ניקוי מסכי LCD - רק מטלית? עם חומר?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Micx פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן

יש לנו שלושה טלוויזית LCD בבית ובגלל שעברנו שיפוצים היה מלא אבק ולכלוך שנדבק אליהם (וחבל שלא חשבתי על זה מראש..)

יש לי את הערכת ניקוי הזו

Silver Line XT-427

תמונה

היא כוללת מטלית מיקרו פייבר
האם מומלץ/לא מומלץ לנקות עם החומר עצמו את המסך? או כדאי לעבור רק עם המטלית שמקבלים? או המברשת?
מה בנוגע לשכבות אבק הגדולות האלה שתמבצרות ולא רוצות לרדת?

ועוד שאלה - האם בטוח לנקות את הטלווזיה עצמה עם המטלית הכחולה שמקבלים עם הטלוויזיות של סמסונג? כי זה מה שעשיתי עד שמצאתי את הערכה הזו באחת מהמגירות

תודה

מוקי27
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 630
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #2 

לדעתי המטלית שמגיעה עם הסמסונג מיועדת למסגרת הטלוויזיה ולא למסך עצמו. אבל גם עבור המסגרת לא הייתי משתמש במטלית זו, לפחות לא בטלוויזיות עם מסגרות בצבע שחור פסנתר מבריק (שנשרט ממש בקלות). על חומרים כלשהם לא הייתי ממליץ, כבר נתקלתי פה בשרשור שמישהו פתח אחרי שהתקלף לו ציפוי של בפלאזמה בגלל חומר כזה או אחר.
אני מוציא את הטלוויזיה מהחשמל לפני הניקוי, עובר עליה עם טישו עדין לח (לא נייר טואלט, ולא גרסאות ריחניות ועם תוספת לחות וכו'), ואח"כ מייבש בעדינות עם טישו יבש. את המסגרת אני מנקה באותה הצורה, או עם שמרטוט עדין חדש לגמרי. זו כמובן רק השיטה שלי...

Micx פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה על התשובה המהירה.

אתה צודק, המטלית שמגיעה עם הסמסונג מיועדת למסגרת. טעות שלי שהשתמשתי בה.
הטלווזיה נקייה כבר מאבק - הבעיה שהיא מלאה בכתמים שפשוט לא יוצאים עם מטלית או עם טישו - מה עושים במקרה כזה?

מוקי27
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 630
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #4 

הייתי מנסה שוב, בעדינות אגרסיבית יותר. ואם זה במסך, מוודא שזה לכלוך ולא איזה פיקסל מת.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”