אמזון משיקה את הקינדל פייר: טאבלט אנדרואיד 7 אינץ' ב-199 דולר!

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #1 

מאוד מפתיע אותי שאף אחד עדיין לא כתב על זה בפורום :o
מכיוון שלדעתי הטאבלט המדובר כל כך, יהפך לנפוץ מאוד בעתיד הקרוב בעולם כולו כמתחרה בין היתר גם באייפד של אפל.....

המכשיר נחשף אתמול במסיבת עיתונאים של אמזון. הטאבלט המדובר יהיה בגודל 7 אינצ' ויריץ גירסה מיוחדת\יעודית של האנדרואיד. המכשיר מגיע עם זיכרון RAM של 512MB, מסך 7 אינצ' IPS ברזולוציה 1024X600 וזיכרון פנימי של 8GB, למכשיר לא יהיה תמיכה ב 3G ואפילו מצלמה לא תהיה לו. אבל היתרון הגדול ביותר שלו הוא המחיר. 199$ והוא שלכם!

אמזון מסרה שהיא תמכור את המכשיר בסכום שגורם לה להפסיד. אז מאיפה הם יעשו את הכסף אתם שואלים?זה פשוט מאוד. זה יעשה בעזרת מכירת תוכן מקוון לצרכנים. עשרות מליוני ספרים, משחקים ושירים. זה בנוסף לתוכן וידיאו שהיא תספק ללקוחות שלה (הסכם עם אולפני פוקס). הטאבלט המדובר יתחבר בין היתר לחנות האנדרואיד שאמזון פתחה לפני מספר חודשים שמתחרה בגוגל מרקט

הקינדל פייר עוד מכיל בתוכו מעבד כפול ליבה! 1GHz של TI (סידרת OMAP4). משקל הטאבלט הוא 413 גרם, העובי יהיה 11.4 מ"מ וזמן הסוללה שלו על פי המפרט אמור להספיק ל 7.5 שעות של ניגון וידאו

פרסומת רשמית:
לינק לוידאו

ועוד אחת:
לינק לוידאו

הצגה של המכשיר;
לינק לוידאו

ועוד אחת:
לינק לוידאו

הצגה של המכשיר;
https://www.youtube.com/watch?v=jUtmOApIslE&feature=player_embedded">לינק לוידאו

ועוד אחת:
לינק לוידאו

הצגה של המכשיר;
ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

לא רק שכתבו, גם עשו מזה מאמר

http://www.htmobile.co.il/article02902. ... 7%9C%D7%98

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #3 

וואלה דווקא חיפשתי :oops:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78931
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #4 

לדעתי זה המתחרה הראשון האמיתי לאייפד. הם עשו חכם, הורידו את כל הדברים שפחות חשובים לנו והתמקדו בכל הדברים החשובים.

הם מנצלים את הענן שלהם בשביל להאיץ את הדפדפן ובכלל בשביל להזרים את התוכן. גם הגודל אידאלי והמחיר, אלוהים ישמור - מושלם.

התזמון, בדיוק לפני החגים, מושלם. הם פשוט לא פספסו כלום.

לדעתי זה הולך להיות best seller שיגרום לכולם להרים שבע עשרה גבות. אם בכלל לא חשבתי להזמין android tablet לפני כן, אין לי בכלל ספק שיהיה לי אחד כזה.

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #5 

מישהו יודע אם השירותים של אמזון יהיו זמינים גם בישראל?
עכשיו שאני חושב על זה, אמזון תפסיד על כל מכשיר שיהיה בשימוש באזורים שבהם השירותים שלה לא זמינים.
או שאני טועה?

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3627
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 482 פעמים

שליחה #6 

gorelshv כתב:מישהו יודע אם השירותים של אמזון יהיו זמינים גם בישראל?
עכשיו שאני חושב על זה, אמזון תפסיד על כל מכשיר שיהיה בשימוש באזורים שבהם השירותים שלה לא זמינים.
או שאני טועה?
...
אם אתה לא הולך להשתמש בשירותים של אמזון (באשמתך או לא), לדעתי אין טעם לקנות את הדגם הזה.

תוסיף $100 ותוכל לרכוש את הארכוס 80 G9, שמציע מסך גדול יותר, רזולוציה טובה יותר, מעבד מתקדם יותר, אפשרות הרחבה בכרטיס זיכרון, HDMI, GPS, מצלמה, שן כחולה ועוד...

Batnun

.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”