טלוויזיה לחדר 32-37" שימושים PS3+PC GAMING
שלום
מבקש המלצה לטלוויזיה לחדר, 32 או 37", שימושים זה PS3 ומשחקי מחשב (על 1080P 1920X1080)
מצד אחד רוצה 37 ל PS3 ולצפייה בסרטים מצד שאני זה יהיה גדול מידי למחשב ו 32 זה מושלם למחשב בשבילי, אז מוכן להתפשר
בכל מקרה, 37" חשבתי ללכת על ה- C550, מה דעתכם? שוב, גם המחשב יהיה מחובר למסךאז אם לדעתכם זה גדול מידי מוכן להתפשר על 32", אשמח להמלצה, אם אפשר בטווח המחיר של ה- C550, עד 2700 ש"ח לא מעבר
** בדקתי כרגע 32 אל מול 37, אני לא צריך 37 בוודאות -
מבקש המלצה לטלוויזיה לשימושים הנ"ל 32", תקציב באזור ה- 2500 יהיה אידיאלי, תודה
מבקש המלצה לטלוויזיה לחדר, 32 או 37", שימושים זה PS3 ומשחקי מחשב (על 1080P 1920X1080)
מצד אחד רוצה 37 ל PS3 ולצפייה בסרטים מצד שאני זה יהיה גדול מידי למחשב ו 32 זה מושלם למחשב בשבילי, אז מוכן להתפשר
בכל מקרה, 37" חשבתי ללכת על ה- C550, מה דעתכם? שוב, גם המחשב יהיה מחובר למסךאז אם לדעתכם זה גדול מידי מוכן להתפשר על 32", אשמח להמלצה, אם אפשר בטווח המחיר של ה- C550, עד 2700 ש"ח לא מעבר
** בדקתי כרגע 32 אל מול 37, אני לא צריך 37 בוודאות -
מבקש המלצה לטלוויזיה לשימושים הנ"ל 32", תקציב באזור ה- 2500 יהיה אידיאלי, תודה
בערך מטר וחצי, יכול להתקרב אם אצטרך...
המליצו לי על ה- C530
http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-a ... 1WXXU-spec
מה דעתכם?
המליצו לי על ה- C530
http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-a ... 1WXXU-spec
מה דעתכם?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אתה צריך טלוויזיה עם לאג נמוך למשחקים מה שמשאיר לך פחות או יותר בטווח המחירים הזה 3 אופציות:
1+2. C530 של סמסונג או D550 - רק תוודא פאנל S-PVA. ה 32 שראיתי מייבוא רשמי של סמליין מה 530 היה S-PVA (אבל תבדוק):
[left]Version sticker on the back or side of TV can read as follows:
Version "A" panels: AC01, AC02, AC03, AC04, AA01, AA02, AA03, AA04 and BA01 all come from AU Optronics.
Version "S" panels: SQ01, SQ02, SQ03, SQ04, SS01, SS02, SS03, SS04 and SX03 are made by Samsung.
Version "C" panels: CN01, CN02, BN01 and BN02 stand for CMO.
[/left]
.אתה כמובן רוצה את ה "S"
3. LG LD460 עם פאנל IPS. שוב אלו שראיתי עד היום מח.י. היו עם IPS (אבל תבדוק):
על הארגז של הטלוויזיה יש מדבקה גדולה. כתוב שם בגדול את הדגם ומתחת יש כמה ברקודים. מעל הברקוד העליון השמאלי אתה תראה משהו בסגנון של
32LD460-TA.AMFWLH
ה W שסימנתי באדום זה מה שחשוב. אם במקום ה W אתה רואה למשל L זה אומר פאנל MVA של AUO שפחות טוב. (עקרונית גם Y, Z ו I זה IPS).
1+2. C530 של סמסונג או D550 - רק תוודא פאנל S-PVA. ה 32 שראיתי מייבוא רשמי של סמליין מה 530 היה S-PVA (אבל תבדוק):
[left]Version sticker on the back or side of TV can read as follows:
Version "A" panels: AC01, AC02, AC03, AC04, AA01, AA02, AA03, AA04 and BA01 all come from AU Optronics.
Version "S" panels: SQ01, SQ02, SQ03, SQ04, SS01, SS02, SS03, SS04 and SX03 are made by Samsung.
Version "C" panels: CN01, CN02, BN01 and BN02 stand for CMO.
[/left]
.אתה כמובן רוצה את ה "S"
3. LG LD460 עם פאנל IPS. שוב אלו שראיתי עד היום מח.י. היו עם IPS (אבל תבדוק):
על הארגז של הטלוויזיה יש מדבקה גדולה. כתוב שם בגדול את הדגם ומתחת יש כמה ברקודים. מעל הברקוד העליון השמאלי אתה תראה משהו בסגנון של
32LD460-TA.AMFWLH
ה W שסימנתי באדום זה מה שחשוב. אם במקום ה W אתה רואה למשל L זה אומר פאנל MVA של AUO שפחות טוב. (עקרונית גם Y, Z ו I זה IPS).
אני אלך על ה- C530
מוודא לפני רכישה:
1. אני רואה מחירים ב- ZAP בסביבות ה- 2000, מחיר סביר לשלם?
2. אחריות, כמה שנות אחריות אני אמור לקבל וע"י מי?
3. בד"כ זה כולל התקנה, והאם אמור להגיע מתקן לתלייה על הקיר או שאני אמור לרכוש בנפרד?
4. יש המלצה למקום אמין לרכוש משם? אין לי כ"כ ניסיון בזה
תודה על העזרה
מוודא לפני רכישה:
1. אני רואה מחירים ב- ZAP בסביבות ה- 2000, מחיר סביר לשלם?
2. אחריות, כמה שנות אחריות אני אמור לקבל וע"י מי?
3. בד"כ זה כולל התקנה, והאם אמור להגיע מתקן לתלייה על הקיר או שאני אמור לרכוש בנפרד?
4. יש המלצה למקום אמין לרכוש משם? אין לי כ"כ ניסיון בזה
תודה על העזרה
חזרתי...
רכשתי את המסך SAMSUNG C530, חיברתי את המחשב אליו עם כבל HDMI (איכותי מוזהב שעולה 200 ש"ח אם זה משנה!)
הטלוויזיה עצמה הינה FULL HD 1080P ברזולוציה של 1920*1080
הרזולוציה אשר מוגדרת ב- WIN היא גם 1920*1080
הבעיה כרגע, שהתמונה לא יושב בול על המסך, לדוגמא
תפריט ההתחל ושורת המשימות? רואים רק חצי מהם, אם אני פותח דפדפן על מסך מלא אז לא מצליחים לראות את הפס העליון בתור (איפה שיש X, הגדלה, מזעור וכו')
בחרתי גם בהגדרות בטלוויזיה HDMI, ניסיתי 2 כניסות
HDMI
HDMI2
אותו הדבר
יש למישהו מושג איך מסדרים את זה?
** עריכה: סידרתי את זה (בהגדרות תמונה - זום - "התאם למסך")..
עוד דבר - הפונט בדפדפן לא כ"כ חד, יש אופציה לסדר את זה? ובכללי האם ישנם הגדרות מסויימות שליי לשנות על מנת לשפר את חוויות השימוש מול מחשב?
רכשתי את המסך SAMSUNG C530, חיברתי את המחשב אליו עם כבל HDMI (איכותי מוזהב שעולה 200 ש"ח אם זה משנה!)
הטלוויזיה עצמה הינה FULL HD 1080P ברזולוציה של 1920*1080
הרזולוציה אשר מוגדרת ב- WIN היא גם 1920*1080
הבעיה כרגע, שהתמונה לא יושב בול על המסך, לדוגמא
תפריט ההתחל ושורת המשימות? רואים רק חצי מהם, אם אני פותח דפדפן על מסך מלא אז לא מצליחים לראות את הפס העליון בתור (איפה שיש X, הגדלה, מזעור וכו')
בחרתי גם בהגדרות בטלוויזיה HDMI, ניסיתי 2 כניסות
HDMI
HDMI2
אותו הדבר
יש למישהו מושג איך מסדרים את זה?
** עריכה: סידרתי את זה (בהגדרות תמונה - זום - "התאם למסך")..
עוד דבר - הפונט בדפדפן לא כ"כ חד, יש אופציה לסדר את זה? ובכללי האם ישנם הגדרות מסויימות שליי לשנות על מנת לשפר את חוויות השימוש מול מחשב?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

"התאמה למסך" אמורה לתת 1:1 PIXEL MAPPING.
לגבי פונטים, תנסה לראות מה קורה כשאתה משנה את שם הכניסה ל PC (עובד רק ב HDMI1). תנסה לכבות CLEAR TYPE.
אחת הסיבות שאני מעדיף את ה LG LD460 על הסמסונג כמוניטור היא אפשרויות הכוונון הסופר מקצועיות שיש ב LG כולל חדות אופקית ואנכית מה שעוזר מאוד עם הפונטים. תנסה לשחק עם החדות בסמסונג ולהביא אותה ל 0 (ללא עיבוד נוסף) אולי זה יעזור.
לגבי כיול, אין יותר מדי אפשרויות בסמסונג הזאת, אבל תבדוק את זה:
http://www.televisioninfo.com/content/S ... ration.htm
לגבי כבל ב 200 שקל. מיותר לחלוטין. גם זה ב 30 יעשה עבודה טובה.
לגבי פונטים, תנסה לראות מה קורה כשאתה משנה את שם הכניסה ל PC (עובד רק ב HDMI1). תנסה לכבות CLEAR TYPE.
אחת הסיבות שאני מעדיף את ה LG LD460 על הסמסונג כמוניטור היא אפשרויות הכוונון הסופר מקצועיות שיש ב LG כולל חדות אופקית ואנכית מה שעוזר מאוד עם הפונטים. תנסה לשחק עם החדות בסמסונג ולהביא אותה ל 0 (ללא עיבוד נוסף) אולי זה יעזור.
לגבי כיול, אין יותר מדי אפשרויות בסמסונג הזאת, אבל תבדוק את זה:
http://www.televisioninfo.com/content/S ... ration.htm
לגבי כבל ב 200 שקל. מיותר לחלוטין. גם זה ב 30 יעשה עבודה טובה.
כן קיבלתי פאנל VERSION SQ04!
לגבי הכבל, שילמתי עליו 100 ש"ח ("קיבלתי הנחה")
כיביתי CLEAR TYPE ובאמת זה סידר את עיניין הפונט :O מגניב... זה לא בא על חשבון דברים אחרים?
* לא מצליח לשים ב- PC MODE, זה אומר שאין לי כבל DVI מחובר...
סה"כ יצא לי 2,000 ש"ח, עם 3 שנות אחריות מבית סמליין
לגבי הכבל, שילמתי עליו 100 ש"ח ("קיבלתי הנחה")
כיביתי CLEAR TYPE ובאמת זה סידר את עיניין הפונט :O מגניב... זה לא בא על חשבון דברים אחרים?
* לא מצליח לשים ב- PC MODE, זה אומר שאין לי כבל DVI מחובר...
סה"כ יצא לי 2,000 ש"ח, עם 3 שנות אחריות מבית סמליין
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

2000 ש"ח ל 32 עם אחריות רשמית זה מחיר מצויין
לגבי PC אני מתכוון לשנות את שם הכניסה (זה יעבוד רק ב HDMI1).
אתה צריך לבחור את הכניסה המתאימה, ואז TOOLS בשלט ואז לשנות את השם ל PC.
תנסה להוריד גם את החדות ל 0 כי העיבוד הנוסף מעצבן ותכבה את הפילטרים שגם יכולים להפריע (ראה כיול שצירפתי)
לגבי PC אני מתכוון לשנות את שם הכניסה (זה יעבוד רק ב HDMI1).
אתה צריך לבחור את הכניסה המתאימה, ואז TOOLS בשלט ואז לשנות את השם ל PC.
תנסה להוריד גם את החדות ל 0 כי העיבוד הנוסף מעצבן ותכבה את הפילטרים שגם יכולים להפריע (ראה כיול שצירפתי)