איבוד סינכרון (?) . אות המהמחשב לפלסמה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

זה יכול להיות הכל בשלב הזה...
קשה מאוד לדעת. צריך להתחיל לצמצם אפשרויות...
קשה מאוד לדעת. צריך להתחיל לצמצם אפשרויות...
היי oferlaor,
קבלתי את המלצתך והתחלתי לצמצם אפשרויות...
החלפתי כבל וזה עדיין לא עוזר...
החלפתי מקור (ממחשב לTVIX5000) וזה עדיין לא עוזר...
החלפתי מודול HDMI במסך וזה עדיין לא עוזר...
לאחר כל אבוד אות כאשר אני מכבה ומדליק את הטלוויזיה (לא המקור...) התופעה נעלמת לזמן מה וחוזרת שוב, אני חושד גם שזה קורה כל פעם באותה נקודה בתוכן המשודר האם זה ייתכן?!
רעיונות נוספים?
תודה,
קבלתי את המלצתך והתחלתי לצמצם אפשרויות...
החלפתי כבל וזה עדיין לא עוזר...
החלפתי מקור (ממחשב לTVIX5000) וזה עדיין לא עוזר...
החלפתי מודול HDMI במסך וזה עדיין לא עוזר...
לאחר כל אבוד אות כאשר אני מכבה ומדליק את הטלוויזיה (לא המקור...) התופעה נעלמת לזמן מה וחוזרת שוב, אני חושד גם שזה קורה כל פעם באותה נקודה בתוכן המשודר האם זה ייתכן?!
רעיונות נוספים?
תודה,
- oferlaor
- מנהל

אני חושד בכרטיס DVI שלך.
נסה להוציא אותו ממקומו ולתקוע אותו שנית. אם זה לא עובד, שווה לנסות ולהביא כרטיס חלופי.
נסה להוציא אותו ממקומו ולתקוע אותו שנית. אם זה לא עובד, שווה לנסות ולהביא כרטיס חלופי.
לא בטוח שהבנתי על איזה כרטיס DVI אתה מדבר...
אני מחובר בDVI ממחשב או לחלופין (החלפתי מקור DVI) מ-TVIX5000, לHDMI בפלסמה (את מודול ה-HDMI בפלסמה כבר החלפתי במסגרת נסיונות האלימינציה שלי...)
בנוסף אני נתקל בתופעה מאוד מוזרה:
אתמול צפיתי בסרט דרך החיבור הנ"ל זמן מה עד איבוד האות ומאותו רגע שאיבדתי את האות הדרך היחידה להחזיר אותו היא לכבות ולהדליק את הטולויזיה (
) וגם זה עזר לפרק זמן של מספר שניות, היום בבוקר הדלקתי את הטלוויזיה ושוב יכלתי לראות את האות לפרק זמן ארוך...(נשמע מוזר אבל זו התופעה).
בתחילה חשבתי שזוהי אולי בעיה שקשורה לפרוטוקול ה-HDMI אבלזה לא הסתדר לי בגלל התופעה המוזרה שציינתי למעלה.
האם אני מפספס משהו פה?
אולי הגדרות מיוחדות לכניסת HDMI בפלסמה?
אני מחובר בDVI ממחשב או לחלופין (החלפתי מקור DVI) מ-TVIX5000, לHDMI בפלסמה (את מודול ה-HDMI בפלסמה כבר החלפתי במסגרת נסיונות האלימינציה שלי...)
בנוסף אני נתקל בתופעה מאוד מוזרה:
אתמול צפיתי בסרט דרך החיבור הנ"ל זמן מה עד איבוד האות ומאותו רגע שאיבדתי את האות הדרך היחידה להחזיר אותו היא לכבות ולהדליק את הטולויזיה (
בתחילה חשבתי שזוהי אולי בעיה שקשורה לפרוטוקול ה-HDMI אבלזה לא הסתדר לי בגלל התופעה המוזרה שציינתי למעלה.
האם אני מפספס משהו פה?
אולי הגדרות מיוחדות לכניסת HDMI בפלסמה?
- alicenir
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
היי
יש לי את אותה בעיה עם YES כאשר אני מחובר עם SVIDEO מהממיר לרסיבר,ומהרסיבר ב -HDMI למסך ה- LCD.
אחרי מחקר לא קטן נאמר לי שהאות של ה-SVIDEO מהממיר לרסיבר הוא גבולי,לכן צריך להגביר אותו עם מגבר מיוחד, לדעתי לך יש את אותה בעיה מהכרטיס הגרפי(מחשב),האם יש לכרטיס הגרפי שלך כניסה לחיבור מתח נוסף על הכרטיס עצמו??? אם יש אז תחבר לו אחד מחיבורי המתח הפנויים שיש לך מספק המחשב.
מקווה שעזרתי
ביי ניר סנדלוביץ
יש לי את אותה בעיה עם YES כאשר אני מחובר עם SVIDEO מהממיר לרסיבר,ומהרסיבר ב -HDMI למסך ה- LCD.
אחרי מחקר לא קטן נאמר לי שהאות של ה-SVIDEO מהממיר לרסיבר הוא גבולי,לכן צריך להגביר אותו עם מגבר מיוחד, לדעתי לך יש את אותה בעיה מהכרטיס הגרפי(מחשב),האם יש לכרטיס הגרפי שלך כניסה לחיבור מתח נוסף על הכרטיס עצמו??? אם יש אז תחבר לו אחד מחיבורי המתח הפנויים שיש לך מספק המחשב.
מקווה שעזרתי
ביי ניר סנדלוביץ