מוכרים סמסונג D550 32 אינצ' ?
הD550 הוא ממשיך מקביל של הC550. לא נמכר בארץ מקביל לC530 ולכן הוא מחליף גם אותו.
בD550 יש כניסת ethernet שתומכת בהפעלת מדיה דרך הרשת הביתית, 2 כניסות USB ו4 כניסות HDMI. יש הערכה כאן בפורום שהיבואן הרשמי, סמליין, מייבא את הדגם הזה בעיקר עם הפאנל המועדף. אני יכול להעיד שחבר שלי קנה את ה40 אינץ' והיא הגיעה עם פאנל SQ01.
עריכה: בD550 יש גם ממיר DVB-T מובנה.
בC530 יש כניסת USB אחת ו3 כניסות HDMI.
באופן אישי אני חושב שהתמונה בD550 טובה יותר אבל רצוי שתראה את שני הדגמים בעצמך.
בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך לקנות 32 אינץ'. מעבר לעובדה שזה קטן מדי(תבין את זה אחרי זמן קצר של שימוש) טלויזיות "32 מדגם מסוים יהיו פחות טובות מטלויזיות גדולות יותר מאותו דגם.
אם אתה עוד מצליח למצוא דגמים של סדרה C לך כבר על הC550.
בD550 יש כניסת ethernet שתומכת בהפעלת מדיה דרך הרשת הביתית, 2 כניסות USB ו4 כניסות HDMI. יש הערכה כאן בפורום שהיבואן הרשמי, סמליין, מייבא את הדגם הזה בעיקר עם הפאנל המועדף. אני יכול להעיד שחבר שלי קנה את ה40 אינץ' והיא הגיעה עם פאנל SQ01.
עריכה: בD550 יש גם ממיר DVB-T מובנה.
בC530 יש כניסת USB אחת ו3 כניסות HDMI.
באופן אישי אני חושב שהתמונה בD550 טובה יותר אבל רצוי שתראה את שני הדגמים בעצמך.
בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך לקנות 32 אינץ'. מעבר לעובדה שזה קטן מדי(תבין את זה אחרי זמן קצר של שימוש) טלויזיות "32 מדגם מסוים יהיו פחות טובות מטלויזיות גדולות יותר מאותו דגם.
אם אתה עוד מצליח למצוא דגמים של סדרה C לך כבר על הC550.
בסדרה C יש את C530 שהוא דגם 1080p בסיסי וC550 שהוא דגם יותר מתקדם עם יכולות רשת ויותר כניסות.
בסדרה D בעצם לא קיים "D530" כמו שהיה A530, B530 וC530 בסדרות הקודמות. בטלו את תת סדרה 530, כנראה כי סמסונג החליטה להעלות את רמת התכונות הבסיסיות בטלויזיות שלה.
זה מה שהתכוונתי להגיד
בסדרה D בעצם לא קיים "D530" כמו שהיה A530, B530 וC530 בסדרות הקודמות. בטלו את תת סדרה 530, כנראה כי סמסונג החליטה להעלות את רמת התכונות הבסיסיות בטלויזיות שלה.
זה מה שהתכוונתי להגיד