Pioneer SC-LX 85.
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
.
האזנתי היום במשך כשעה בערך ל SC-LX 85 ,ראשית המכשיר נראה ומרגיש מהמם !!! לא קולט {או קולט פחות } ליכלוך טביעות אצבע ביחס לימהה 3067 {שגם לו האזנתי } ...... וכל ההתעסקות איתו היתה נעימה למגע ללא ספק מבחינת מראה הוא קולע לטעמי הרבה יותר מהמתחרים , וכל הקטע המוברש הזה מקנה מראה יוקרתי אם אפשר לנסח זאת כך
ההאזנה בוצעה בפיור אודיו בשני המכשירים , כשהם חוברו ל Dali Helicon 400 MK2
לאחר כמה רצועות אני יכול לומר שהמכשיר נשמע מדהים , רמת הפירוט והחושפניות שלו , הקריספיות הזו והנקיון {כן עכשיו אני מבין על מה מדברים } בצליל הדהימו אותי . אבל מהרמקולים לא התלהבתי במיוחד אולי ציפיתי ליותר , ואז הציעו לי להאזין ל - B&W 804D עם אותו רסיבר , במקרה הזה התוצאה היתה הרבה יותר מרשימה ומלהיבה .
,וכמו כן עברנו לימהה 3067 לא היה להם את ה- 3010 ואני מניח שאין הבדלים סוניים ניכרים ביניהם - את האמת אכזבה קשה , הוא נשמע עמום ועייף ביחס לפיוניר , כן אולי טיפה יותר חם אבל זה לא זה, זה לא ממש "חום", ואם אני צריך לבחור בין השניים ללא שום ספק הפיוניר עשה לי את זה יותר . הוא מרגיש ונשמע ונראה State of the art ביחס לימהה {וזו רק דעה ולא יותר }
ואז הוצע לי להקשיב לרסיבר ישן יותר , ללא HDMI1.4 , אבל עם איכויות סוניות יוצאות מהכלל בדו ערוצי ביחס לפיוניר ולימהה , וזהו הכיוון של איך מגבר סטראו יעודי טוב יישמע ביחס לריסברים האלו- אמרתי למה לא, וחשבתי איזה הבדל כבר יכול להיות .......... והנה מחברים לי בשניה וחצי ARCAM - AVR 600
. .
התוצאה - הלם טוטאלי ההבדלים היו שמיים וארץ , פתאום קבלתי ישר לפנים מיד ולואו מיד , צליל עם הרבה בשר.... הרבה שומן.... הרמקול העיף עלי כמויות של כולסטרול שנדהמתי וקיבל באלאנס אחר לגמרי , גם בדאלי זה נשמע אחרת לגמרי , ואז הוא אומר לי :" עכשיו אתה מבין מה ההבדל בין הצעצועים היפניים האלה לבין מכשיר עם פרה והגברה אמיתיים" ??? נשארתי המום . ונזכרתי בכל אותם החברים שמתעקשים על שרשור מגבר סטראו יעודי לסט –אפ שלהם במיוחד בשידוך עם רמקולים איכותיים יותר / יוקרתיים /תובעניים ........
מה גם שלטענתו הארקאם הנ''ל נשמע הרבה יותר טוב מהרבה מגברי סטראו יעודיים שהיו לו שם כמו הדנון PMA 1510 לדוגמא ואף יקרים יותר {אין לי מושג נכון או לא נכון} והוא גם מכשיר יקר ביחס ליפנים הנ''ל , אבל עדיין ההבדלים היו כאלה שהפיוניר נשמע לי פתאום State of the fart בהשוואה ביניהם , צליל רזה , אנמי , חלול . וזה מדכא כי כנראה שאין קיצורי דרך ואין מנוס מלשרשר מגבר סטראו טוב לרסיבר על מנת לקבל צליל עסיסי ומלא גם אם מדובר ב -SC LX 85 לדוגמא או מקביליו, או לחילופין לשלם מחיר כפול על ארקאם ישן יחסית
אז נכון זו רק ההתרשמות שלי והמכשירים האלה נועדו לק''ב ושם אני בטוח שהייתי חווה משהו אחר לגמרי , אבל עדיין רציתי לקבל איזה אומדן צליל בשני ערוצים בלבד עוד לפני שאכנס למספר רב של רמקולים ומישחקי RC ועיבודים כאלה ואחרים למיניהם .
האזנתי היום במשך כשעה בערך ל SC-LX 85 ,ראשית המכשיר נראה ומרגיש מהמם !!! לא קולט {או קולט פחות } ליכלוך טביעות אצבע ביחס לימהה 3067 {שגם לו האזנתי } ...... וכל ההתעסקות איתו היתה נעימה למגע ללא ספק מבחינת מראה הוא קולע לטעמי הרבה יותר מהמתחרים , וכל הקטע המוברש הזה מקנה מראה יוקרתי אם אפשר לנסח זאת כך
ההאזנה בוצעה בפיור אודיו בשני המכשירים , כשהם חוברו ל Dali Helicon 400 MK2
לאחר כמה רצועות אני יכול לומר שהמכשיר נשמע מדהים , רמת הפירוט והחושפניות שלו , הקריספיות הזו והנקיון {כן עכשיו אני מבין על מה מדברים } בצליל הדהימו אותי . אבל מהרמקולים לא התלהבתי במיוחד אולי ציפיתי ליותר , ואז הציעו לי להאזין ל - B&W 804D עם אותו רסיבר , במקרה הזה התוצאה היתה הרבה יותר מרשימה ומלהיבה .
,וכמו כן עברנו לימהה 3067 לא היה להם את ה- 3010 ואני מניח שאין הבדלים סוניים ניכרים ביניהם - את האמת אכזבה קשה , הוא נשמע עמום ועייף ביחס לפיוניר , כן אולי טיפה יותר חם אבל זה לא זה, זה לא ממש "חום", ואם אני צריך לבחור בין השניים ללא שום ספק הפיוניר עשה לי את זה יותר . הוא מרגיש ונשמע ונראה State of the art ביחס לימהה {וזו רק דעה ולא יותר }
ואז הוצע לי להקשיב לרסיבר ישן יותר , ללא HDMI1.4 , אבל עם איכויות סוניות יוצאות מהכלל בדו ערוצי ביחס לפיוניר ולימהה , וזהו הכיוון של איך מגבר סטראו יעודי טוב יישמע ביחס לריסברים האלו- אמרתי למה לא, וחשבתי איזה הבדל כבר יכול להיות .......... והנה מחברים לי בשניה וחצי ARCAM - AVR 600
. .
התוצאה - הלם טוטאלי ההבדלים היו שמיים וארץ , פתאום קבלתי ישר לפנים מיד ולואו מיד , צליל עם הרבה בשר.... הרבה שומן.... הרמקול העיף עלי כמויות של כולסטרול שנדהמתי וקיבל באלאנס אחר לגמרי , גם בדאלי זה נשמע אחרת לגמרי , ואז הוא אומר לי :" עכשיו אתה מבין מה ההבדל בין הצעצועים היפניים האלה לבין מכשיר עם פרה והגברה אמיתיים" ??? נשארתי המום . ונזכרתי בכל אותם החברים שמתעקשים על שרשור מגבר סטראו יעודי לסט –אפ שלהם במיוחד בשידוך עם רמקולים איכותיים יותר / יוקרתיים /תובעניים ........
מה גם שלטענתו הארקאם הנ''ל נשמע הרבה יותר טוב מהרבה מגברי סטראו יעודיים שהיו לו שם כמו הדנון PMA 1510 לדוגמא ואף יקרים יותר {אין לי מושג נכון או לא נכון} והוא גם מכשיר יקר ביחס ליפנים הנ''ל , אבל עדיין ההבדלים היו כאלה שהפיוניר נשמע לי פתאום State of the fart בהשוואה ביניהם , צליל רזה , אנמי , חלול . וזה מדכא כי כנראה שאין קיצורי דרך ואין מנוס מלשרשר מגבר סטראו טוב לרסיבר על מנת לקבל צליל עסיסי ומלא גם אם מדובר ב -SC LX 85 לדוגמא או מקביליו, או לחילופין לשלם מחיר כפול על ארקאם ישן יחסית
אז נכון זו רק ההתרשמות שלי והמכשירים האלה נועדו לק''ב ושם אני בטוח שהייתי חווה משהו אחר לגמרי , אבל עדיין רציתי לקבל איזה אומדן צליל בשני ערוצים בלבד עוד לפני שאכנס למספר רב של רמקולים ומישחקי RC ועיבודים כאלה ואחרים למיניהם .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

לא !Almogc כתב:אהבתי![]()
האם יצא לך להאזין ל- LX83 , במידה וכן האם אתה יכול להבחין בשינוי אמיתי?...
שבוע הבא אני אמור לחזור אליו הוא הולך לקבל את Monitor Audio GX300
שנלקחו אתמול להאזנה ביתית ונרכשו מיד לאחר מכן , ואני מתכוון להאזין להם שוב עם ה 85 , הימהה יצא מהתמונה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
bossgt6 שנה טובה
מאוד נהנתי מההתרשמות הראשונית שלך לגבי ההבדלים בין רסיבר למגבר יעודי
אני מבין שהתכוונת לרכוש רסיבר לקולנוע בייתי ? הרי לשם כך הוא מיועד .
מאוד מעניין אותי לשמוע את רשמך לגבי ה 85 בקולנוע בייתי הרי לשם כך הוא מיועד .
אין ספק ואני טוען זאת כל הזמן שמי מרוצה להנות מאיכות סטריאו מייטבית יהיה מחוייב לשדך לרסיבר הגברה חיצונית משובחת .
ממתין לתגובתך
מאוד נהנתי מההתרשמות הראשונית שלך לגבי ההבדלים בין רסיבר למגבר יעודי
אני מבין שהתכוונת לרכוש רסיבר לקולנוע בייתי ? הרי לשם כך הוא מיועד .
אין ספק ואני טוען זאת כל הזמן שמי מרוצה להנות מאיכות סטריאו מייטבית יהיה מחוייב לשדך לרסיבר הגברה חיצונית משובחת .
ממתין לתגובתך
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

אהלן איציק !!! שנה טובה לכל חברי האתר ולקבוצת פיוניר בחסות חיים המנכ''ל
תודה .
כן הלכתי במטרה להאזין לדאלי ועל הדרך גם לקבל התרשמות מהרסיברים החדשים, אחרי ששמעתי את הפיוניר היה לי מאוד קשה לחזור לימהה {והיו לי רק מכשרי ימהה עד כה} ואם ארכוש רסיבר זה כנראה יהיה פיוניר , משום מה לא טרחתי בכלל להקשיב להם בק''ב אני בטוח שהם מצטיינים בנושא הנ''ל אבל אחרי ששומעים מה ה85 מוציא בשני ערוצים ביחס לימהה - צליל "קריסטלי" נקי כזה - פוליש ווקס אני כנראה מבין איך זה ישמע כפול 5 או 7 ערוצים ויותר
תודה .
כן הלכתי במטרה להאזין לדאלי ועל הדרך גם לקבל התרשמות מהרסיברים החדשים, אחרי ששמעתי את הפיוניר היה לי מאוד קשה לחזור לימהה {והיו לי רק מכשרי ימהה עד כה} ואם ארכוש רסיבר זה כנראה יהיה פיוניר , משום מה לא טרחתי בכלל להקשיב להם בק''ב אני בטוח שהם מצטיינים בנושא הנ''ל אבל אחרי ששומעים מה ה85 מוציא בשני ערוצים ביחס לימהה - צליל "קריסטלי" נקי כזה - פוליש ווקס אני כנראה מבין איך זה ישמע כפול 5 או 7 ערוצים ויותר
נערך לאחרונה על ידי bossgt6 ב 29/09/2011 22:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

אם אני לא טועה לא יצא לי לשמוע את ה 83 וקודמיו ,אם היה לו בחנות כמובן שהייתי משווהAlmogc כתב:לא יצא לך להאזין או שלא אין הבדל מהותי?...
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

איציק אני לא יודע לומר אם זו רק ההגברה של הארקאם או שגם הפרה שלו מעולה , אבל ההבדלים היו כבירים ,הרגשתי שחתיכות בשר עפות עלי מהרמקול פתאום ....... מישהו שם "זרק" בחנות שאין שום בעיה עם ההגברה של פיוניר זה הפרה שלו -שלא עושה את העבודה כמו שצריך בסטראו -לא יודע לומר אם זה נכון או לא9000es כתב:bossgt6 שנה טובה![]()
מאוד נהנתי מההתרשמות הראשונית שלך לגבי ההבדלים בין רסיבר למגבר יעודי![]()
אני מבין שהתכוונת לרכוש רסיבר לקולנוע בייתי ? הרי לשם כך הוא מיועד .![]()
ממתין לתגובתך...
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

בכיף
אם המכשיר קיים בחנות אני אבקש לעשות זאת
אם המכשיר קיים בחנות אני אבקש לעשות זאת
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אחלה פוסט בוס - אני חושב שהשוואה בין מגבר ק"ב למגבר סטריאו שזה בהחלט משהו שכל אחד צריך לעשות במו אוזניו לפחות פעם אחת כדי להבין למה כולם "מתעקשים" על שרשור מגבר סטריאו...
שווה לבקש מהם לשרשר את ה-ARCAM ל-LX85 בפעם הבאה כדי לראות איך זה נשמע לעומת רק ה-ARCAM.
על הדרך, נסה גם לתת צ'אנס לאונקיו 5009 אם הם מחזיקים אותו
נ.ב. לא יכול לחכות לשמוע את הרשמים שלך מה-GX300...

שווה לבקש מהם לשרשר את ה-ARCAM ל-LX85 בפעם הבאה כדי לראות איך זה נשמע לעומת רק ה-ARCAM.
על הדרך, נסה גם לתת צ'אנס לאונקיו 5009 אם הם מחזיקים אותו
נ.ב. לא יכול לחכות לשמוע את הרשמים שלך מה-GX300...
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

epony
היה לו אונקיו מהסדרה היוצאת לא זוכר איזה והנושא עלה , ואז הוא אמר לי :"עזוב אל תכנס לשם בכלל אחרי הימהה והפיוניר לא תקבל שום אקסטרא מהאונקיו"
אגב הוצע לי לשמוע את המוניטור אודיו פלטיניום PL200 אם אני לא טועה -וויתרתי , כמו כן בטהובן גראנד של ויינה אקוסטיק , אאזין להם בשבוע הבא
ה 804D זה חתיכת רמקול , לא סגור לא עמום ולא אטום ולא שום דבר שמתקרב לזה בכלל , לפעמים האזנה של שעה שווה קריאה של מאה פוסטים.
היה לו אונקיו מהסדרה היוצאת לא זוכר איזה והנושא עלה , ואז הוא אמר לי :"עזוב אל תכנס לשם בכלל אחרי הימהה והפיוניר לא תקבל שום אקסטרא מהאונקיו"
אגב הוצע לי לשמוע את המוניטור אודיו פלטיניום PL200 אם אני לא טועה -וויתרתי , כמו כן בטהובן גראנד של ויינה אקוסטיק , אאזין להם בשבוע הבא
ה 804D זה חתיכת רמקול , לא סגור לא עמום ולא אטום ולא שום דבר שמתקרב לזה בכלל , לפעמים האזנה של שעה שווה קריאה של מאה פוסטים.
בוס,
בזמנו שחיפשתי רמקולים בחנתי לא מעט אפשרויות וכאמור התאהבתי במוניטור אודיו סדרת RX, הבנתי שהסדרה הנ״ל שונה לגמרי בחתימת הצליל שלה משאר הסדרות באופן מובהק למרות שאני באופן אישי לא בחנתי את זה עקב מגבלה תקציבית, נכון שסדרת RX ״נחותה״ יותר מסדרת הזהב אבל תתן צ׳אנס לדגם RX8
לדעתי אתה מאוד תופתע.
בהצלחה ידידי וכמובן חג שמח ושנה טובה לך ולבני משפחתך
בזמנו שחיפשתי רמקולים בחנתי לא מעט אפשרויות וכאמור התאהבתי במוניטור אודיו סדרת RX, הבנתי שהסדרה הנ״ל שונה לגמרי בחתימת הצליל שלה משאר הסדרות באופן מובהק למרות שאני באופן אישי לא בחנתי את זה עקב מגבלה תקציבית, נכון שסדרת RX ״נחותה״ יותר מסדרת הזהב אבל תתן צ׳אנס לדגם RX8
לדעתי אתה מאוד תופתע.
בהצלחה ידידי וכמובן חג שמח ושנה טובה לך ולבני משפחתך
אין קשר לדעתי בין הדברים, אתה משקיע בפרוססינג עבור ק״ב ולא סטריאו, אלה אם כן נושא ק״ב לא כזה בעדיפות וחשוב עבורך מבחינת איכות ואז זה נכון...rib כתב:אחלה פוסט!
האם לדעתך ניתן להשקיע פחות ברסיבר כאשר הוא משורשר למגבר סטריאו איכותי?
נניח בימהה (או למקבילו בפיוניר) במקום 3067 ללכת על 767 או 1067?...
תודה....
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
אחלה פוסט בוס,
בהחלט מעניין עכשיו חסרה השוואה ראש בראש אונקיו פיוניר בפורום הזה
אני מניח שיש משהו בפרוססינג של פיוניר שבאמת עושה את זה, ועד עכשיו הייתי
סקפטי לדיעות המכורים מראש
תודה
בהחלט מעניין עכשיו חסרה השוואה ראש בראש אונקיו פיוניר בפורום הזה
אני מניח שיש משהו בפרוססינג של פיוניר שבאמת עושה את זה, ועד עכשיו הייתי
סקפטי לדיעות המכורים מראש
תודה
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
בוס
תודה רבה על ההתרשמות שלך,והשיתוף שלך איתנו
חבל שאין באותה חנות את ה-83
מאוד מעניין אותי מה ההבדלים בינהם,
כמובן אם שיפרו משהו ב-85
והכוונה שלי לא על הנייר
אלה תחלס באוזן
תודה רבה על ההתרשמות שלך,והשיתוף שלך איתנו
חבל שאין באותה חנות את ה-83
מאוד מעניין אותי מה ההבדלים בינהם,
כמובן אם שיפרו משהו ב-85
והכוונה שלי לא על הנייר
אלה תחלס באוזן
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
בוס, אהבתי את התרשמותך, במיוחד שהיא מגיעה באופן ניטראלי ו"חסינת" השפעות.
אני חושב ששוה לך לעשות את ההשוואה עם האונקיו (איזה אוקיו יש לו שם ורצוי שזה יהיה 5008/5009).
כמובן בהשוואה ל-85, אחרת באמת חבל על זמנך שם.
סה"כ כל המכשירים משובחים ועשויים כהלכה ונותנים ביצויים יוצאים מן הכלל.
לטעמי PURE זה עניין מאוד אינדיווידואלי, במוצרים כאילו (שהם לא בדיוק high end), קשה לקבל תוצאות "מדהימות" מ-PURE DIRECT אבל כמובן הכל יחסי...
אני למדתי על בשרי, שכיול איכותי שעושים לפרה שבנוי בפרוססור קולנוע ייתן תוצאות עדיפות ואודיופיליות הרבה יותר מאשר מצב ה-PURE...שמיועד בעיקר לחללים סופר אקוסטיים שם לא מצריך מדידת כיול.
אבל אתה בהחלט צודק שרסיברים מהסוג הנ"ל צריך לבדוק ע"פ PURE |(במצב הכי ניטראלי והכי "התחלתי" שיש ברסיבר) כמו כן חשב לשמוע את הפרדת הערוצים בקולנוע ובמיוחד את הפירוט ואת נפח וגודל הבמות מקדימה מאחור והצד וההרמוניה שבינהם.
סומכים עליך בוס.
שנה טובה וחג שמח לכולם

אני חושב ששוה לך לעשות את ההשוואה עם האונקיו (איזה אוקיו יש לו שם ורצוי שזה יהיה 5008/5009).
כמובן בהשוואה ל-85, אחרת באמת חבל על זמנך שם.
סה"כ כל המכשירים משובחים ועשויים כהלכה ונותנים ביצויים יוצאים מן הכלל.
לטעמי PURE זה עניין מאוד אינדיווידואלי, במוצרים כאילו (שהם לא בדיוק high end), קשה לקבל תוצאות "מדהימות" מ-PURE DIRECT אבל כמובן הכל יחסי...
אני למדתי על בשרי, שכיול איכותי שעושים לפרה שבנוי בפרוססור קולנוע ייתן תוצאות עדיפות ואודיופיליות הרבה יותר מאשר מצב ה-PURE...שמיועד בעיקר לחללים סופר אקוסטיים שם לא מצריך מדידת כיול.
אבל אתה בהחלט צודק שרסיברים מהסוג הנ"ל צריך לבדוק ע"פ PURE |(במצב הכי ניטראלי והכי "התחלתי" שיש ברסיבר) כמו כן חשב לשמוע את הפרדת הערוצים בקולנוע ובמיוחד את הפירוט ואת נפח וגודל הבמות מקדימה מאחור והצד וההרמוניה שבינהם.
סומכים עליך בוס.
שנה טובה וחג שמח לכולם
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
bossgt6 כתב:
ה 804D זה חתיכת רמקול , לא סגור לא עמום ולא אטום ולא שום דבר שמתקרב לזה בכלל , לפעמים האזנה של שעה שווה קריאה של מאה פוסטים....
bossgt6
אין ספק שה 804D זה רמקול איכותי בכל פראמטר אפשרי . הייתי רוצה שתשמע את 803D שהוא מעט גדול יותר
בעל 3 אלמנטים של 7 אינצ' ותיבה גדולה יותר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"