rx-v3067 מול rx-v2092 מי עדיף בהגברה?
שלום חג שמח ושנה טובה לכולם,
שידרגתי את הרסיבר שלי RX-V2092 ל RX-V3067 וחשבתי אני היה בשוק מהשינוי, זה לא קרה.
יש שינוי בפרטים הקטנים ואבל לא בהגברה בהעטיפה של הסאונד, נראה לי שה RX-V2092 יותר טוב ממנו בהגברה אבל יכול להיות שאני רגיל לסאונד של ה RX-V2092 לא יודע אני על סף להחזיר אותו והאמת מאוכזב קצת.
מישהו עשה כמוני את השידרוג RX-V2092 ל RX-V3067? מה אתם אומרים?
שידרגתי את הרסיבר שלי RX-V2092 ל RX-V3067 וחשבתי אני היה בשוק מהשינוי, זה לא קרה.
יש שינוי בפרטים הקטנים ואבל לא בהגברה בהעטיפה של הסאונד, נראה לי שה RX-V2092 יותר טוב ממנו בהגברה אבל יכול להיות שאני רגיל לסאונד של ה RX-V2092 לא יודע אני על סף להחזיר אותו והאמת מאוכזב קצת.
מישהו עשה כמוני את השידרוג RX-V2092 ל RX-V3067? מה אתם אומרים?
ההגברה ב-RX-V2090 (בעיקר) וה-RX-V2092 היו בהחלט הצלחה אצל ימאהה.iveleli כתב:שלום חג שמח ושנה טובה לכולם,
מישהו עשה כמוני את השידרוג RX-V2092 ל RX-V3067? מה אתם אומרים?...
ה-2095 שהגיע אחרי אכזב מאוד ביחס לאחרים.
אין ספק שההגברות (כולל כל נושא ה-pre) ברסיברים המודרנים וגם סדרות לפני "נזנחו" ביחס לפיתוח הטכנולוגי וקידום הפרוססורים הבנויים בפנים וקידום נושא ה"קולנוע".
תהנה מהימאהה 3067 סה"כ מכשיר נהדר, לא טובה לך ההגברה תוסיף הגברה חיצונית מיד 2 וסגרת עניין.
שגם כך יהיה עדיף גם על ההגברה המצוייה ב-3067 וגם מה-2092 שהיה לך.
אבל אין ספק שההגברה כמכלול ב-2092 תשמע לך עדיפה...מה-3067 או כל רסיבר מודרני אחר.
its a price u must pay.
האמת שאם ההיתי יודע את זה לפני לא נראה לי שהייתי קונה כרגע, הייתי מחכה קצת.
אז בעצם כל מה שמדברים פה בפורום על הרסיברים החדשים הדגמים היקרים יותר ששומעים מצוין והביקורת שקראתי פה על ה 3067 שזה רסיבר מעולה, לא בר השווה מול הרסיברים הטובים שלפני 12 שנה?
זה פשוט לא יאומן הדבר הזה. לא בא לי להתחיל להעמיס הגברות אני רוצה רסיבר יותר טוב מה 2092 שלי בכל פרמטר לא בחלק שהוא יותר טוב ובנושא ההגברה פחות טוב. בשבילי נושא ההגברה היא הדבר הראשון בבחירת רסיבר
אז בעצם כל מה שמדברים פה בפורום על הרסיברים החדשים הדגמים היקרים יותר ששומעים מצוין והביקורת שקראתי פה על ה 3067 שזה רסיבר מעולה, לא בר השווה מול הרסיברים הטובים שלפני 12 שנה?
זה פשוט לא יאומן הדבר הזה. לא בא לי להתחיל להעמיס הגברות אני רוצה רסיבר יותר טוב מה 2092 שלי בכל פרמטר לא בחלק שהוא יותר טוב ובנושא ההגברה פחות טוב. בשבילי נושא ההגברה היא הדבר הראשון בבחירת רסיבר
לא קונים רסיבר או בכלל מוצרי סטריאו לפי נתונים.
לפי שרשורים שלך בעבר ראיתי שיש לך רמקולים של פולק אודיו. לא ממש בטוח שזה שילוב מדהים ימהה ופולק.
מה שונה לך היום ב 3067 לעומת הקודם ?
עוצמה ? באס ? גבוהים ? תגדיר מה חסר לך.
אולי בכלל הרסיבר לא מכויל כמו שצריך ?
בכל מקרה , לפני שהייתי ממהר להחליף ולהחזיר את הרסיבר הייתי מבקש יפה מאותה חנות שבה רכשת , רסיבר נוסף
לניסיון לכמה ימים ורואה אם ישנם שינויים לטובה. גם אם זה יעלה לך קצת כסף זה כדאי. אחרי הכל אתה הולך לחיות
עם הרסיבר הזה הרבה שנים.
לפי שרשורים שלך בעבר ראיתי שיש לך רמקולים של פולק אודיו. לא ממש בטוח שזה שילוב מדהים ימהה ופולק.
מה שונה לך היום ב 3067 לעומת הקודם ?
עוצמה ? באס ? גבוהים ? תגדיר מה חסר לך.
אולי בכלל הרסיבר לא מכויל כמו שצריך ?
בכל מקרה , לפני שהייתי ממהר להחליף ולהחזיר את הרסיבר הייתי מבקש יפה מאותה חנות שבה רכשת , רסיבר נוסף
לניסיון לכמה ימים ורואה אם ישנם שינויים לטובה. גם אם זה יעלה לך קצת כסף זה כדאי. אחרי הכל אתה הולך לחיות
עם הרסיבר הזה הרבה שנים.
מה שחסר לי זה מיד הוא נעלם קצת ובאסים יש מלא. יכול להיות שהוא לא מכויל נכון יכול להיות אקוסטיקה. אולי כבלים? מחר אני יעשה בדיקה של ה 2092 מול ה 3067 ונראה. אגב לפני שקניתי שאלתי פה בפורום האם הפולק אודיו rti-a7 שלי היו שידוך נכון ל 3067 והתשובה שקיבלתי היתה "כן", אז מה אגיד לך יכול להיות שיש לי בעיה יותר פסיכולגית אבל בכל זאת הרבה אנשים פה שקנו את הרסיבר הזה וכל הביקורת החיוביות עליו חשבתי שבקניה הזאת אין טעויות. אבל שוב אולי כיוונים אולי עוד דברים אם יש משהו נוסף שאוכל לעשות?
אחרי בדיקה של רסיבר מול רסיבר נזכרתי ששיחקתי עם האיקולייזר הידני ולא החזרתי חזרה, לאחר שהחזרתי את האיקולייזר למצב המקורי שהיה הכל הסתדר לי ושומעים מ ע ו ל ה ואני שמח להגיד הרסיבר 3067 שווה כל שקל.
תודה בכל מקרה
תודה בכל מקרה
לי יש גם כן את ה RTI-A7 כקידמיים ורסיבר Yamaha 2067
אני מאוד מרוצה מהשידוך לטעמי שומעים מצויין בסרטים וגם במוסיקה.
ראיתי פה הרבה שירשורים שאומרים שהשידוך של POLK עם YAMAHA זה לא משהו,
אני לא מבין למה. יכול להיות שאני לא מבין כלום?
אני מאוד מרוצה מהשידוך לטעמי שומעים מצויין בסרטים וגם במוסיקה.
ראיתי פה הרבה שירשורים שאומרים שהשידוך של POLK עם YAMAHA זה לא משהו,
אני לא מבין למה. יכול להיות שאני לא מבין כלום?
- shmliagdol1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
בר השוואה ועוד איך גם לרסיברים בני 15 שנה.
ברשותי 2 רסיברים ישניםiveleli כתב:האמת שאם ההיתי יודע את זה לפני לא נראה לי שהייתי קונה כרגע, הייתי מחכה קצת.
זה פשוט לא יאומן הדבר הזה. לא בא לי להתחיל להעמיס הגברות אני רוצה רסיבר יותר טוב מה 2092 שלי בכל פרמטר לא בחלק שהוא יותר טוב ובנושא ההגברה פחות טוב. בשבילי נושא ההגברה היא הדבר הראשון בבחירת רסיבר...
פיוניר מסדרת העילית בן 7-8 שנים
שרווד (ספינת הדגל שלהם דאז) בן כ 15 שנה
וכמובן את הימאהה 3067 הטרי
קולנוע ביתי כמובן שאין מה להשוות. הימאהה פשוט מצויין.- מהיר דינמי מדויק
סטריאו - למרות החששות הכבדים (סטיגמה של סאונד קר ומתכתי של ימאהה וכו'')
ולמרות הסטיגמה הכללית לגבי הרסיברים החדשים לעומת הישנים. ורסיברים בפרט לעומת מגברים משולבים והגברות יעודיות.
הימאהה התגלה כ"מפלצת " לא קטנה.
עשיתי לא מעט השוואות טרם ההחלטה , ולמרות זאת היו לי חששות שההשוואות לא היו די יסודיות ומקיפות , אבל בהאזנה ארוכה לימאהה הרושם הוא של רסיבר בעל הגברה חזקה , מניע רמקולים כבדים ללא מאמץ, סאונד נקי ומדויק.
סקירה והתרשמות מפורטת יותר אכתוב בשרשור נפרד.
תהנה.