ראיתי את ה D490 והתאכזבתי. מבקש המלצה על LCD עד 4K
הלכתי לראות את הטלויזיה המסקרנת והמאוד מומלצת כאן באתר.
פלזמה נשארת פלזמה... אני חייב להגיד שהתאכזבתי מהשקיפות המזעזעת בה בתנאי תאורה חזקים.. הסתכלתי עליה וראיתי את עצמי, הפלזמה המדוברת הייתה חיוורת פלאים לעומת LED/LCD אחרות שנתפסו בזווית העיין שלי כשהסתכלתי עליה
ואני כאחד שיש לו 2 תריסי הזזה גדולים בסלון, הטלוויזיה הזאת כבר לא רלוונטית לגביי, ולגבי כל אלה שיש להם תאורה חזקה בסלון ואין להם אפשרות/כוח ועצבים להחשיך כל הזמן את הסלון בשביל לראות כמו בנאדם.
הטלוויזיה פנטסטית לחדר שינה! לא לסלון.
כל התקוות והציפיות שפיתחתי התנפצו לי בבום.
אני מבקש ממכם המלצה על טלוויזיה LCD/LED "42 עד 4000 שקל!
תודה!
פלזמה נשארת פלזמה... אני חייב להגיד שהתאכזבתי מהשקיפות המזעזעת בה בתנאי תאורה חזקים.. הסתכלתי עליה וראיתי את עצמי, הפלזמה המדוברת הייתה חיוורת פלאים לעומת LED/LCD אחרות שנתפסו בזווית העיין שלי כשהסתכלתי עליה
ואני כאחד שיש לו 2 תריסי הזזה גדולים בסלון, הטלוויזיה הזאת כבר לא רלוונטית לגביי, ולגבי כל אלה שיש להם תאורה חזקה בסלון ואין להם אפשרות/כוח ועצבים להחשיך כל הזמן את הסלון בשביל לראות כמו בנאדם.
הטלוויזיה פנטסטית לחדר שינה! לא לסלון.
כל התקוות והציפיות שפיתחתי התנפצו לי בבום.
אני מבקש ממכם המלצה על טלוויזיה LCD/LED "42 עד 4000 שקל!
תודה!
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני איתך,
היום הלכתי להחליף את הטלויזיה הנוכחית בזאת, באתי ממש נעול והתאכזבתי מהכל פשוט, אם זה הכהות של התמונה (כן התעסקתי עם ההגדרות) וזה שהיא לא חדה כמו lcd, שזה משהו שממש הפריע לי במיוחד במרחק צפיה שלי (2.5 מטר),
בסוף קיבלתי את הסוני bx420 בגודל 40״ ב3200 ש״ח
היום הלכתי להחליף את הטלויזיה הנוכחית בזאת, באתי ממש נעול והתאכזבתי מהכל פשוט, אם זה הכהות של התמונה (כן התעסקתי עם ההגדרות) וזה שהיא לא חדה כמו lcd, שזה משהו שממש הפריע לי במיוחד במרחק צפיה שלי (2.5 מטר),
בסוף קיבלתי את הסוני bx420 בגודל 40״ ב3200 ש״ח
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
חפש U30 או D550 בפורום - תמצא המון מידע
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
השתקפויות ...זה החסרון היחיד שלה.
כל השאר עולה על כל מסך בתקציב הזה.
לא יודע עם איזה הגדרות "שיחקת".
במצבי קיצון של המון אור בסלון, בהירות המסך במצב "דינאמיק" מספיקה לחלוטין....אבל כמובן לא תגיע לבהירות מקסימום של מסך LCD וכמובן לא ל LED....שם בכלל לא ניתן לצפות במצב" דינאמיק" אם אתה לא רוצה דמעות בעניים מרוב סינוור.
בכל מקרה, תבדוק 40D550 LCD מסך טוב ללא השתקפויות בכלל.
כל השאר עולה על כל מסך בתקציב הזה.
לא יודע עם איזה הגדרות "שיחקת".
במצבי קיצון של המון אור בסלון, בהירות המסך במצב "דינאמיק" מספיקה לחלוטין....אבל כמובן לא תגיע לבהירות מקסימום של מסך LCD וכמובן לא ל LED....שם בכלל לא ניתן לצפות במצב" דינאמיק" אם אתה לא רוצה דמעות בעניים מרוב סינוור.
בכל מקרה, תבדוק 40D550 LCD מסך טוב ללא השתקפויות בכלל.
- טלHD
- גורו

שתייהן סובלות מהמון השתקפויות....oris74 כתב:חפש U30 או D550 בפורום - תמצא המון מידע...
- טלHD
- גורו

LCD d550 עם ציפוי פנל מט לחלוטין. 0 השתקפויות.integral כתב:תבדוק גם את ה LG LD550 42 שכרגע במבצע בשקם אלקטריק. היא פחות רפלקטיבית מה D550 ובעלת מנגנון 100 הרץ שיכול לעזור לך בשידורי ספורט וכדו' בכוונון מתאים....
טל, האמת שלא שיחקתי בהגדרות שלה, אתה אומר שמצב דינאמיק ישפר את המצב משמעותית?
תן לי רגע להבין אתם אומרים שה U30 ו ה D550 של סמסונג יש להם השקפויות וה LD550 של LG אין לה השתקפויות בכלל?
(למרות שראיתי בעניים את ה U30 ו D550 ולא שמתי לב להשתקפויות)
ואם נעזוב לרגע את עניין ההשתקפויות בצד, מה לגבי שאר הדברים שהמסכים הנ"ל מספקים?
במצב של ראש בראש את מי הייתם בוחרים פנסוניק U30 או LD550 של LG או D550 של סמסונג ? או טלויזיה אחרת בכלל?
תן לי רגע להבין אתם אומרים שה U30 ו ה D550 של סמסונג יש להם השקפויות וה LD550 של LG אין לה השתקפויות בכלל?
(למרות שראיתי בעניים את ה U30 ו D550 ולא שמתי לב להשתקפויות)
ואם נעזוב לרגע את עניין ההשתקפויות בצד, מה לגבי שאר הדברים שהמסכים הנ"ל מספקים?
במצב של ראש בראש את מי הייתם בוחרים פנסוניק U30 או LD550 של LG או D550 של סמסונג ? או טלויזיה אחרת בכלל?
- טלHD
- גורו

אל תתבלבל.
סמסונג פלאזמה D550 סובלת מהשתקפויות כמו D490 בדיוק (וגם אין D550 בגודל פחות מ 51).
סמסונג LCD D550 אין השתקפויות בכלל. פנל מט.
LG LD550 היא LCD מט.
אם יש לך סלון מואר מאוד חבל להתעקש.
רד מהפלאזמות.
לך על LCD פנל מט, ובהירות גבוהה יותר מפלאזמה.
LD550 או D550.
תראה את שתייהן ותחליט מה נראה לך יותר.
הסמסונג 40, ה LG גודל 42.
סמסונג פלאזמה D550 סובלת מהשתקפויות כמו D490 בדיוק (וגם אין D550 בגודל פחות מ 51).
סמסונג LCD D550 אין השתקפויות בכלל. פנל מט.
LG LD550 היא LCD מט.
אם יש לך סלון מואר מאוד חבל להתעקש.
רד מהפלאזמות.
לך על LCD פנל מט, ובהירות גבוהה יותר מפלאזמה.
LD550 או D550.
תראה את שתייהן ותחליט מה נראה לך יותר.
הסמסונג 40, ה LG גודל 42.
אוקי, תודה על הסדר בבלאגן, הכוונה שלי הייתה באמת ל LCD D550 שעכשיו אני מבין שכשאמרתם שיש לה השתקפויות התכוונתם ל D550 פלזמה.
אוקי אני אלך לראות בעיין את ה LD550 וה D550 ואחליט בעצמי. מה לגביי הפנסוניק היא יוצאת מהמשוואה?
עוד LCDים אחרים שאתה ממליץ ללכת לראות?
אוקי אני אלך לראות בעיין את ה LD550 וה D550 ואחליט בעצמי. מה לגביי הפנסוניק היא יוצאת מהמשוואה?
עוד LCDים אחרים שאתה ממליץ ללכת לראות?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
רק בשביל להבהיר - לא המלצתי עליהן, רק הסברתי איך למצוא עליהן מידע כמו שביקשו....oris74 כתב:חפש U30 או D550 בפורום - תמצא המון מידע...
- טלHD
- גורו

ואיך התרשמת?haviv822 כתב:חבר'ה ראיתי את התמונה של סמסונג D550 LCD
האם להיסגר עליה סופית?...