בעיה ב LG PX4
שלום,
יש לי בעיה קטנה אך מעט מציקה.
החלק התחתון של התמונה חתוך כך שחסר ס"מ.
ב 90% מהמקרים זה לא מפריע כי התרגום בדרך כלל יותר גבוהה אך ישנם מקרים שהתרגום ממש גבולי וזה קצת מציק.
זה קורה בכל אפשרויות התצוגה של המסך.
האם מישהו נתקל בתופעה.
תודה.
יש לי בעיה קטנה אך מעט מציקה.
החלק התחתון של התמונה חתוך כך שחסר ס"מ.
ב 90% מהמקרים זה לא מפריע כי התרגום בדרך כלל יותר גבוהה אך ישנם מקרים שהתרגום ממש גבולי וזה קצת מציק.
זה קורה בכל אפשרויות התצוגה של המסך.
האם מישהו נתקל בתופעה.
תודה.
לפי דעתי זאת לא בעיה אני חושב שמה שאתה מדבר עלו קורה בגלל ששומר המסך מופעל על אופצית ORBITER ואז הוא כל 2 דקות מזיז את המסך למעלה או לצדדים ואז אתה מאבד כל פעם סנטימטר מלמעלה או מלמטה תנסה לבטל אותו ותראה אם הבעיה נפתרה אם זה זה אז זאת לא בעיה במסך ובכל מקרה תשאיר את האופציה הזאת עובדת.
במידה והבעיה לא קשורה לעניין הזה תפנה אליי שוב ואני יפתור לך את הבעיה.
במידה והבעיה לא קשורה לעניין הזה תפנה אליי שוב ואני יפתור לך את הבעיה.
- orental5
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 439
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
זו לא בעיה!
Friedman שלום
גם לי הייתה את הבעיה שאתה מתאר!
טלפן לח.י דבר איתם על כך(הכתוביות למטה נחתכות), הם שולחים טכנאי שיבצע שינוי דרך תפריט הטכנאים.
טלפן לח.י דבר איתם על כך(הכתוביות למטה נחתכות), הם שולחים טכנאי שיבצע שינוי דרך תפריט הטכנאים.
בעיה נוספת - לא רציתי לפתוח שרשור
בימים האחרונים, כאשר אני מדליק את המכשיר בפעם הראשונה (לאחר מספר שעות), המסך נדלק, אבל לא רואים כלום.
אין שום חווי של NO SIGNAL. המסך פשוט דלוק ולא רואים כלום.
שום כפתור לא פועל, גם בשלט וגם לא במסך עצמו.
רק כשמוציאים מהחשמל ומחברים שוב, המכשיר "חוזר לחיים" מודיע שהוא מבצע אתחול, ומתחיל לפעול באופן רגיל.
מישהו נתקל\שמע על הבעיה ?
יניר
אין שום חווי של NO SIGNAL. המסך פשוט דלוק ולא רואים כלום.
שום כפתור לא פועל, גם בשלט וגם לא במסך עצמו.
רק כשמוציאים מהחשמל ומחברים שוב, המכשיר "חוזר לחיים" מודיע שהוא מבצע אתחול, ומתחיל לפעול באופן רגיל.
מישהו נתקל\שמע על הבעיה ?
יניר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
YANSH אני מכיר את הבעיה הזאת קרה לי בעבר. בדרך כלל זה קורה שיש בעיה עם החיבורים מאחורי הפלאזמה זה קורה אם חיבור מקצר או משהו כזה ואז הפלאזמה מפעילה מן הגנה כלשהיא והמסך לא נדלק תבדוק את החיבורים של הסקארטים קומפוננט וכדומה יכול להיות שיש כבל פגום או משהו כזה זה בכל אופן זה מה שהיה אצלי החלפתי את הכבל והבעיה נפתרה וזה לא חזר על עצמו עד היום.
במידה וזה לא כבל אז תפנה לשירות של ח.י.
במידה וזה לא כבל אז תפנה לשירות של ח.י.
Re: זו לא בעיה!
היום היה אצלי טכנאי וסידר את העיניין תוך 2 דקות.orental5 כתב:Friedman שלום
טלפן לח.י דבר איתם על כך(הכתוביות למטה נחתכות), הם שולחים טכנאי שיבצע שינוי דרך תפריט הטכנאים....