[מחפש המלצה] מערכת קולנוע בייתית/רמקולים למחשב
-
aviad_chai
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
התקציב גג 2000 ש"ח, לא מעוניין ביד שנייה.
החדר לא גדול 3 מטר על 2.5 מטר, המערכת כולה תורכב בריבוע של 2 מטר על 2.5 מטר.
שימוש:
מוזיקה בעיקר, סרטים, טלויזיה וקונסולות.
ראיתי שאתם ממליצים על מערכות מטורפות חשוב לי לציין שאין לי כוונה לקנות מערכת בסכומים מטורפים. ואני מאמין שגם ב-2000 אפשר להשיג אחלה של מערכת שתתן אחלה של סאונד! במיוחד במקום קטן!
ראיתי מערכות כמו:
DVD+מגבר+רמקולים Pioneer HTZ180
DVD משולב מגבר+רמקולים Pioneer HTZ161
ויש עליהם אחלה חוו"ד בzap השאלה אם להאמין ולקנות....?
אגב המערכת תחובר למחשב ורצוי שתיהיה אחת שתומכת בזה... ובגלל זה אין לי בעיה לקנות סאב+5 רמקולים בלבד בלי רסיברים ומגברים שמקפיצים את המחיר...
החדר לא גדול 3 מטר על 2.5 מטר, המערכת כולה תורכב בריבוע של 2 מטר על 2.5 מטר.
שימוש:
מוזיקה בעיקר, סרטים, טלויזיה וקונסולות.
ראיתי שאתם ממליצים על מערכות מטורפות חשוב לי לציין שאין לי כוונה לקנות מערכת בסכומים מטורפים. ואני מאמין שגם ב-2000 אפשר להשיג אחלה של מערכת שתתן אחלה של סאונד! במיוחד במקום קטן!
ראיתי מערכות כמו:
DVD+מגבר+רמקולים Pioneer HTZ180
DVD משולב מגבר+רמקולים Pioneer HTZ161
ויש עליהם אחלה חוו"ד בzap השאלה אם להאמין ולקנות....?
אגב המערכת תחובר למחשב ורצוי שתיהיה אחת שתומכת בזה... ובגלל זה אין לי בעיה לקנות סאב+5 רמקולים בלבד בלי רסיברים ומגברים שמקפיצים את המחיר...
-
aviad_chai
-
- חבר פעיל

לא אני מעוניין במערכת 5.1 גם בסרטים אני צופה ואני רוצה את התחושה של קולנוע במחיר סביר.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
logitech Z906 או קודמתה מדגם Z5500 זו אופציה אחת - רמקולים המיועדים למחשב (5.1, מגבר מובנה בסאב), עם כניסות אופטיות ודיגיטליות וצליל נהדר.
אופציה אחרת היא השילוב מהדיוטי פרי (400 דולר) - מגבר פיוניר 421 וסט הרמקולים הנמכר שם היום.
אופציה אחרת היא השילוב מהדיוטי פרי (400 דולר) - מגבר פיוניר 421 וסט הרמקולים הנמכר שם היום.
-
aviad_chai
-
- חבר פעיל

פשוט גורל... אחי המלצת לי בדיוק מה שחשבתי ה-Z906 וZ5500... ובדיוק מה שחבר שלי היום המליץ לי על ה421 מbug.. הבעיה היא שהמבצע שונה ל420... :\ אבל תודה על ההמלצה אחי חיזקת לי שתי המלצות
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
עדיין מוכרים את ה-421 בדיוטי פרי - רק חשוב לוודא את זה עם המוכר במקום, ולא להתבייש לבדוק גם את הקופסה עצמה במעמד האיסוף בדוכן של "פטור ושמור" כשחוזרים לארץ.
אני גם מצטרף להמלצה על ה-Z906 וה-Z5500, למרות שאני לא חושב שיש עוד להשיג את ה-Z5500 (ה-Z906 החליף את ה-Z5500 לפני כמה חודשים טובים), ואני לא חושב שאפשר להשיג את ה-Z906 בתקציב שהגדרת.
מה שכן, מבחינת האופציות הנ"ל נראה לי שעדיף ללכת על הדיל של הדיוטי פרי כי ה-421 במחיר הזה זו פשוט מציאה!
אני גם מצטרף להמלצה על ה-Z906 וה-Z5500, למרות שאני לא חושב שיש עוד להשיג את ה-Z5500 (ה-Z906 החליף את ה-Z5500 לפני כמה חודשים טובים), ואני לא חושב שאפשר להשיג את ה-Z906 בתקציב שהגדרת.
מה שכן, מבחינת האופציות הנ"ל נראה לי שעדיף ללכת על הדיל של הדיוטי פרי כי ה-421 במחיר הזה זו פשוט מציאה!
לפי החברים שרכשו וההודעות האחרונות בפורום המבצע עדיין על 421aviad_chai כתב:פשוט גורל... אחי המלצת לי בדיוק מה שחשבתי ה-Z906 וZ5500... ובדיוק מה שחבר שלי היום המליץ לי על ה421 מbug.. הבעיה היא שהמבצע שונה ל420... :\ אבל תודה על ההמלצה אחי חיזקת לי שתי המלצות...
למרות שבאתר הם מפרסמים את ה-420
כדאי עדיין לבדוק את זה עם הדיוטי
אם תרצה לקרוא תעבור על השרשור של באג בפורום
-
aviad_chai
-
- חבר פעיל

אין Z906 בדיוטי פרי?
-
aviad_chai
-
- חבר פעיל

אוקי אז ככה, לבנתיים אני יחכה עד שאמא שלי תטוס עוד שבוע.
ואם המצב ישאר בעינו והz906 לא תיהיה, אני בניתי משהו קטן.
PIONEER VSX-421 שעולה 200 דולר.
Pure Acoustics YOO4 שגם עולה 200 דולר
סה"כ בארץ זה עולה +- 3000 ש"ח, בדיוטי 400 דולר.
למרות שאני חם על הלוג'יטק... כמו אמסטף אני נתפס במשהו
ואם המצב ישאר בעינו והz906 לא תיהיה, אני בניתי משהו קטן.
PIONEER VSX-421 שעולה 200 דולר.
Pure Acoustics YOO4 שגם עולה 200 דולר
סה"כ בארץ זה עולה +- 3000 ש"ח, בדיוטי 400 דולר.
למרות שאני חם על הלוג'יטק... כמו אמסטף אני נתפס במשהו
- epony
- חבר במועדון 10K

הייתי מוותר על החוויה שמציעים ה-PURE ACOUSTICS והולך על הסט 5.1 של פיוניר שבדיוטי פרי כרגע...
-
aviad_chai
-
- חבר פעיל

איזה אחי?
-
aviad_chai
-
- חבר פעיל

שלחתי אחי...
קודם כל חבר'ה מגיע לכם מילה טובה באמת, אני לא קניתי ולא כלום אבל ההמלצות פה השיתוף הידע שאתם חולקים ותוך כמה שעות אני מוצף המלצות באמת תודה לכם שיחקתם אותה !! מחאו כפיים לעצמכם בשמי! חחח
ואגב ראיתי שחלק מהאנשים משתפים שירטוטים של החדר/סלון... לא הייתי צריך לעבוד קשה מידי

חצי חדר הופך למרכז מולטימדיה
קודם כל חבר'ה מגיע לכם מילה טובה באמת, אני לא קניתי ולא כלום אבל ההמלצות פה השיתוף הידע שאתם חולקים ותוך כמה שעות אני מוצף המלצות באמת תודה לכם שיחקתם אותה !! מחאו כפיים לעצמכם בשמי! חחח
ואגב ראיתי שחלק מהאנשים משתפים שירטוטים של החדר/סלון... לא הייתי צריך לעבוד קשה מידי

חצי חדר הופך למרכז מולטימדיה
- epony
- חבר במועדון 10K

אתה ממש לא צריך רמקולים גדולים (ולא איכותיים) כמו הסט של PURE ACOUSTICS. לך על סאטליטים בתקציב הזה (החדשות מהבוקר אומרות שהסט רמקולים 5.1 של פיוניר קיים במלאי) ותרוויח יותר אוויר לנשימה בחדר...
- epony
- חבר במועדון 10K

ה-JBL עדיף על הפיוניר לעניות דעתי, אבל לא נראה לי שהם הולכים להחזיר אותו כי המלאי נגמר לפני משהו כמו שבועיים כבר...
- epony
- חבר במועדון 10K

לא מאמין שתמצא משהו יותר טוב במחיר הזה (מהקופסה - ביד שנייה תמיד ייתכנו הפתעות)...