מה דעתכם\הדעה הרווחת לגבי טלויזיה Panasonic THL37U30 ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Pazzo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן חברה...
רכשתי את המסך הנ"ל בימים האחרונים, טרם הותקן אצלי עקב החג..
חוץ מלראות אותו בחנות ולקרוא את המעט מאוד שיש עליו באינטרנט מכיוון והדגם חדש, אני לא יודע יותר מדי ולא שמעתי הרבה מאנשים מלבד כך שפנסוניק חברה אמינה ומעולה והדגמים הקודמים בסדרה היו מוצלחים..

הטלוויזיה נראתה לי אחלה אבל לא חקרתי אותה לעומק כמו שאני אוהב, במקור באתי עם כוונה לקחת את C530 של סמסונג אבל לבסוף החלטתי על הטלוויזיה הזאת.

רציתי לדעת מה היא הדעה האישית שלכם על המסך למי שמכיר, מה הדעות\ביקורות ברשת באופן כללי..
ומה היתרונות\חסרונות של המסך מבחינת מצבי הצפייה והשימושים השונים.
זה מסך 37 ואני בעיקר ישתמש בו לPS3, יהיה לי ממיר אבל אני טרם יודע אם HD\SD..

תלייה על הקיר כך שהמרחק בין הנקודה הכי תחתונה במסך לרצפת החדר הוא 1.15 מטר בערך זה בסדר?

בנוסף גם לגבי הסטרימר (למרות שיש לי PS3 ואני לא ישתמש בסטרימר המובנה יותר מדי) רציתי להתעניין מכיוון ואני יודע שבדגם הקודם לא היה סטרימר בטלוויזיה וייתכן והוא עוד לא מספיק מלוטש, הוא תומך תרגום בעברית או שלא?

תודה רבה וחג שמח אנשים..

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9464
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1147 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #2 

לא מכיר את המסך אבל באופן כללי - לא היה עדיף לשאול את השאלות הללו לפני שרכשת את המסך?... :)

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #3 

תתלה את המסך בגובה של 95 ס"מ מהרצפה...

Pazzo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

oris74 כתב:לא מכיר את המסך אבל באופן כללי - לא היה עדיף לשאול את השאלות הללו לפני שרכשת את המסך?... :)
...
הייתי סגור על מסך אחר, הגעתי לחנות והוא הרשים אותי יותר וביררתי עם אדם שאני מכיר שעובד במקצוע ואמר שאחלה טלוויזיה, בדקתי לגבי הפיצ'רים של המסך והכל היה מתאים לצרכים שלי, ואין באינטרנט גם ככה כמעט ביקורות רבות על המסך, רציתי פשוט לקבל מידע נוסף, אז ההודעה שלך מיותרת.

Pazzo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

adirbooking כתב:תתלה את המסך בגובה של 95 ס"מ מהרצפה...
...
אם זה לא אפשרי וזה יהיה בערך 110-115 מהנקודה התחתונה שלו לרצפה זה יהיה לא טוב?

95 גם נראה לי יחסית נמוך וגם תאכלס אני פשוט לא יכול כי יש פה דברים אחרים בחדר..

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9464
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1147 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #6 

אני מקווה שלא נעלבת - מה שרציתי לומר הוא שמאחר וכבר קנית את המסך אז תהנה ממנו... מה אם יגידו לך שיש בו דברים לא טובים? תחליף אותו?

שתהיה שנה טובה!

miim17
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

אפשר לשאול למה שינית את דעתך? אני גם עומד באותה דילמה - C530 או U30 (רק בגדלים של 42-40 אינץ בהתאמה)

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4938
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 690 פעמים

שליחה #8 

מסך טוב שנותן תמונה מצויינת.
יחד עם זאת הסטרימר המובנה לא מבריק .... אין עברית והזרמת תוכן ישירות מהרשת מקרטעת משהו (בקבצים כבדים).
חיבור USB ישיר עדיף בכל מקרה.
לטעמי האישי עדיף מה 530.
תתחדש (Y)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

Pazzo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

oris74 כתב:אני מקווה שלא נעלבת - מה שרציתי לומר הוא שמאחר וכבר קנית את המסך אז תהנה ממנו... מה אם יגידו לך שיש בו דברים לא טובים? תחליף אותו?

שתהיה שנה טובה!
...
שנה טובה גם לך אחי, ולא פתחתי את ההודעה כדי לשמוע דברים טובים\רעים ספציפית, אלא רק כדי לחדד לעצמי כמה דברים ולראות גם מה הדעה באופן כללי..
אני מהבחירה שלי מרוצה לצרכים שלי, אבל עד שאתה לא משתמש בטלוויזיה תקופה אתה לא יודע עדיין לעומק את הכל עם כל כמה שתחקור כי זה גם עניין של טעם והעדפה, ואני מניח שיש פה אנשים שיש להם את המסך הזה ויוכלו לתת לי קצת יותר מידע, זו המטרה של הנושא.

לשאלה של - miim17

אני לא ממש יודע מה לגבי הגדלים של 40-42
ב32 הסמסונג C530 זה דגם מנצח ואולי הכי טוב all around, לפעמים אותו הדגם בסדרות גדולות יותר פחות טוב גם ישנם אחלה דגמים אחרים ב40-42.
שהגעתי לחנות החלטתי שאני רוצה 37 ועקב כמה סיבות יצא שבעל החנות שמכיר אותי יכל למכור לי את הפנסוניק 37 במחיר זול יותר משמעותית עבורי מהC530 ב37, והתמונה בפנסוניק הייתה באותה רמה אם לא טובה יותר עפ"י עיניי.

הC530 עדיין אחלה מסך שלא תטעה, גם הסטרימר שלו ממה שהבנתי אחד הטובים אם זה משהו שחשוב לך.

Pazzo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

sigamore כתב:מסך טוב שנותן תמונה מצויינת.
יחד עם זאת הסטרימר המובנה לא מבריק .... אין עברית והזרמת תוכן ישירות מהרשת מקרטעת משהו (בקבצים כבדים).
חיבור USB ישיר עדיף בכל מקרה.
לטעמי האישי עדיף מה 530.
תתחדש (Y)
...
תודה רבה אחי, אחלה תגובה..

גם אני יותר אהבתי את התמונה בפנסוניק, יש לך את המסך הזה?
אם כן תוכל לומר לי איך הוא עומד בשידורי ספורט (גם בSD)?

לשימושים שלי אין צורך רב בסטרימר או בהזרמה מהרשת, וממילא אני לא צופה בסרטים עם תרגום, יש לי כונן USB חיצוני שלמען האמת משמש אותי יותר לסטרימינג דרך הPS3 עם MKV עם תרגום בכל שפה במידת הצורך, אבל מה זאת אומרת אין עברית? אין איזה עדכון קושחה? איך השפה מופיעה כג'יבריש או אותיות הפוכות?

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4938
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 690 פעמים

שליחה #11 

Pazzo - לא לצערנו אין כרגע עברית במסכי Panasonic. עדכון קושחה עתידי אכן יוכל בעתיד לפתור את הבעייה רק שאין כרגע שום מידע לגבי כוונות כאלו מצד היצרן.
אני אישית רכשתי לבסוף את ה E30 בגודל 42״ אך לא בגלל שלא אהבתי את ה U30 :D אלא בגלל שדגם ה 42 לא היה זמין באספקה מיידית (התעקשתי על אספקה מיידית עקב מעבר דירה).
כאמור ה E30 הוא מסך בתאורת LED (ומצויין לכשעצמו) אך בדיעבד איני משוכנע שההפרש בינו לבין ה U30 - סדר גודל של 1000 שקל .... אכן מוצדק.
בכל מקרה יש לך מסך מצויין ! תתחדש ותהנה (Y)

נ.ב - קשה לי להגיב לגבי שידורי ספורט. לא צופה בזה בכלל :roll: אבל אני בטוח שיהיה בסדר.

חג שמח
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

Pazzo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

תודה רבה על התגובות והמידע, חג שמח ושנה טובה אחי :)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”