סאונד ללא כבלים
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
גם עם כבלים 1000 ש"ח הוא תקציב מאוד מאוד נמוך ל5.1. אני חושב שבתנאים הללו, של בלי כבלים, הכי טוב יהיה לקנות מקרן קול כלשהו, אבל באלף ש"ח אני בספק אם תוכל למצוא משהו. אולי אם מישהו מוכר דגם פשוט מאוד ומשומש מאוד.
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
hey baysap
welcome to HT
as malcontene said , a 1000 nis for your suggestion is alow price
can you describe your room and gear , it would help pepole to match you with proper match .
maybe you can wait and save some money
and buy something like this :
http://www.amazon.com/dp/B000WGLZRO/ref ... B000WGLZRO
or maybe check the last "HOT" sale if it still avaliable :
sound bar +sub
enjoy
welcome to HT
as malcontene said , a 1000 nis for your suggestion is alow price
can you describe your room and gear , it would help pepole to match you with proper match .
maybe you can wait and save some money
and buy something like this :
http://www.amazon.com/dp/B000WGLZRO/ref ... B000WGLZRO
or maybe check the last "HOT" sale if it still avaliable :
sound bar +sub
enjoy
לי יש את ה-soundstage, הוא לא סראונד ממש, אבל נותן תמורה למחיר, כתבתי עליו קצת פה -baysap כתב:היי
אני מחפש פתרון לסלון שאני לא יכול להעביר בו כבלים. ושהיה סביבות ה 1000 שח.
ראיתי את SoundStage 5.1, האם זה נשמע סביר ? (ברור לי שזה לא יהיה איכותי כמו 5 רמקולים)
אשמח להמלצות או פתרונות חליפיים ?
חג שמח...
SoundStage
אז יותר פרטים
אני לא אודיופיל, אבל אוהב סאונד.
המערכת היא לסלון קטן 3.5*3.5
אני אנגן סרטים מהמחשב הנייד שלי.
מחפש חווית סאונד יותר טובה מהרמקולים של לוגיטק שיש לי כרגע (רמקולים למחשב עם סאב קטן)
תודה על העצות
נ.ב אין לי בעיה לקנות את זה באמזון או איביי
המערכת היא לסלון קטן 3.5*3.5
אני אנגן סרטים מהמחשב הנייד שלי.
מחפש חווית סאונד יותר טובה מהרמקולים של לוגיטק שיש לי כרגע (רמקולים למחשב עם סאב קטן)
תודה על העצות
נ.ב אין לי בעיה לקנות את זה באמזון או איביי
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כאמור, התקציב שלך מאוד נמוך וגם בתחום הסאונד בר ואפילו בחו"ל לא תמצא הרבה דברים בתקציב הנ"ל.
למעשה, האופציה היחידה שאני מכיר שאולי תתאים לך בתקציב הנ"ל היא הפיליפס HTS3111שנמכר בדיוטי פרי ב-$200...
מה שכן, מלבד סאונד בר, יש גם מערכות 2.1 לא רעות שמדמות סראונד מלא, למשל: http://www.bhphotovideo.com/c/product/6 ... ct_HD.html
היה לי את הדור הקודם של המערכת הזאת בסלון בגודל דומה ומאוד נהניתי מהביצועים שלה!
בקישור הנ"ל אם מוסיפים אותה לעגלת הקניות אז היא עולה $205 (או קצת פחות מ-$220 באמאזון...)
יחד עם עלויות שילוח ומיסים, ובתוספת שנאי מתאים היא כנראה תעלה קצת יותר מ-1,000 ש"ח, אבל היא עדיין שווה התלבטות לדעתי..!
רוב מערכות הסאונד בר שכוללות סאב עולות גם כן לפחות $200 - ההימורים הבטוחים יחסית בתקציב כזה הם הסוני HT-CT150 או הפיליפס HSB2313.
למעשה, האופציה היחידה שאני מכיר שאולי תתאים לך בתקציב הנ"ל היא הפיליפס HTS3111שנמכר בדיוטי פרי ב-$200...
מה שכן, מלבד סאונד בר, יש גם מערכות 2.1 לא רעות שמדמות סראונד מלא, למשל: http://www.bhphotovideo.com/c/product/6 ... ct_HD.html
היה לי את הדור הקודם של המערכת הזאת בסלון בגודל דומה ומאוד נהניתי מהביצועים שלה!
בקישור הנ"ל אם מוסיפים אותה לעגלת הקניות אז היא עולה $205 (או קצת פחות מ-$220 באמאזון...)
יחד עם עלויות שילוח ומיסים, ובתוספת שנאי מתאים היא כנראה תעלה קצת יותר מ-1,000 ש"ח, אבל היא עדיין שווה התלבטות לדעתי..!
רוב מערכות הסאונד בר שכוללות סאב עולות גם כן לפחות $200 - ההימורים הבטוחים יחסית בתקציב כזה הם הסוני HT-CT150 או הפיליפס HSB2313.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
Re: מה לגבי רמקולים אלחוטיים ?
בלי קשר לתקציב, אין כזה דבר באמת רמקול אלחוטי כי אתה עדיין צריך לחבר את המודול האלחוטי של כל רמקול לחשמל, וזה לא משהו שעובר מעל אנטנהbaysap כתב:האם זו אפשרות ?...
בכל מקרה, בתקציב שאתה מדבר עליו זו אפילו לא אופציה, למעט אולי סאב אלחוטי (שכאמור עדיין ידרוש חיבור לחשמל) במערכת של סאונדבר+סאב...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
למה בעצם אין אפשרות לכבלים, אם כך?
אפשר להצמיד אותם לפינות והם לא בולטים מדי, במיוחד אם הם לבנים או שמעבירים אותך בתוך תעלות פלסטיק לבנות. תוכל להתחיל ממגבר כלשהו ושני רמקולים, וכשיהיה תקציב לעוד שלושה לקנות אותם.
אפשר להצמיד אותם לפינות והם לא בולטים מדי, במיוחד אם הם לבנים או שמעבירים אותך בתוך תעלות פלסטיק לבנות. תוכל להתחיל ממגבר כלשהו ושני רמקולים, וכשיהיה תקציב לעוד שלושה לקנות אותם.