פלסמה מיד שניה? מה דעתכם?
-
le1982
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 168
- שם מלא: le1982
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
חשבתי על אולי לקנות מסך פלסמה או LCD מיד שניה, כי התקציב שלי מוגבל לעד 5000 ש"ח, ובמחיר הזה אי אפשר להשיג משהו נורמלי חדש
מה אתם אומרים האם זה לא סיכון לקנות פלסמה יד שניה בת שנה +\- ?
מה אתם אומרים האם זה לא סיכון לקנות פלסמה יד שניה בת שנה +\- ?
The best way to predict the future is to create it
פלזמה לא חד משמעית. LCD ממותג שמיובא ע"י יבואן רציני שמייבא מנורות אחוריות חלופיות - בהחלט אפשרי.
בהירות בפלזמה דועכת בהתאם לשעות שימוש, וכנ"ל בLCD. ההבדל הוא שבLCD פשוט אפשר להחליף את המנורה האחורית, בפלזמה לא ניתן להחליף כלום.
ולא אמרתי מילה על "ומה אם הוא השתמש במכשיר כל הזמן בצפיה של תכנים ב3:4? אתה תתקע עם מסך דהוי במרכז וחד בקצוות". וכו'.
אבל זאת דעתי האישית, חכה למקצועיים ממני.
בהירות בפלזמה דועכת בהתאם לשעות שימוש, וכנ"ל בLCD. ההבדל הוא שבLCD פשוט אפשר להחליף את המנורה האחורית, בפלזמה לא ניתן להחליף כלום.
ולא אמרתי מילה על "ומה אם הוא השתמש במכשיר כל הזמן בצפיה של תכנים ב3:4? אתה תתקע עם מסך דהוי במרכז וחד בקצוות". וכו'.
אבל זאת דעתי האישית, חכה למקצועיים ממני.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78905
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
למה לפסול בלי לראות ולבדוק?
מכרתי עד כה 3 מהפלאזמות הקודמות שלי, ותתפלאו לשמוע שאני בקשר עם האנשים שרכשו אותם ומשום מה הם עדיין בקשר איתי ומרגישים שעשו עיסקה טובה עד היום.
פסילה טוטאלית כמוה פסילה של רכישת אוטו יד שניה. נכון, יש יותר סיכונים, אבל הרווח גדול אם מוכנים לקחת את הסיכון.
לדוגמא, במחיר של מסך SD בינוני אפשר לרכוש מסך HDTV טוב (אפילו טוב מאוד). מרבית האנשים לא צורבים את המסך שלהם (ברור שצריך לצפות ולבדוק את המסך קודם לרכישה).
מכרתי עד כה 3 מהפלאזמות הקודמות שלי, ותתפלאו לשמוע שאני בקשר עם האנשים שרכשו אותם ומשום מה הם עדיין בקשר איתי ומרגישים שעשו עיסקה טובה עד היום.
פסילה טוטאלית כמוה פסילה של רכישת אוטו יד שניה. נכון, יש יותר סיכונים, אבל הרווח גדול אם מוכנים לקחת את הסיכון.
לדוגמא, במחיר של מסך SD בינוני אפשר לרכוש מסך HDTV טוב (אפילו טוב מאוד). מרבית האנשים לא צורבים את המסך שלהם (ברור שצריך לצפות ולבדוק את המסך קודם לרכישה).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני מצטרף לעפר, זה כמו אוטו.
אם "קרעו" את האוטו, אז גם יד שניה עם מעט ק"מ זה חתול בשק, אבל אם זה יד 18 שהיד האחרונה עשתה לו אובראול ופחחות וצבע ?
כל מקרה לגופו, אם זה היה בא ממישהו מהפורום למשל, שמבין את המשמעות של הרצה וצריבה, לא הייתי חושש (לאחר בדיקה קצרה ופשוטה).
אם "קרעו" את האוטו, אז גם יד שניה עם מעט ק"מ זה חתול בשק, אבל אם זה יד 18 שהיד האחרונה עשתה לו אובראול ופחחות וצבע ?
כל מקרה לגופו, אם זה היה בא ממישהו מהפורום למשל, שמבין את המשמעות של הרצה וצריבה, לא הייתי חושש (לאחר בדיקה קצרה ופשוטה).