KVM עבור זוג מחשבים וזוג מקלדת+עכבר

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
avnery4 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, אני חדש פה ואם ההודעה לא בפורום המתאים עמכם הסליחה.

יש לי שני חדרים צמודים בבית, בכל אחד מהם עמדת מחשב הכוללת מחשב,מסך,מקלדת ועכבר לצורך העניין.
ברצוני להגיע למצב בו אוכל לעבוד על כל אחד מן המחשבים בכל אחת מן העמדות, כלומר, אם אני נמצא בחדר מס' 1 אני אוכל לעבוד עם המקלדת+עכבר+מסך שבחדר על המחשב שבחדר מס' 2, ולהיפך(גם מחדר מס' 2 על מחשב בחדר מס' 1).

כמובן שאצטרך KVM לצורך העניין, אך העניין מסתבך עבורי כאשר מדובר על יותר מזוג אחד של מקלדת ועכבר.
הסתבכתי קצת היות ואני לא כ"כ מתמצא בסוגי הKVM-ים שנמצאים בשוק כיום ויכולתם, וכאן אצטרך את עזרתכם בנושא - איזה KVM עליי לקנות שיעמוד בתנאים אלו וכיוצא בזה מהי הכבילה הדרושה בין כל המרכיבים?

ניתן לציין ש:
1) החדרים כרגע בשלב בנייה, כלומר שאלה שמתווספת היא אילו כבלים עלי להכין מראש בתעלות שמובילות בין מחשב א' למחשב ב'?
2) אולי כדאי לציין שאני מעוניין ביכולת העברת ווידאו בפורמט DVI, ובמקלדת ועכבר בעלי חיבור USB.

תודה מראש לעונים.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

KVM מאפשר לחבר מקלדת ועכבר לשני מחשבים. כל אחד מהמחשבים מחובר ל-KVM. אתה מתחבר ל-KVM.
כדי לקבל את מה שאתה רוצה, KVM לא יתאים. מה גם ש-KVM עם חיבור DVI יותר נדיר מכזה עם חיבור VGA.

אני מציע לך לשכוח מ-KVM, ולהשתמש ברשת הביתית כדי להתחבר מכל חדר למחשב האחר.
לזה יש המון פתרונות...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

אכן, פתרון שליטה מרחוק הוא אידיאלי במצב הזה.
הייתי ממליץ על תוכנה שעובדת בתוך הLAN, דוגמת VNC או RDP המובנה בוינדוס ולא על שירותים מקוונים כמו logmein, פשוט מהיר יותר ולא תלוי באינטרנט.

בנוסף, אם תחבר KVM לשני המחשבים ותפצל את חיבורי המקלדת, עכבר ומסך, תוכל לעבוד רק על מחשב אחד בכל רגע נתון. לא תוכל לעבוד על שני המחשבים במקביל.
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

avnery4 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

שני המחשבים צריכים להמצא ברשת ביתית שונה.
אם זאת, מראש חשבנו על לחבר את שניהם ככה שעדיין יהיו ב-LAN. על מנת לעשות את זה נדרשים בכל אחד מן המחשבים שני כרטיסי רשת, מדויק?

ונוגע לשימוש בREMOTE בין המחשבים, ניתן (או מומלץ) לדוגמא לשחק במשחק שדורש ניצול גבוה של משאבים דרך RDP? מהן ההגבלות של RDP?

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #5 

אתה יכול להסביר למה המחשבים צריכים להימצא ברשת שונה?
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

אין בעיה שהם יהיו ברשתות אחרות. פתיחת פורטים בראוטר ובפיירוול והכל יעבוד כמו שצריך.

כדי לחבר אותם לרשת לא צריך יותר מכרטיס רשת אחד במחשב, אם תרחיב על מבנה הרשת שלך, מה הצרכים ומה המגבלות, נוכל לעזור. כרגע הכל די מעורפל.

מה אתה רוצה לעשות בדיוק על המחשב המרוחק? לא תוכל לראות סרטים או לשחק משחקים ע"ג הפרוטוקול הזה, אם אני זוכר נכון יש גם בעיה עם העברת אודיו.
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

arnold
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 908
נתן תודות: 180 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #7 

דרך Remote Desktop Connection אש רלהעביר אודיו ווידאו, צריך רק להגדיר את זה דרך options->Local Resources
אבל זה לא יעביר טוב משחקים וכו' בד"כ, יש דיליי מסויים.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”