שלום לכולם
בסוני הישנה והטובה שלי בת ה 18 ,השידורים החלו להראות יום אחד כאילו צולמו דרך בקבוק קרלסברג, הכל ניראה בגוון "ירוק בקבוק" עז .בעקבות כך התוודעתי לאתר ולפורום הזה ומצאתי את עצמי צולל ונהנה בים השרשורים .צ'יק צ'אק למדתי לנחור בבוז על הlcd ולדעת את מותר הפלזמה עליה(לפחות כרגע ובוודאי למי שצופה כמוני, ב 90 אחוז כבלים.) וגם ,לא צריך חושים מיוחדים, את החיבה שנושבת פה לפנסוניק.
ראיתי pwd8 וניראה משכנע. בעקבות הדיבורים על הקנייה הקבוצתית נוצר אצלי עניין פתאומי ב phd והלכתי לבדוק אותה בשידורי tv , במקומות בהם ניתן לראות את השתיים זו לצד זו ופה באה הפתעה: ב hd בדמויות שמצולמות בקלוז אפ למשל חסר פרטים,( tv כזכור) הפנים ניראות כאילו החליקו אותם ,חסר בהם עומק . בקיצור התאכזבתי. האם יכול להיות שהפלזמה ברזולוציה הגבוהה מדגישה את נחיתות השידור ועל כן לpwd על 480 קוויה "בלבד"יתרון ברור בעניין הזה? האם אני מדמיין?
phd8 - האם אני מדמיין?
זה ידוע, מסכי hd, מציגים פחות טוב שידורי כבלים\לווין מאשר מסכי edtv (כמו הpwd).
כיום הphd8 הוא נחשב למסך hd שמציג ברמה גבוהה מאוד שידורי כבלים\לווין.
ובהשוואה למסכי hd אחרים, ולפי ראות עינייהם של אחרים, ולפי מה שאומרים... זה אחד ממסכי הhd שמציג בצורה הטובה כיום, תכני כבלים\לווין.
בכל מקרה, אם אתה לא מתכוון לצפות בתכני hd, ועיקר התכנים שלך הם כבלים\dvd אז אני באמת חושב שעדיף לך ללכת על הpwd.
אז ללא שום צל של ספק, אני באמת חושב שכדאי שתלך על הpwd אל תבזבז כסף מיותר ותלך עליו.
אלא אם כן אתה מתכנן על שידורי הכבלים והלווין שיעברו לשדר בhd ואתה תתחיל גם לצפות בhd, זה כמובן אם אתה בונה על זה בעתיד,
ואתה מוכן להתפשר כיום מעט על האיכות בצפיה בtv.
כיום הphd8 הוא נחשב למסך hd שמציג ברמה גבוהה מאוד שידורי כבלים\לווין.
ובהשוואה למסכי hd אחרים, ולפי ראות עינייהם של אחרים, ולפי מה שאומרים... זה אחד ממסכי הhd שמציג בצורה הטובה כיום, תכני כבלים\לווין.
בכל מקרה, אם אתה לא מתכוון לצפות בתכני hd, ועיקר התכנים שלך הם כבלים\dvd אז אני באמת חושב שעדיף לך ללכת על הpwd.
אז ללא שום צל של ספק, אני באמת חושב שכדאי שתלך על הpwd אל תבזבז כסף מיותר ותלך עליו.
אלא אם כן אתה מתכנן על שידורי הכבלים והלווין שיעברו לשדר בhd ואתה תתחיל גם לצפות בhd, זה כמובן אם אתה בונה על זה בעתיד,
ואתה מוכן להתפשר כיום מעט על האיכות בצפיה בtv.
אכן זה ידוע ועופר לאור כתב על כך מאמר בעבר-אם אינני טועה.
אם שמת לב -אני תמיד מבקש מהאנשים שיגדירו פרופיל צפיה-ולמה???
כי אם מישהו מתכוון לראות אך ורק שידורי טלויזיה הוא יראה תמונה הכי טובה שניתן דוקא בדגמי EDTV,אך יקבל את הפיצוי בDVD ושידורי היי דפינישן....
ישראל
אם שמת לב -אני תמיד מבקש מהאנשים שיגדירו פרופיל צפיה-ולמה???
כי אם מישהו מתכוון לראות אך ורק שידורי טלויזיה הוא יראה תמונה הכי טובה שניתן דוקא בדגמי EDTV,אך יקבל את הפיצוי בDVD ושידורי היי דפינישן....
ישראל