בבקשה תעזרו!! פנסוניק 42E30 או LG 42LE4600 ???
שלום לכולם,
אני מעוניין לקנות (סוף סוף) טלוויזיה לחדר שלי ואשמח לקבל את המלצותיכם.
השימוש שלי יהיה רגיל לראות טלוויזיה, בטח עם איזה ממיר HD ... אם יהיה אפשר להעביר מהמחשב סרטים בHD גם יהיה סבבה... כמה שאלות:
1) המרחק בין מיקום הטלוויזיה לחדר השינה עומד על כ 3.80 מטר. האם זה קריטי לקחת מסך בגודל 42 אינץ' או שזה "יהרוס" לי את חווית הצפייה? כי על פניו נראה שמסך בגודל 37 אינץ' יכול להיות מועמד יותר טוב.
2) אני מעוניין להתקין את הטלוויזיה על הקיר, כמטר וחצי מעל גובה העיניים. הבנתי שזווית צפייה אנכית משחקת כאן תפקיד. האם הטלוויזיה הנ"ל בעלת נתוני זווית צפייה אנכית טובה למקרה שלי? (חיפשתי ולא מצאתי נתונים לגבי זווית צפייה אנכית שלה)
אשמח לקבל תשובות\חוו"ד על הטלוויזיה הנ"ל.
בתודה מראש,
אביאל.
אני מעוניין לקנות (סוף סוף) טלוויזיה לחדר שלי ואשמח לקבל את המלצותיכם.
השימוש שלי יהיה רגיל לראות טלוויזיה, בטח עם איזה ממיר HD ... אם יהיה אפשר להעביר מהמחשב סרטים בHD גם יהיה סבבה... כמה שאלות:
1) המרחק בין מיקום הטלוויזיה לחדר השינה עומד על כ 3.80 מטר. האם זה קריטי לקחת מסך בגודל 42 אינץ' או שזה "יהרוס" לי את חווית הצפייה? כי על פניו נראה שמסך בגודל 37 אינץ' יכול להיות מועמד יותר טוב.
2) אני מעוניין להתקין את הטלוויזיה על הקיר, כמטר וחצי מעל גובה העיניים. הבנתי שזווית צפייה אנכית משחקת כאן תפקיד. האם הטלוויזיה הנ"ל בעלת נתוני זווית צפייה אנכית טובה למקרה שלי? (חיפשתי ולא מצאתי נתונים לגבי זווית צפייה אנכית שלה)
אשמח לקבל תשובות\חוו"ד על הטלוויזיה הנ"ל.
בתודה מראש,
אביאל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. 3.8 מטר זה מהעין למסך? או מקיר לקיר?
כך או כך - אתה צריך לפחות 42" אם לא 50".
ב. אם התוכנית היא להתקין את המסך גבוה - רצוי לשים זרועות הטייה.
כך או כך - אתה צריך לפחות 42" אם לא 50".
ב. אם התוכנית היא להתקין את המסך גבוה - רצוי לשים זרועות הטייה.
תודה לכם על התשובות המהירות ! בערך 3 וחצי מטר מרחק צפייה מהעין
והשכלתי, אני אשים מעמד מתכוונן שאפשר יהיה להוריד גם למטה ...
ולגבי 2 הטלוויזות הנ"ל, מה לדעתכם עדיפה? או שאין ממש הבדל מהותי?
והשכלתי, אני אשים מעמד מתכוונן שאפשר יהיה להוריד גם למטה ...
ולגבי 2 הטלוויזות הנ"ל, מה לדעתכם עדיפה? או שאין ממש הבדל מהותי?
יום יבוא, וגם אני אהיה Guru Android כמו אריה! 
9000es , תודה רבה על התגובה!
בשביל לחדד את השאלה שלי קצת : הוצע לי כולל התקנה את הLG הנ"ל מחדש מהניילונים ב3900, עכשיו לפי מה שאני רואה בZAP, על הPanasonic אני אצטרך להוסיף סכום לא מבוטל של 1,470 ... השאלה היא האם זה שווה את התוספת??
אשמח לדעתכם
בשביל לחדד את השאלה שלי קצת : הוצע לי כולל התקנה את הLG הנ"ל מחדש מהניילונים ב3900, עכשיו לפי מה שאני רואה בZAP, על הPanasonic אני אצטרך להוסיף סכום לא מבוטל של 1,470 ... השאלה היא האם זה שווה את התוספת??
אשמח לדעתכם
יום יבוא, וגם אני אהיה Guru Android כמו אריה! 
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
skylineskyline כתב:9000es , תודה רבה על התגובה!
אשמח לדעתכם...
לא הייתי מתיחס ברצינות למחירים בזאפ
בדוק מחירים דרך חנויות מתמחות לגבי הפנאסוניק .אני בטוח שתקבל מחיר טוב .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"