לקראת החג אני רואה בעיתונות מבצע של המכונה GAGGIA Platinum Vogue . בתחילה ירד המחיר מכ9000 ש"ח ל- 5979 ש"ח ועכשיו ירד המחיר ל- 3986 לחיסול המלאי (לטענתם).
שאלותי:
1. האם המכונה מומלצת או שעדיפה מכונת ה"אוסקר" המומלצת באתר בכל פורום?
2. האם המכונה לא "ישנה מידי" וקיימים היום מכונות עם טכנולוגיות חדשות יותר ועדיפות יותר?
3. האם אין פחד שבגין חיסול המלאי לא יהיה מחסור בחלקי חילוף בעתיד?
או שאתם ממלצים על מכונה אחרת בשסכום של עד 5,000 ש"ח
אשמח לקבל תשובה בהקדם מהיודעים בדבר.....
ושיהיה שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם
משה
האם כדאי לקנות במבצע את מכונת הקפה GAGGIA Platinum Vogue
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אי אפשר להשוות תוצר של מכונה אוטומטית לידנית, מכונה אוטומטית תפיק קפה פחות או יותר ברמה של מכונת קפסולות ואין לה יתרון משמעותי על מכונת קפסולות אולי מלבד עלות הקפה (בטווח זמן ארוך) ויכולת הקצפה.
מכונה ידנית כמו האוסקר מחייבת מטחנה צמודה, התמקצעות בתהליך ההכנה והרבה סבלנות ואם זה מתאים לך אז אין מה להתלבט (בטח במחיר של 4K שאתה רוצה להוציא על ה GAGGIA).
אם בכל זאת אתה לא אוהב את ההתעסקות ואין לך זמן אז אני ממליץ לך על פתרון של מכונת קפסולות שיהיה זול משמעותית ממכונה אוטומטית ללא נחיתות באיכות הקפה.
מכונה ידנית כמו האוסקר מחייבת מטחנה צמודה, התמקצעות בתהליך ההכנה והרבה סבלנות ואם זה מתאים לך אז אין מה להתלבט (בטח במחיר של 4K שאתה רוצה להוציא על ה GAGGIA).
אם בכל זאת אתה לא אוהב את ההתעסקות ואין לך זמן אז אני ממליץ לך על פתרון של מכונת קפסולות שיהיה זול משמעותית ממכונה אוטומטית ללא נחיתות באיכות הקפה.
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
ויתרון נוסף שאינך מוגבל יותר לטעמים של קפוסלות מחברה מסויימת אלא יכול לקנות פולי קפה הסוגיםכפיר_ש כתב:אי אפשר להשוות תוצר של מכונה אוטומטית לידנית, מכונה אוטומטית תפיק קפה פחות או יותר ברמה של מכונת קפסולות ואין לה יתרון משמעותי על מכונת קפסולות אולי מלבד עלות הקפה (בטווח זמן ארוך) ויכולת הקצפה.
אם בכל זאת אתה לא אוהב את ההתעסקות ואין לך זמן אז אני ממליץ לך על פתרון של מכונת קפסולות שיהיה זול משמעותית ממכונה אוטומטית ללא נחיתות באיכות הקפה....
וטעמים שקיימים בשוק.