AV Rciever שיכול להזרים סרטים ?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אם אני מבין אותך נכון, אז התשובה היא כן - רסיברים מהדור החדש יכולים להתחבר לרשת הביתית ולהזרים תכנים ישירות ממקורות אחרים המחוברים לרשת זו (מחשב, מאגרשת וכיו"ב...)
דוגמאות: אונקיו 609, פיוניר 921, ימאהה 671 וכו'...
דוגמאות: אונקיו 609, פיוניר 921, ימאהה 671 וכו'...
- lagolaspen
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
לעניות דעתי כל הרסיברים החדשים מזרימים מוזיקה ותמונות בלבד.
אין שום תמיכה בהזרמת תכני וידאו(עדיין).
אז אם הכוונה ל"מדיה" זה מוזיקה ותמונות אז כן.
אין שום תמיכה בהזרמת תכני וידאו(עדיין).
אז אם הכוונה ל"מדיה" זה מוזיקה ותמונות אז כן.
- lagolaspen
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
עופרפולק כתב:למרות ששניים לפניי אמרו כן אני אומר לא מגבר לא מזרים מדיה הוא צריך מקורות אחרים בשביל לקרוא ולפענח ואז להוציא . אבל ישירות אין סיכוי. שנה טובה לכם...
היי עופר,
ברסיברים הקיימים היום יש חיבור רשת ותמיכה ב DLNA ובכל אחד מהם מפורט בדיוק באיזה פורמטים הם תומכים בהזרמה(תמונות ומוזיקה לעת עתה).
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
בדקתי עכשיו ב- LIVE לגבי השאלה כי עניין אותי ושכחתי מהפונקציונאליות הזו שקיימת ברסיבר.
שמתי בתיקיה אחת קבצים מסוגים שונים: JPEG, TIF, AVI, QUICK TIME, MPEG, MKV, MP3.
כל הקבצים נראו ברסיבר אבל היה ניתן להפעיל (ולשמוע) רק את קבצי ה MP3 בלבד. כל השאר לא היו ניתנים לבחירה למרות שהופיעו. אגב מה שהיה רשום בעברית הופיע כאוסף של קו תחתון בתצוגה.
קיצור - רק מוזיקה בשלב זה...
הרסיבר שנבדק - Yamaha RX-A710.
נקווה שייצא לזה עדכון קושחה בהמשך הדרך ונוכל לראות גם סרטים...
כל הקבצים נראו ברסיבר אבל היה ניתן להפעיל (ולשמוע) רק את קבצי ה MP3 בלבד. כל השאר לא היו ניתנים לבחירה למרות שהופיעו. אגב מה שהיה רשום בעברית הופיע כאוסף של קו תחתון בתצוגה.
נקווה שייצא לזה עדכון קושחה בהמשך הדרך ונוכל לראות גם סרטים...
נערך לאחרונה על ידי avihuli ב 30/09/2011 2:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ואני בתמימותי חשבתי שאם יוצא מכשיר שתומך ב-DLNA בשנת 2011, אז מן הסתם הוא יודע להזרים גם תכני וידאו...
בכל אופן, אני מסכים עם Barry. הדגש בבחירת רסיבר צריך להיות על איכות עיבוד הקול והתמונה שלו והתאמתם לטעמים האישיים של הרוכש, ולא על פיצ'רים כאלה ואחרים כמו חיבור לרשת, חיבור USB, תמיכה ב-AirPlay ושאר צנוניות...
בכל אופן, אני מסכים עם Barry. הדגש בבחירת רסיבר צריך להיות על איכות עיבוד הקול והתמונה שלו והתאמתם לטעמים האישיים של הרוכש, ולא על פיצ'רים כאלה ואחרים כמו חיבור לרשת, חיבור USB, תמיכה ב-AirPlay ושאר צנוניות...
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

בדקתי סטרימינג ולא DLNA כי אין לי כרגע מכשיר שיודע לשדר DLNA. ברגע שיהיה אבדוק ואעדכן גם...epony כתב:ואני בתמימותי חשבתי שאם יוצא מכשיר שתומך ב-DLNA בשנת 2011, אז מן הסתם הוא יודע להזרים גם תכני וידאו...![]()
...
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

לא יכולתי להתאפק ושלחתי לימהה ארה"ב מייל עם שאלה לגבי עדכון הקושחה בעתיד כך שהרסיבר יוכל לבצע סטרימינג של וידיאו ולא רק אודיו.
לדעתי החברה הראשונה שתרים את הכפפה בנושא ותאפשר זאת תייתר את הצורך בסטרימר ייעודי ובאמת תזכה ליתרון תחרותי יחסי ע"פ שאר החברות בתחום. להלן תשובתם כפי שקיבלתי במייל:
"The receivers are not made to view any pictures or videos, even though it is displayed on the screen when connected to a network. Whether that might change is unclear even to us because customer support is unaware of the firmwares contents until it officially comes out."
אז אני מקווה שמישהו שם ראה את המייל שלי והתחיל לעבוד על זה..
לדעתי החברה הראשונה שתרים את הכפפה בנושא ותאפשר זאת תייתר את הצורך בסטרימר ייעודי ובאמת תזכה ליתרון תחרותי יחסי ע"פ שאר החברות בתחום. להלן תשובתם כפי שקיבלתי במייל:
"The receivers are not made to view any pictures or videos, even though it is displayed on the screen when connected to a network. Whether that might change is unclear even to us because customer support is unaware of the firmwares contents until it officially comes out."
אז אני מקווה שמישהו שם ראה את המייל שלי והתחיל לעבוד על זה..
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
ברגע שמתקינים תוכנת שרת UPnP במידה ויש בו תמיכה בפורמטים נוספים כמו , FLAC, MP3, WAV, APE, WMA, ועוד.... אז המגבר מנגן אותם ללא בעיה, במידה ויש לו תמיכה בפורמטים האלוavihuli כתב:בדקתי עכשיו ב- LIVE לגבי השאלה כי עניין אותי ושכחתי מהפונקציונאליות הזו שקיימת ברסיבר.
נקווה שייצא לזה עדכון קושחה בהמשך הדרך ונוכל לראות גם סרטים......
נבדק במגבר Yamaha RX-A710
תוכנת מוזיקה foobar2000
פלג-אין UPnP של foobar2000
לגבי וידאו, עדיין לא נתקלתי, בשביל זה המציאו סטרימרים
אבל עכשיו שאבי הרים את הכפפה ל - Yamaha מי יודע....