שקרנים עם תעודות - תכירו את HOT‬

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
gllu פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

רצינו להתחבר לתשתית של הוט וחברה שלי התקשרה אליהם לשאול מה המחיר. לאחר דין ודברים הוצע לה 59 ש"ח עבור תשתית 12 מגה והתקנה חינם.
מאחר וההוצאה הזאת עלי, היא עשתה שיחת ועידה בין שלושתינו ולפני התשלום שוב פעם וידאנו שמדובר במחיר שלעיל. כך גם אישר הנציג החביב - רון.

אך מה רבה היתה הפתעתינו למחרת כשראינו את המחיר במייל סיכום העסקה. 79 ש"ח! ! !

כשהתקשרנו להוט, טענה הנציגה שמחיר זה אינו קיים בחברה (למרות שבכמה שרשורים מופיעות הצעות דומות). גם נטען שאנחנו לא שמענו נכון (שנינו) ושדיברו עם רון ושירן (הנציגה החתומה) שהכחישו שיצא מפיהם המפסר 59 מאז ומעולם.

ההזמנה בוטלה ובזבזנו לא מעט מזמנינו הטוב במו"ם עם נציג כזה או אחר.

ואפילו שאני וחברתי לא בעלי זיכרון מושלם (שנינו), ההקלטה של השיחה מדברת בעד עצמה.

תראו ותשמעו בעצמכם

(שומעים 79, נכון?)

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #2 

פשוט גועל נפש, אבל אתה יודע מה עצוב פה שאין חברת תקשורת אחת במשק הישראלי שלא עושה את זה..
אם זה סלולר, אינטרנט, ספקיות... פשוט חוצפה, וצריך שבאמת תעשה עם ההקלטה הזו משהו-אולי פנייה למשרד התקשורת, אולי פנייה לYNET (הם אוהבים דברים כאלו), זה פשוט לא יכול להמשך ככה..(כן, גם אני נפגע של גניבה על ידי חברת תקשורת, אורנג, פשוט לי אין הקלטה).

אולי תפיץ את זה בפייסבוק באופן מאסיבי, שאנשים ידעו להקליט את כל השיחות שלהם עם חברות התקשרות למיניהם..
לאחרונה התחלתי להקליט את כל השיחות שלי עם החברות האלו, יש בעיה- ישר משמיע את ההקלטה, אני מציע לכולם לכסות את עצמם כך (אנחנו חיים בעולם של "הזהר הקונה" ולא "הזהר המוכר" לצערי)
נערך לאחרונה על ידי nati-va ב 03/10/2011 22:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #3 

אני מציע שתפנה לעמוד הפייסבוק שלהם, בזמן האחרון יותר מידי חברות [ועוד מקומות כמו משטרת ישראל] נותנות רק שם שירות טוב. וגם זה בספק.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #4 

קרה לי כמעט בדיוק אותו הדבר עם יס לפני כמעט שנה - נציג בא אלי הביתה ומכר לי חבילת גלישה של 10 מגה ב-50 ש"ח לחודש. למרות שהקשיתי עליו ושאלתי אותו במפורש אם זה כולל גם תשתית וגם ספק, ואם זה המחיר לכל השנה, הוא התעקש שזה מה שיהיה.

למותר לציין שה-50 ש"ח שלו הפכו בפועל לחיוב של 0 ש"ח בחצי הראשון של השנה ו-100 ש"ח בחצי השני, ושזה ייצג רק את התשלום לבזק, כאשר חשבונות של נטוויז'ן הופיעו פתאום בתיבת הדואר שלי על סך של עוד 75 ש"ח לחודש (ומן הסתם הם גם דחפו פנימה חבילת שיחות לחו"ל שמעולם לא ביקשתי או הוצעה לי..!)

עברו הרבה מים מתחת לגשר מאז ושיקרו לי עוד כמה פעמים, אבל אין ספק שדרך הפעולה שלך היא הנכונה ביותר מבחינת הצרכן - להקליט כל שיחה עם ספקי השירות, ובפרט עם אנשי מכירות!!

richrach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2250
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #5 

אני ביצעתי עסקת חבילה עם יס ובזק.
העסקה סוכמה על התחייבות לשנה לשירותי הלוויין ושנה לשירותי האינטרנט המהיר ADSL במהירות של 10 מגה.
לאחר שנחתמה העסקה עם יס יצרתי קשר עם חברת בזק לתיאום התקנת השקעים והתברר שאנו מחוייבים לבזק לשנתיים ושמבחינתם הם לא אחראים על נציגי יס ויש לברר זאת מולם, כשהתקשרתי לחברת יס ענתה לי הנציגה שהחוזה שחתמתי הוא מול נציגים שהם כביכול קבלנים פרטיים ושאינם אחראים עליהם. :evil:

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #6 

richrach כתב:אני ביצעתי עסקת חבילה עם יס ובזק.
העסקה סוכמה על התחייבות לשנה לשירותי הלוויין ושנה לשירותי האינטרנט המהיר ADSL במהירות של 10 מגה.
לאחר שנחתמה העסקה עם יס יצרתי קשר עם חברת בזק לתיאום התקנת השקעים והתברר שאנו מחוייבים לבזק לשנתיים ושמבחינתם הם לא אחראים על נציגי יס ויש לברר זאת מולם, כשהתקשרתי לחברת יס ענתה לי הנציגה שהחוזה שחתמתי הוא מול נציגים שהם כביכול קבלנים פרטיים ושאינם אחראים עליהם. :evil:
...
כן זה בערך מה שקרה לי רק שאני לא וויתרתי לאף אחת מהחברות וביקשתי לראות על מה בדיוק חתמתי ואז התברר שבעצם לאף אחד בבזק אין חוזה ברור של מה שאני חייב להם, ויצאתי מכל הבלאגן יחסית בזול...

בקיצור, אסור לעבוד עם "הקבלנים הפרטיים" של YES. יש לעבוד רק עם אנשי מכירות שהם עובדי החברה, ולבקש גם את כל ההבטחות על הנייר, וגם העתקים של כל דבר שחותמים עליו. חוצמזה, שווה להקליט את כל השיחות עם המכירות והשירות, וזה נכון לכל ספקי השירותים בארץ!!

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”