איך אני אמור לשמוע ?
שרשור אחרון שלי וזהו
אני יסביר את עצמי
ישלי את הרסירבר הזה?
http://www.weymouthhifi.co.uk/Images/pi ... 0large.jpg
ואיך לא יודע איך לשמוע
זאת אומרת, ישלי כמו שרואים בתמונה 5 כפתורים עגולים
וכול אחד שאני לוחץ אני שומע בצורה אחרת
יש כאלה שאני שומע בהם הד וכו..
על מה אני צריך ללחוץ כדי לשמוע 5.1 באמת?
ויש איזהו דרך לבדוק שזה באמת 5.1 גם
תודה לעונים
אני יסביר את עצמי
ישלי את הרסירבר הזה?
http://www.weymouthhifi.co.uk/Images/pi ... 0large.jpg
ואיך לא יודע איך לשמוע
זאת אומרת, ישלי כמו שרואים בתמונה 5 כפתורים עגולים
וכול אחד שאני לוחץ אני שומע בצורה אחרת
יש כאלה שאני שומע בהם הד וכו..
על מה אני צריך ללחוץ כדי לשמוע 5.1 באמת?
ויש איזהו דרך לבדוק שזה באמת 5.1 גם
תודה לעונים
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
תוריד סרט שהוא DTS HD MASTER 5.1 ותשמע...
כמובן שאתה לא תשמע את כל הסרט בכל 5 הרמקולים, רוב הסאונד הולך לסנטר ולרמקולים הקדמיים, האחוריים משמיעים אפקטים וכו'.
כשאתה שומע מוזיקה אתה תשמע בStereo [רק 2 הקדמיים והסאב.. 2.1...] אתה יכול לשנות את מצב ההשמעה לMulti Channel ואז תשמע בכולם..
כמובן שאתה לא תשמע את כל הסרט בכל 5 הרמקולים, רוב הסאונד הולך לסנטר ולרמקולים הקדמיים, האחוריים משמיעים אפקטים וכו'.
כשאתה שומע מוזיקה אתה תשמע בStereo [רק 2 הקדמיים והסאב.. 2.1...] אתה יכול לשנות את מצב ההשמעה לMulti Channel ואז תשמע בכולם..
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
ממליץ לך לתכני וידיאו שמקודדים לסטריאו להשתמש במצב STANDARD ברסיבר. מצב זה ממיר ל5.1 DD תכנים (יש התאמה לסרט, מוזיקה, משחק וכו').
אם אתה רוצה יש מצב שנקרא EXT. STEAREO תחת ADV. SURROUND שנותן לך 5.1 במצב סטריאו.
אם התכנים שלך כבר מקודדים לDTS,DD או מעבר אז מצב AUTO SURROUND יעשה את העבודה נהדר.
וכמובן שאין תחליף לניסיון שלך, אז תשקיע ותנסה "לשחק" קצת עם זה עד שתמצא את התוצאה האידיאלית עבורך.
אם אתה רוצה יש מצב שנקרא EXT. STEAREO תחת ADV. SURROUND שנותן לך 5.1 במצב סטריאו.
אם התכנים שלך כבר מקודדים לDTS,DD או מעבר אז מצב AUTO SURROUND יעשה את העבודה נהדר.
וכמובן שאין תחליף לניסיון שלך, אז תשקיע ותנסה "לשחק" קצת עם זה עד שתמצא את התוצאה האידיאלית עבורך.