ברצוני לרכוש מסך טלוויזיה בגודל 40-47 אינץ'.
המסך ימוקם בחדר חשוך יחסית, השימוש שלי במסך הוא כמעט רק צפייה בסרטים באיכות 720p ו1080p דרך סטרימר, פה ושם משחקי כדורגל שישודרו בHD.
אין לי צורך בפונקציות מתקדמות כגון פייסבוק ואינטרנט בטלוויזיה, בשביל זה יש לי מחשב, ואני לא צריך נגן מדיה מובנה כי אני מחבר את המסך לסטרימר.
כמו כן איכות הסאונד היא גם כן לא פרמטר כי אני מתכוון לחבר את המסך למערכת קולנוע ביתית.
כמובן שאין שום בעיה שלמסך יהיו פונקציות מתקדמות כאלו ואחרות כל עוד זה לא בא במחיר על חשבון דברים אחרים.
מה שבאמת חשוב לי מהמסך זה איכות תמונה טובה כמה שיותר, ממשק לא מסורבל, שיהיו את כל החיבורים השימושיים.
לא משנה לי אם זה יהיה LED או LCD או פלזמה כל עוד המסך עונה על הדרישות שלי.
התקציב הוא עד 5500 וחשוטב שלמסך תהיה אחריות מקורית (לא של י. שלום) על ידי החברה.
דגמים שחשבתי עליהם:
Samsung UA46c6200 - קראתי ביקורת חיובית מאוד באתר wisebuy. כשהגעתי לחנות סיפרו לי שזה דגם משנה שעברה ואין להשיג אותו יותר. הציעו לי במקומו את הD5000 בגודל 40" במחיר של 4500 אך להבנתי זה ממש לא דגם דומה.
LG 42LV550Y - קראתי ביקורות טובות יחסית באינטרנט. בעיה שכולם מציינים זה רמת שחור נמוכה מאוד וזה נראה לי בעייתי משהו. לא אכפת לי מכל התכונות המגניבות של הטלוויזיה (Smart TV) משום שבכל מקרה אני מתכוון לחבר אותה לסטרימר.
אני בטוח שבגלל שאני מוותר על הפונקציות הללו אני יכול להשיג מסך הרבה יותר איכותי במחיר דומה, אך לצערי אין ביקורות באינטרנט על מסכים שהם לא חזית הטכנולוגיה.
תודה רבה לכולם