השווית אותו גם כנגן CD או מבחינת הסאונד ברב-ערוצי למכשיר אחר?
אגב, מבחינת הנושא של חלוקה לאזורים בבלו-ריי, אני שוכר סרטים בקינו וממה שאני רואה סרטים באזור A בלבד דווקא לא נדירים בכלל (ברור שהם המיעוט, אבל בסרטים חדשים הם לא נדירים ולפעמים הם מקבלים את הסרט באזור A בלבד חודשיים לפני שמקבלים גרסה של אזור B).
כתבה יפה ומעניינת איך הוא בכל הקשור לסאונד בהשוואה לדגם המיוחד שלהם (Nuforce)? הוא מאוד הרשים אותי וגרם לי להשוואת אותו עם נגני סי די בקטגוריית המחיר שלו. אני מקווה שOppo שמרו על הרמת ביצועים הזאת בסטריאו גם בלי Nuforce.
sbtgn1 כתב:במחיר הזה לא ממש הבנתי את היתרון שלו מול HTPC
...
אני גם לא לכן זה ירד מהתקציב השנתי ועבר ל - HTPC
...
לא אמור להיות לו יתרון "במחיר הזה" - היתרון שלו הוא באיכות התמונה ועל זה צריך לשלם כסף.
יש לי במערכת HTPC חזק מאוד, Dune HD Base 3.0 ו-Oppo BDP-93 וה-Oppo נותן את איכות התמונה הטובה ביותר.
ה-HTPC אחריו מציג איכות תמונה טובה מאוד גם כן אבל זאת רק בתנאים מסוימים מאד שלא ניתן להחיל על סרטי BD מלאים, למשל (כל עוד מעוניינים בתפריטים ושאר הפיצ'רים בכל אופן).
עופר , אם כזו התלהבות ומאד בצדק מה-93 שהוא מכשיר אדיר,אני תוהה מה היית מרגיש אם היית בודק את הדגם המשופר של ה- 95 . מכשיר לאודופילים ווידאופילים כאחד . לפי מה שקראתי מהביקורת שלך לא בדקת את המכשיר במדיות אודיו רב ערוצים , שם אתה מזיל ריר של ממש.
כמי שרכש את הדגם signature של ה-OPPO 95 אני יכול לומר בודאות שזה המכשיר האולטימטיבי לכל בעלי האוזן והעין הכי תובענים שיש.
היבואן עוד יעשה חייל מהחברה הזו !
ה- OPPO BDP-93EU באמת מכשיר טוב, אבל אני מתקשה לראות את רוב הישראלים אשר כן מודעים לפורמט ה- Blu-ray, רוכשים נגן ב- 5K ש"ח מחברת OPPO ולא את הנגן התורן בדיוטי ב- $200 או במחסני חשמל ממותגים כמו Pioneer, Sony או Samsung.
ziv_r כתב:ה- OPPO BDP-93EU באמת מכשיר טוב, אבל אני מתקשה לראות את רוב הישראלים אשר כן מודעים לפורמט ה- Blu-ray, רוכשים נגן ב- 5K ש"ח מחברת OPPO ולא את הנגן התורן בדיוטי ב- $200 או במחסני חשמל ממותגים כמו Pioneer, Sony או Samsung.
...
ברור שהמכשיר מיועד ומכוון לאודיופילים/וידאופילים או סתם כאלו שרוצים את הטוב ביותר ו"הפרוטה בכיסם".
sbtgn1 כתב:במחיר הזה לא ממש הבנתי את היתרון שלו מול HTPC
...
אני גם לא לכן זה ירד מהתקציב השנתי ועבר ל - HTPC
...
לא אמור להיות לו יתרון "במחיר הזה" - היתרון שלו הוא באיכות התמונה ועל זה צריך לשלם כסף.
יש לי במערכת HTPC חזק מאוד, Dune HD Base 3.0 ו-Oppo BDP-93 וה-Oppo נותן את איכות התמונה הטובה ביותר.
ה-HTPC אחריו מציג איכות תמונה טובה מאוד גם כן אבל זאת רק בתנאים מסוימים מאד שלא ניתן להחיל על סרטי BD מלאים, למשל (כל עוד מעוניינים בתפריטים ושאר הפיצ'רים בכל אופן).
...
אני לא חושב שהכרטיס מסך שיש ברשותי AMD 6970 נופל באיכות ואולי אף עובר אותו.
מסקרן לעשות השוואה... גם כאן אני מוכן לתרום את ה - HTPC שלי