השימושי העיקרי הוא מוזיקה נטו.
כמו כן , חשוב שתהיה אפשרות לחבר את הרסיבר למחשב (ככה שאוכל להריץ שירים מהמחשב ואוטומטי יעברודרך הרסיבר לרמקולים.
סגנון מוזיקה (אם זה חשוב , אני לא באמת יודע) :
ג'אז
בלוז
רוק
פסיכודלי
בלוגראס
פולק
וכדומה....
תודה

גם רמקולים וגם מגבר הייתי רוכש ביד 2...MrSimpson כתב:איך המערכת קומפלט הזאת?
אם אני לוקח את הרסיבר הזה (היאמאהה 3987) והרמקולים (BX2) זה יוצא בערך 1000 מעל התקציב - דיי הרבה...
מה ההבדל בין רסיבר קולנוע ביתי לבין רסיבר סטריאו? (מצטער על הבורות בנושא)
בכל אופן , רסיבר יותר אפשרי מצדי לקנות מיד שנייה , רמקולים יותר חשוב שיהיו יד ראשונה.
כמה הרסיבר משפיע על איכות הסאונד?...

הרסיבר די ותיק (בין 5 ל-10 שנים, תלוי במכשיר הספציפי) אבל בסה"כ עושה את העבודה - אם אני זוכר נכון הוא עלה משהו כמו 4,000 ש"ח בזמנו... הבעיה העיקרית איתו היא שאין לו HDMI בכלל, ושהוא תומך בפורמטי הסראונד הבסיסיים בלבד (DTS ו-DOLBY DIGITAL).MrSimpson כתב:איך המערכת קומפלט הזאת?...
אל תיקח ברצינות את המחירים שהמצוטטים עבור המוצרים הללו באתרי חנויות אונליין או אפילו בזאפ. תגיע לחנות מתמחה, בקש להקשיב לשילוב הנ"ל (גם כדי לראות אם זה באמת מתאים לך וגם כדי לשדר רצינות), ותתמקח קצת והמחיר ירד בהתאם..!MrSimpson כתב:אם אני לוקח את הרסיבר הזה (היאמאהה 3987) והרמקולים (BX2) זה יוצא בערך 1000 מעל התקציב - דיי הרבה......
רסיבר קולנוע ביתי (ק"ב) מפענח, מעבד וממתג גם מקורות וידאו (כולל HD ו-3D בימינו) וגם מקורות אודיו, כולל מקורות הכוללים סאונד היקפי (סראונד) שהולך למספר רב של רמקולים (הרסיברים הכי יקרים היום לק"ב יודעים להוציא סאונד היקפי ל-13 רמקולים בו-זמנית..!)MrSimpson כתב:מה ההבדל בין רסיבר קולנוע ביתי לבין רסיבר סטריאו? (מצטער על הבורות בנושא)...
הרמקולים מן הסתם נותנים את הטון בכל הנוגע לאיכות הסאונד, אבל לשילוב בין הרסיבר לרמקולים יש משמעות חשובה למדי, וזה כבר תלוי בטעמים האישיים שלך - לכן ההמלצה החמה ללכת לחנות מתמחה ולהקשיב לשילובים שהוצעו לך במו אוזניך, רצוי עם קצת מוזיקה שהבאת מהבית (קטעים שאתה אוהב ומכיר היטב, כי ההבדלים בין שילובים שונים של רמקולים ורסיברים יכולים להיות קטנים, אבל להיעשות משמעותיים ככל שמאזינים יותר זמן...)MrSimpson כתב:בכל אופן , רסיבר יותר אפשרי מצדי לקנות מיד שנייה , רמקולים יותר חשוב שיהיו יד ראשונה.
כמה הרסיבר משפיע על איכות הסאונד?...