שלט של ממיר YES MAX TOTAL לא מגיב לאחר עידכון תוכנה לטלוויזיה

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Or94 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 174
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בסלון בבית שלי יש טלוויזית פלזמה של פנסוניק מדגם THP50V20P. הטלוויזיה מחוברת לרשת באמצעות כבל רשת וגם יש ממיר YES MAX TOTAL שמחובר לטלוויזיה בחיבור HDMI. אתמול בערב נכנסתי לVIERA CAST וראיתי שיש עידכון לתוכנה של הטלוויזיה. אמרתי לו שיעשה את העידכון ואז הטלוויזיה בדקה את הגירסא וכו'. בסופו של דבר לא הייתה לי סבלנות לחכות ויצאתי מזה. אחרי זה בלילה שוב עשיתי את זה והפעם התחלתי את העידכון והכל בסדר ואז בשלב מסויים הייתה הודעה שאמרה שהעידכון לא הושלם בגלל שהחיבור לשרת אבד. כיביתי את הטלוויזיה דרך הכפתור הראשי שבצידה והדלקתי וניסיתי שוב ושוב זה לא עבד. היום לפני כחצי שעה ניסיתי שוב והפעם הכל עבד מעולה והכל בסדר. העידכון הושלם והדלקתי את הטלוויזיה מחדש ואז נכנסתי לVIERA CAST וראיתי ששינו את זה לVIERA CONNECT. היה רשום ללחוץ OK בשלט של הטלוויזיה ולחצתי אבל זה לא הגיב. לאחר מכן יצאתי מהתפריט וחזרתי לשידור טלוויזיה רגיל ואז גיליתי שהשלט של הYES MAX TOTAL לא מגיב. ניסיתי לכבות את הטלוויזיה דרך השלט של YES ולא הצלחתי, ניסיתי להעביר ערוצים ולא הצלחתי.

מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה?

guy200
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

השלט של ה- MAX מגיב ושולט על הממיר? אם התשובה היא לא, אזי הבעיה בשלט.
האם השלט המקורי של הטלוויזיה מפעיל כמו שצריך את הטלוויזיה? אולי לאחר עדכון התוכנה משהו השתבש בקשר בין הטלוויזיה והשלט.
אם הכל בסדר, יתכן שבעקבות עדכון התוכנה שעשית צריך להזין בשלט של יס קוד חדש לטלוויזיה. זה לדעתי המוצא האחרון.

Or94 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אוקיי אתמול בלילה השתמשתי בטלוויזיה והשלט של הYES MAX TOTAL עבד מעולה והכל בסדר. השלט של הטלוויזיה גם עובד טוב אבל כאשר אני נכנס לVIERA CAST הוא רושם לי שעכשיו בגלל העידכון גירסא זה VIERA CONNECT ואז אומר לי ללחוץ OK בשלט של הטלוויזיה כדי להיכנס אבל כאשר אני לוחץ כלום לא קורה ואני חייב ללחוץ EXIT בשלט כדי לצאת מזה. מה עושים?

dvas
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59

שליחה #4 

אני בדקתי SYSTEM SOFTWARE. היה לי 5.604 ואני מנסה לעדכן ל-5.606, אך הוא מאבד את הקשר לשרת. אחרי 6-7 ניסינות, להגעתי ללא יותר מ-37%.
את VIERA עוד לא ניסיתי, אך לא תיהיה לי ברירה, כי כרגע VIERA לא עובדת בכלל.

טוב, ניסיתי גם לעדכן את ה-VIERA והגעתי לאותו מקום של SYSTEM UPDATE.....

Or94 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

הגעת לאותו מקום כי העידכון של SYSTEM SOFTWARE מעדכן את הVIERA.
תנסה עוד כמה פעמים. גם לי לקח כמה פעמים.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”