התקנה ממיר hd ב100 שח לא קצת חוצפה?
תשמע, אישית הוט דרשו ממני את ה100 או 200 ש"ח האלו כמה פעמים, אם זה להתקנת ממיר או התקנת ראוטר או כל דבר אחר. אם יש לך קלף מיקוח [לקוח וותיק, תקלות חוזרות ונשנות וכו'...] יש לך על מה לשחק, אני לא שילמתי להם אפילו פעם אחת על התקנה, רק בגלל שאני לקוח וותיק.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
זה חוצפה שאין כמותה. מילא שאין תשתית מוכנה ואז הטכנאי באמת צריך להזיע. במקרה שלי כשנאמר לי שצריך לשלם 150 שקל על "התקנת" ממיר, שאלתי האם זה משהו שאוכל לעשות לבד ונאמר לי שלא וחייבים טכנאי. אשתי היית בבית בזמן "ההתקנה" ושאלתי האם הוא עשה משהו מיוחד? הוא אמרה לי שהוא היה בידיוק 5 דקות והחליף את הממיר הקיים בחדש. רתחתי מזעם.
"על החתום...."
גם ממני דרשו בזמנו 100 ש"ח עבור התקנת ממיר HD, ולאחר מיקוח הם הסכימו לוותר על עלות ההתקנה, כמו גם על העלות החודשית הקבועה עבור הממיר עצמו (משהו כמו דמי מנוי חודשיים - כ-15 ש"ח אם אני זוכר נכון).
בסופו של דבר הטכנאי עמל על השחלת / החלפת הכבל בקיר במשך כ-40 דקות...
שורה תחתונה - זה תלוי בכושר המיקוח שלך, ובכמה אתה חשוב להם בתור לקוח (וותק וכו').
בסופו של דבר הטכנאי עמל על השחלת / החלפת הכבל בקיר במשך כ-40 דקות...
שורה תחתונה - זה תלוי בכושר המיקוח שלך, ובכמה אתה חשוב להם בתור לקוח (וותק וכו').
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
טיפ: הם לא יכולים לוותר על עלות התקנה אבל אם תתעקש תוכל לקבל זיכוי על אותו סכום (פרוש לתשלומים)
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מגיע טכנאי ?
זה לוקח לו שעה ( כולל הנסיעה ? )
נשמע לי סביר, בכל זאת לא מדובר בתקלה ואף אחד לא מחייב אותך לרכוש את השירות.
ליאור
זה לוקח לו שעה ( כולל הנסיעה ? )
נשמע לי סביר, בכל זאת לא מדובר בתקלה ואף אחד לא מחייב אותך לרכוש את השירות.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- guyyg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
אני מגיב כעת בתור צרכן בדיוק כמו כולם: זה מרתיח ומעצבן שלוקחים כסף על התקנה, סתם שתדעו לקוח חדש בכבלים משלם 299 שח וביס 285 שח על התקנה ואף אחד לא מוכן לוותר על זה בשום מחיר ובשום אישור,
אבל הסיבה שגובים כסף על התקנה בגלל שאין יותר התחיבויות והם לא רוצים להשקיע לחינם בתשתיות בבתי לקוחות שיכולים להתנתק אחרי יום
אבל הסיבה שגובים כסף על התקנה בגלל שאין יותר התחיבויות והם לא רוצים להשקיע לחינם בתשתיות בבתי לקוחות שיכולים להתנתק אחרי יום