מחפש המלצה לזוג Presence speakers
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
הי, מחפש המלצה לזוג רמקולים Presence שישודכו לימהה RX-A710.
הדגשים הם שהרמקולים צריכים להיות תלויים בקיר וקטנים במידותיהם בסביבות 20 ס"מ גובה.
ממה שבדקתי ברשת ע"פ "השמות" שאני מכיר אז זה מה שהעלתה החכה:
- וורפידל דיאמונד 10.0 DIA או DIA 10.SR
- מוניטור אודיו ברונז BX1 (קצת חורגים בגודל וגם בעלי פורט אחורי אז מניח שתהיה בעיה...)
- מוניטור אודיו רדיוס R90HD (בעלי פורט אחורי)
מבקש חוות דעת לדגמים הנ"ל וכן המלצות לאופציות נוספות.
תקציב - כמה שהנ"ל עולה בערך (לא בדקתי עדיין סדר גודל של מחירים), ייבוא מחו"ל בהחלט אופציה.
הדגשים הם שהרמקולים צריכים להיות תלויים בקיר וקטנים במידותיהם בסביבות 20 ס"מ גובה.
ממה שבדקתי ברשת ע"פ "השמות" שאני מכיר אז זה מה שהעלתה החכה:
- וורפידל דיאמונד 10.0 DIA או DIA 10.SR
- מוניטור אודיו ברונז BX1 (קצת חורגים בגודל וגם בעלי פורט אחורי אז מניח שתהיה בעיה...)
- מוניטור אודיו רדיוס R90HD (בעלי פורט אחורי)
מבקש חוות דעת לדגמים הנ"ל וכן המלצות לאופציות נוספות.
תקציב - כמה שהנ"ל עולה בערך (לא בדקתי עדיין סדר גודל של מחירים), ייבוא מחו"ל בהחלט אופציה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
איזה רמקולים יש לך עכשיו מלפנים? זה לא הכי קריטי, אבל לדעתי כדאי לשמור על זהות טונאלית בין כל הרמקולים הקדמיים...
לגבי הרמקולים שציינת:
- הוורפידייל דיאמונד 10 נותנים תמורה טובה למחיר, אם כי לא יצא לי לשמוע את הדגמים הקטנים יותר של סדרה זו (10.0 ו-10.SR).
- המוניטור אודיו ברונזה מגיעים עם ספוגי ריסון לפורט האחורי כך שאין בעיה עקרונית אפילו להצמיד אותם לקיר (ראה סעיף 2 בעמוד 10 במדריך של ה-BX).
- גם עם ה-R90HD אין בעיה של תליה על הקיר - הם מיועדים לכך (ראה עמוד 8 במדריך של סדרת הרדיוס)!
חוץ מאלה, יש גם את המורל SP1 שיכולים להתאים לך, וגם את הפולק אודיו OWM3, שהם רמקולי ON-WALL ייעודיים.
לגבי הרמקולים שציינת:
- הוורפידייל דיאמונד 10 נותנים תמורה טובה למחיר, אם כי לא יצא לי לשמוע את הדגמים הקטנים יותר של סדרה זו (10.0 ו-10.SR).
- המוניטור אודיו ברונזה מגיעים עם ספוגי ריסון לפורט האחורי כך שאין בעיה עקרונית אפילו להצמיד אותם לקיר (ראה סעיף 2 בעמוד 10 במדריך של ה-BX).
- גם עם ה-R90HD אין בעיה של תליה על הקיר - הם מיועדים לכך (ראה עמוד 8 במדריך של סדרת הרדיוס)!
חוץ מאלה, יש גם את המורל SP1 שיכולים להתאים לך, וגם את הפולק אודיו OWM3, שהם רמקולי ON-WALL ייעודיים.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

כרגע אני "בין רמקולים"...
כל מה שיש לי עכשיו זמני ביותר עד שנקנה את הסט החדש.
מאוד מתלבט מה לקנות בגלל שיקולי עיצוב ("ההנהלה הבכירה..." רוצה רמקולים קטנים וכמה שפחות).
במצב הנתון כרגע יש לי סט של 3.1 שמורכב מזוג קדמיים מורדנט שורט Avant 902i, סנטר דנון וסאב פירלס
.
בגלל אילוצי מבנה הסלון העתידי (הספה צמודה לקיר האחורי), גודל סלון של 3*4 מטר עם חלל כפול זהה ובכך שאני ארצה להשתמש ב 7.1 של הרסיבר, מה שקניתי עד כה זה:
- סאב פולק אודיו PSW110, בדרך מחו"ל
- אחוריים - זוג bose singel cube speaker שיגיעו מהתקרה וממתינים לי אצל חבר בחו"ל (יודע שהדעות חלוקות לגבי הרמקולים הללו אבל אין לי ברירה)
את כל השאר צריך להשלים וחשבתי על הסט של פולק אודיו RM95 (במסגרת האילוצים מעלה) שימוקם כך:
- סנטר פולק אודיו RM8 או הדנון הקיים שיש לי, נראה מה ישמע יותר טוב. בתקווה בהמשך יוחלף לפולק אודיו CS10
- החלפה של המורדנט שורט (כי הם של חבר) לזוג קדמיים RM8 (בתור Presence) + זוג קדמיים מדפיים פולק אודיו TSI100 שבתקווה יוחלפו לרצפתיים TSI300 אם יהיה אישור מהאישה...
- בק סראונד - זוג פולק אודיו RM8
אם יש המלצות אחרות, אז אני עוד פתוח להצעות, כמובן. יש לי זמן עד למעבר לבית החדש...
אגב, אני לא מוצא יותר מדיי אתרים שמוכרים און ליין את הרמקולים הללו. יש סיבה מיוחדת לזה ?
מאוד מתלבט מה לקנות בגלל שיקולי עיצוב ("ההנהלה הבכירה..." רוצה רמקולים קטנים וכמה שפחות).
במצב הנתון כרגע יש לי סט של 3.1 שמורכב מזוג קדמיים מורדנט שורט Avant 902i, סנטר דנון וסאב פירלס
בגלל אילוצי מבנה הסלון העתידי (הספה צמודה לקיר האחורי), גודל סלון של 3*4 מטר עם חלל כפול זהה ובכך שאני ארצה להשתמש ב 7.1 של הרסיבר, מה שקניתי עד כה זה:
- סאב פולק אודיו PSW110, בדרך מחו"ל
- אחוריים - זוג bose singel cube speaker שיגיעו מהתקרה וממתינים לי אצל חבר בחו"ל (יודע שהדעות חלוקות לגבי הרמקולים הללו אבל אין לי ברירה)
את כל השאר צריך להשלים וחשבתי על הסט של פולק אודיו RM95 (במסגרת האילוצים מעלה) שימוקם כך:
- סנטר פולק אודיו RM8 או הדנון הקיים שיש לי, נראה מה ישמע יותר טוב. בתקווה בהמשך יוחלף לפולק אודיו CS10
- החלפה של המורדנט שורט (כי הם של חבר) לזוג קדמיים RM8 (בתור Presence) + זוג קדמיים מדפיים פולק אודיו TSI100 שבתקווה יוחלפו לרצפתיים TSI300 אם יהיה אישור מהאישה...
- בק סראונד - זוג פולק אודיו RM8
אם יש המלצות אחרות, אז אני עוד פתוח להצעות, כמובן. יש לי זמן עד למעבר לבית החדש...
אגב, אני לא מוצא יותר מדיי אתרים שמוכרים און ליין את הרמקולים הללו. יש סיבה מיוחדת לזה ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

עדכון - אז ככה, הלכתי לשמוע היום את הוורפידל דיאומנד 10.sr עם רסיבר מקביל לשלי, ימהה 767 במצב פיור דיירקט.
ת'אמת - שומעים ממש נחמד, גוון חם ומדויק של הצלילים והזוג הללו הצליחו למלא את חלל החדר בצורה טובה מאוד. כאשר הוספנו גם סאב - שמעו כמובן טוב יותר. קיבלתי עליהם מחיר של 800 שקל לזוג. האם בסדר ? מחיר סביר ?
ואז קיבלתי טלפון מהאישה של: "איך עדיין לא הגעתי הביתה עד עכשיו מהעבודה..."
אז לא הספקנו להשלים את סיבוב השמע.
משום מה עדיין לא מצאתי אותם למכירה ברשת לצורך ההשוואה תמחורית. מישהו מכיר אתר שמוכר אותם ?
ת'אמת - שומעים ממש נחמד, גוון חם ומדויק של הצלילים והזוג הללו הצליחו למלא את חלל החדר בצורה טובה מאוד. כאשר הוספנו גם סאב - שמעו כמובן טוב יותר. קיבלתי עליהם מחיר של 800 שקל לזוג. האם בסדר ? מחיר סביר ?
ואז קיבלתי טלפון מהאישה של: "איך עדיין לא הגעתי הביתה עד עכשיו מהעבודה..."
אז לא הספקנו להשלים את סיבוב השמע.
משום מה עדיין לא מצאתי אותם למכירה ברשת לצורך ההשוואה תמחורית. מישהו מכיר אתר שמוכר אותם ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
תנסה לראות מחיר של דגמים מגבילים בנתונים ואולי גם לשמוע אותם ככה תוכל להעריך, אם הם שווים 800.avihuli כתב:
משום מה עדיין לא מצאתי אותם למכירה ברשת לצורך ההשוואה תמחורית. מישהו מכיר אתר שמוכר אותם ?...
בכל מקרה אני תמיד לפני קנייה אוהב להקשיב לכמה דגמים גם למוסיקה גם לסרט, ככה אני מחליט בד"כ.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה, אבל נראה לי יהיה קשה לחפש משהו שהוא דומה פחות או יותר דומה ואז לבצע את ההשוואה במחיר. משום מה אין היצע כזה גדול ברשת למוניטור אודיו וגם לוורפידל לפי מה שבדקתי באתרים השונים.eyosha כתב:תנסה לראות מחיר של דגמים מגבילים בנתונים ואולי גם לשמוע אותם ככה תוכל להעריך, אם הם שווים 800.avihuli כתב:
משום מה עדיין לא מצאתי אותם למכירה ברשת לצורך ההשוואה תמחורית. מישהו מכיר אתר שמוכר אותם ?...
בכל מקרה אני תמיד לפני קנייה אוהב להקשיב לכמה דגמים גם למוסיקה גם לסרט, ככה אני מחליט בד"כ....
נראה מה יענו פה שאר החבר'ה ספציפית לזה וכללית לגבי שאר השרשור...
לא ראיתי שיש יותר מדיי התייחסות לנושא של presence משום מה בשירשורים השונים כאן...