טלויזיה לסלון
מבקש עזרה במציאת מסך לסלון.
מרחק הישיבה הוא 4 מטר.
אני מוגבל מאד בתקציב (גג 7000 ש"ח).
לא חשוב לי תלת מימד וגם אין לי בעיה עם lcd. כמו כן לא חשובה לי תמיכה בפורמטים של וידאו שונים או חיבור לאינטרנט. אני מתכוון בין כה וכה לחבר htpc לטלויזיה והכנתי נקודת אינטרנט צמוד למיקום של הטלויזיה וה-HTPC.
תודה לכל העונים
מרחק הישיבה הוא 4 מטר.
אני מוגבל מאד בתקציב (גג 7000 ש"ח).
לא חשוב לי תלת מימד וגם אין לי בעיה עם lcd. כמו כן לא חשובה לי תמיכה בפורמטים של וידאו שונים או חיבור לאינטרנט. אני מתכוון בין כה וכה לחבר htpc לטלויזיה והכנתי נקודת אינטרנט צמוד למיקום של הטלויזיה וה-HTPC.
תודה לכל העונים
הציעו לי את הטלויזיה panasonic p54s20 מתצוגה במחיר של 6500 ש"ח עם 5 שנים אחריות של יורוקום.
האם זה כדאי?
1. האם הטלויזיה הזו היא fullHD?
2. אם אחבר אליה מחשב בחיבור hdmi האם אקבל רזולוציה של 1920X1080(למיטב ידיעתי זו גם הרזולוציה של fullHD)?
לזכותם של המוכרים הם הסכימו שאבוא עם מחשב נייד ואשב אצלהם לבדוק את המסך לשביעות רצוני.
אני מאד מתלבט כי הטלויזיה הזו כבר לא מייצרים אותה.
במקרה שתתקלקל יש סיכוי לקבל טלויזיה דגם אחר לחלוטין (מקרה כזה קרה לי עם סמסונג שהוחלפה לי בכלל טלויזיה hd ready בטלויזיה fULLhd כי לא יצרו יותר hd ready).
לגבי תאורה ובכן החלונות בחדר יהיו מ-2 צידי הטלויזיה ולא מולה
ושוב תודה לכל העונים
האם זה כדאי?
1. האם הטלויזיה הזו היא fullHD?
2. אם אחבר אליה מחשב בחיבור hdmi האם אקבל רזולוציה של 1920X1080(למיטב ידיעתי זו גם הרזולוציה של fullHD)?
לזכותם של המוכרים הם הסכימו שאבוא עם מחשב נייד ואשב אצלהם לבדוק את המסך לשביעות רצוני.
אני מאד מתלבט כי הטלויזיה הזו כבר לא מייצרים אותה.
במקרה שתתקלקל יש סיכוי לקבל טלויזיה דגם אחר לחלוטין (מקרה כזה קרה לי עם סמסונג שהוחלפה לי בכלל טלויזיה hd ready בטלויזיה fULLhd כי לא יצרו יותר hd ready).
לגבי תאורה ובכן החלונות בחדר יהיו מ-2 צידי הטלויזיה ולא מולה
ושוב תודה לכל העונים