדרואיד 4.0 החדשה. קצת הזוי שכל כך הרבה זמן סמסונג וגוגל כיוונו לתת קונטרה מיידית להשקה של האייפון 5 ובסוף האיפון 5 פשוט לא הושק......
-
Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
"possibly 4.5 or 4.65 inch display"
זה חתיכת גודל מסך מפלצתי...
http://www.phonesreview.co.uk/2011/09/2 ... nt-oct-11/
זה חתיכת גודל מסך מפלצתי...
http://www.phonesreview.co.uk/2011/09/2 ... nt-oct-11/
אחרי ה 4.3 אינצ' שיש לי עכשיו, אני הייתי מחליף בשתי ידיים גם ל 4.5 ובטח ל 4.65 אינצ'. מסך סופר אמולד+ ברזולוציית מסך HD על גודל של 4.65 אינצ'
צריך עכשיו להיפטר מה-SGSII שלי 
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
המסך בטוח יהיה 720P, לדעתי בגודל 4.5" ולא 4.65" ולא יכיל כפתורים פיזיים בחלק הקדמי.
בדיוק LG הכריזו היום על Optimus LTE שמגיע עם מסך IPS ברזולויה של 720P בגודל של 4.5".
כמו שאני מכיר את LG הם אוהבים לחכות את סאמסונג כמה שרק אפשר אז זה רק מחזק את התאוריה שלי.
אני לא מצליח להבין את כל ה"שמועות" על מעבד של TI, בחיים סמסונג לא יעשו טלפון עם מעבד של TI.
מדובר ביצרן מוליכים למחצה הכי חזק בתחום של SoC/ARM שתמיד משתמש במעבדים מתוצרתו (Hummingbird, Exynos).
אני מאמין שהמעבד יהיה Exynos 1.5Ghz.
בכל מקרה, ההכרזה על ה iPhone 4S די מאכזבת, אבל לדעתי היה צפוי.
האם אנחנו עומדים לפני עוד השקה של מכשיר בסדר גודל כמו ה Nexus 1 בזמנו ? לדעתי כן !
בדיוק LG הכריזו היום על Optimus LTE שמגיע עם מסך IPS ברזולויה של 720P בגודל של 4.5".
כמו שאני מכיר את LG הם אוהבים לחכות את סאמסונג כמה שרק אפשר אז זה רק מחזק את התאוריה שלי.
אני לא מצליח להבין את כל ה"שמועות" על מעבד של TI, בחיים סמסונג לא יעשו טלפון עם מעבד של TI.
מדובר ביצרן מוליכים למחצה הכי חזק בתחום של SoC/ARM שתמיד משתמש במעבדים מתוצרתו (Hummingbird, Exynos).
אני מאמין שהמעבד יהיה Exynos 1.5Ghz.
בכל מקרה, ההכרזה על ה iPhone 4S די מאכזבת, אבל לדעתי היה צפוי.
האם אנחנו עומדים לפני עוד השקה של מכשיר בסדר גודל כמו ה Nexus 1 בזמנו ? לדעתי כן !
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
סמסונג משתמשים בTegra 2 ,בSnapdragon (הMSM8255T , הAPQ8060 ויש עוד כמה דגמים .. ) הם השתמשו גם בOMAP3630 בGalaxy SL , מה שכן לדעתי האישית המעבד יהיה Exynos 4212 דו ליבתי שאמור להיות שיפור של הדגם הנוכחי שנמצא כבר הGalaxy S II .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
The-Fox,
גם לדעתי ירוץ עליו Exynos משודרג. אבל זה באמת קשה לדעת. אתה שוכח שזה מכשיר של גוגל שסמסונג מייצרים. לכן, ייתכן שירוץ עליו SoC שונה מזה שסמסונג עצמם היו שמים על מכשיר שלהם. אגב, אני מאוד מקווה שיהיה לו מסך Super AMOLED Plus בגודל של 4.65 אינצ'. רק המחשבה על זה בתוספת רזולוציית HD ועם ICS טהור וגולמי, על מעבד כפול ליבה של 1.5GHz עם סוללה של 2000mAh עושים לי חשק לעזוב הכל ולעמוד בתור בחנות
רק חסר לי עכשיו שגוגל יפרסמו שהם סיימו להטמיע את הכרום לתוך האנדרואיד בגירסה החדשה שלהם (אחרי הרבה זמן, הם סוף-סוף עובדים על הדבר המתבקש הזה) ואני רוכש לעצמי כרטיס טיסה לארה"ב
גם לדעתי ירוץ עליו Exynos משודרג. אבל זה באמת קשה לדעת. אתה שוכח שזה מכשיר של גוגל שסמסונג מייצרים. לכן, ייתכן שירוץ עליו SoC שונה מזה שסמסונג עצמם היו שמים על מכשיר שלהם. אגב, אני מאוד מקווה שיהיה לו מסך Super AMOLED Plus בגודל של 4.65 אינצ'. רק המחשבה על זה בתוספת רזולוציית HD ועם ICS טהור וגולמי, על מעבד כפול ליבה של 1.5GHz עם סוללה של 2000mAh עושים לי חשק לעזוב הכל ולעמוד בתור בחנות
רק חסר לי עכשיו שגוגל יפרסמו שהם סיימו להטמיע את הכרום לתוך האנדרואיד בגירסה החדשה שלהם (אחרי הרבה זמן, הם סוף-סוף עובדים על הדבר המתבקש הזה) ואני רוכש לעצמי כרטיס טיסה לארה"ב
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
כמו שסמסונג כתבו "Something Big will come later "
http://www.engadget.com/2011/10/07/sams ... axy-nexus/
כנראה שלאור Iphone 4S אין להם לאן למהר והמערכת חוזרת לשולחן השרטוטים למקצה שיפורים
אך לפי אריק שמידט הדחייה לא ארוכה.
בנוסף סמסונג אומרים שמתוך כבוד לסטיב גובס הם דוחים את ההשקה. מעניין מה היה קורה אליו Iphone5 היה מושק...
http://www.engadget.com/2011/10/07/sams ... axy-nexus/
כנראה שלאור Iphone 4S אין להם לאן למהר והמערכת חוזרת לשולחן השרטוטים למקצה שיפורים
אך לפי אריק שמידט הדחייה לא ארוכה.
בנוסף סמסונג אומרים שמתוך כבוד לסטיב גובס הם דוחים את ההשקה. מעניין מה היה קורה אליו Iphone5 היה מושק...
Galaxy Note לא אופציה טובה עבורך?...osherov כתב:אחרי ה 4.3 אינצ' שיש לי עכשיו, אני הייתי מחליף בשתי ידיים גם ל 4.5 ובטח ל 4.65 אינצ'. מסך סופר אמולד+ ברזולוציית מסך HD על גודל של 4.65 אינצ'צריך עכשיו להיפטר מה-SGSII שלי
...