מה היתרון של סטרימר על-פני נגן פנימי בטלויזיה?
שלום.
יש לי בחדר שינה טלויזיה סמסונג 46D6400 בעלת נגן פנימי אשר ניתן לחבר אליה הארד-דיסק חיצוני ולנגן דרך הלטויזיה סרטים.
רציתי לדעת אם אני אקנה XTREAMER או POPCORN, האם אני אקבל איזה שהוא יתרון על-פני הנגן של הטלויזיה?
יש לציין כי אין רסיבר ואין רמקולים בחדר וכל הדרישה זה לנגן סרטים 720/1080P וסרטי תלת-מימד (אין צורך ברדיו וכו'... למרות שזה יכול להיות נחמד).
האם כדאי לקנות XTREAMER SIDEWINDER ולחבר אליו את הכונן החיצוני? או שאני אקבל אותה תוצאה כמו דרך הטלויזיה?
כמו-כן מה ההבדל בין ה XTERAMER SIDEWINDER לבין ה PRO? (אין צורך לכונן פנימי כי אני מחבר כונן חיצוני)
תודה מראש.
יש לי בחדר שינה טלויזיה סמסונג 46D6400 בעלת נגן פנימי אשר ניתן לחבר אליה הארד-דיסק חיצוני ולנגן דרך הלטויזיה סרטים.
רציתי לדעת אם אני אקנה XTREAMER או POPCORN, האם אני אקבל איזה שהוא יתרון על-פני הנגן של הטלויזיה?
יש לציין כי אין רסיבר ואין רמקולים בחדר וכל הדרישה זה לנגן סרטים 720/1080P וסרטי תלת-מימד (אין צורך ברדיו וכו'... למרות שזה יכול להיות נחמד).
האם כדאי לקנות XTREAMER SIDEWINDER ולחבר אליו את הכונן החיצוני? או שאני אקבל אותה תוצאה כמו דרך הטלויזיה?
כמו-כן מה ההבדל בין ה XTERAMER SIDEWINDER לבין ה PRO? (אין צורך לכונן פנימי כי אני מחבר כונן חיצוני)
תודה מראש.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
הסטרימרים למיניהם תומכים ,ביותר פורמטי אודיו/וידאו ,מאשר הנגנים המצחיקים שבטלויזיה.
לגבי ההבדלים בין האקסטרימרים השונים ,קטונתי ,אני מחסידי הפופקורנים.
לגבי ההבדלים בין האקסטרימרים השונים ,קטונתי ,אני מחסידי הפופקורנים.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
מצחיקים, מצחיקים, אבל משתפרים.istarmini כתב:הסטרימרים למיניהם תומכים ,ביותר פורמטי אודיו/וידאו ,מאשר הנגנים המצחיקים שבטלויזיה.
לגבי ההבדלים בין האקסטרימרים השונים ,קטונתי ,אני מחסידי הפופקורנים....
תקנו אותי אם אני טועה, אבל הסטרימרים היחידים שיכולים לנגן 3D מלא (לפחות מדיסק חיצוני) הם הנגנים הפנימיים בטלויזיה, כיוון ששם אין צורך בHDMI 1.4 באמצע.
- opv
- חבר מביא חבר

גם סטרימר יכול לקבל את המקור מדיסק דרך USB. קצב העברה של USB2 אינו מגבלה לניגון שום סוג של תוכן.alanir כתב:האם אין משמעות לכך שבטלוויזיה הסרט מועבר בחיבור USB רגיל ואיטי יותר מאשר בסטרימר שבו הסרט מועבר בחיבור HDMI?
האם חיבור איטי יותר לא גורע מאיכות הסרט המוצג?...
- opv
- חבר מביא חבר

בתאוריה, לא בפועל.stas12 כתב:אז בסופו של דבר, האם כל טלויזיה בעלת 3D ונגן פנימי תוכל לנגן קבצים של סרטים ב 3D בלי בעיה?
והאם קנית סטרימר תהווה עבורי יתרון כלשהוא על פני הנגן בטלויזיה?...
בפועל, יש בעיות עם פורמטי סאונד שונים כמו DTS.
צריך לבדוק האם קיים ערוץ חוזר מהטלויזה לרסיבר.
צריך לבדוק האם כל הקבצים נתמכים.
בסטרימרים המומלצים, התשובה לשאלות האלה היא חיובית, בנגן פנימי, חוץ מהיתרון שציינתי, שאר התשובות תלויות בדגם הספציפי וצריך לבדוק כל מקרה לגופו.
אז ככה, UE55D8000:alcd כתב:חסרונות מבחינתי בTV
אין תמיכה בDTS , אי אפשר לחבר לרשת -כלומר צריך לעביר כל פעם תוכן מהמחשב להרד דיסק
יש לי את אחת הטלוויזיות הזולות של פיליפס...
מנגנת MKV כולל SRT מהרשת, מזהה ומנגנת 3D. מעבירה DTS לרסיבר בחיבור אופטי.
וגם מתקנת אוטומטית את הכתוביות שירוצו באמצע המסך.
האמת.. שוקל לפנות את ה HTPC מהסלון.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
- opv
- חבר מביא חבר

FSBS למשלziv_r כתב:opv,
איזה פורמט זה "3D מלא" שהמסך יודע לנגן וסטרימר לא?...
שוב אני מדבר תמיכה תיאורתית, כי אין את מגבלת ה1.4 באמצע.
דיבר איתי לפני כמה זמן, בחור שרכש טלויזית 3D של LG וטען שניגנו שם קבצי FSBS מהנגן הפנימי. אבל לא וידאתי בעצמי.
נערך לאחרונה על ידי opv ב 05/10/2011 14:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
לא ממש בתקציב של סטודנטagnostic כתב:אז ככה, UE55D8000:alcd כתב:חסרונות מבחינתי בTV
אין תמיכה בDTS , אי אפשר לחבר לרשת -כלומר צריך לעביר כל פעם תוכן מהמחשב להרד דיסק
יש לי את אחת הטלוויזיות הזולות של פיליפס...
מנגנת MKV כולל SRT מהרשת, מזהה ומנגנת 3D. מעבירה DTS לרסיבר בחיבור אופטי.
וגם מתקנת אוטומטית את הכתוביות שירוצו באמצע המסך.
האמת.. שוקל לפנות את ה HTPC מהסלון....
רשמתי גם שיש לי TV זולה של פיליפס