מצאתי תקציב נוסף! רמקולים + סנטר- לבחירתכם :lol:

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Onlyktm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 378
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #21 

zeev78 כתב:הצורה הכי טובה להגיע לסט ברמה גבוהה אם אין לך תקציב הוא לקנות את הכל בשלבים, ככה את בסופו של דבר תגיעי לרמת ביצועים שלא תשעמם אותך ותגרום לך לזנוח את כל הסיפור. גם הDALI LEKTOR הוא רמקול מצוין אבל הוא לא מוזיקלי ולא דינמי כמו הRX1 . אם כבר יש לך התלבטות היא צריכה להיות בין הRX1 לBX2 +סנטר תואם (קנייה שעשויה להיות מספיק טובה בשבילך, אני אישית מאוד התלהבתי ממנו ). לגבי רסיבר הייתי הולך על האונקיו 608, הרסיבר הכי טוב לדעתי שאת יכולה לקנות בתקציב שלך ותבדקי כמה עולה הימאהה 671 שהוא גם רסיבר מצוין, כמובן שיש גם אופציות ביד 2 אבל אם את לא מבינה בתחום עדיף לך לא להתעסק עם זה.
...
(Y)

רק אני חושב בדיוק ההפך.
בימי ההדגמה שלי - שמעתי את הRX1, ואת הBX2, לדעתי האישית? אנמים לגמרי, היה חוסר ברור במה שאני שומע, והרמקול אחרי כמה דקות פשוט עייף אותי, לדעתי הלקטור - גם 1 וגם ה2, נשמעים בכל סקאלת הסאונד טובים יותר.
אבל אני חייב לציין שהרבה מסוג הרמקולים כגון המוניטורים לא נשמעו לי טוב.

הכל עניין של טעם בסופו של דבר.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #22 

Onlyktm כתב: הכל עניין של טעם בסופו של דבר.
...
ולכן אין מנוס מללכת ולשמוע את הרמקולים בעצמך (רצוי בחיבור לרסיבר כמו שיש לך...)!!

shiranaway פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #23 

אוף, לא ייאומן השוביניזם הזה!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

רק רואים בחורה, המחירים עולים בכמה מאות שקלים!! :evil:

שוב, לא משתלם להיות בחורה בארצנו! :evil:

ממש מעצבן.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #24 

איפה, מה, כמה, למה?

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #25 

shiranaway כתב:אוף, לא ייאומן השוביניזם הזה!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

רק רואים בחורה, המחירים עולים בכמה מאות שקלים!! :evil:

שוב, לא משתלם להיות בחורה בארצנו! :evil:

ממש מעצבן.
...
אנחנו יותר מנשמח לדעת מי מהחנויות המתמחות העלה את המחירים רק בגלל היותך בחורה (n) (n)

Onlyktm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

דווקא לא נשמע לי הגיוני בכלל ...
אם כבר ישראל 2011 , לבחורות מורידים מחירים לא מעלים...
:P

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #27 

Onlyktm כתב:
zeev78 כתב:הצורה הכי טובה להגיע לסט ברמה גבוהה אם אין לך תקציב הוא לקנות את הכל בשלבים, ככה את בסופו של דבר תגיעי לרמת ביצועים שלא תשעמם אותך ותגרום לך לזנוח את כל הסיפור. גם הDALI LEKTOR הוא רמקול מצוין אבל הוא לא מוזיקלי ולא דינמי כמו הRX1 . אם כבר יש לך התלבטות היא צריכה להיות בין הRX1 לBX2 +סנטר תואם (קנייה שעשויה להיות מספיק טובה בשבילך, אני אישית מאוד התלהבתי ממנו ). לגבי רסיבר הייתי הולך על האונקיו 608, הרסיבר הכי טוב לדעתי שאת יכולה לקנות בתקציב שלך ותבדקי כמה עולה הימאהה 671 שהוא גם רסיבר מצוין, כמובן שיש גם אופציות ביד 2 אבל אם את לא מבינה בתחום עדיף לך לא להתעסק עם זה.
...
(Y)

רק אני חושב בדיוק ההפך.
בימי ההדגמה שלי - שמעתי את הRX1, ואת הBX2, לדעתי האישית? אנמים לגמרי, היה חוסר ברור במה שאני שומע, והרמקול אחרי כמה דקות פשוט עייף אותי, לדעתי הלקטור - גם 1 וגם ה2, נשמעים בכל סקאלת הסאונד טובים יותר.

...

מדובר ברמקולים שהם עם סאונד "שקוף" וזה יכול להיות יתרון ויכול גם להיות חיסרון אם אתה שומע מוזיקה באיכות נמוכה או שאתה משתמש עם הגברה ומקור בעלי גוון בהיר או מרוסן (laid back בלועזית). אני שמעתי אותם עם הגברה ומקור של קיימבריידג אודיו וגם עם הגברה ומקור של פיוניר (סטריאו יעודי) והסאונד היה מצויין.

הכל עניין של טעם בסופו של שדבר אבל צריך גם לשים לב להתאמה והסינרגיה בין הרכיבים כדי שלא תקבל רושם מוטעה.

Onlyktm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #28 

zeev78 כתב:
Onlyktm כתב:
...
(Y)

רק אני חושב בדיוק ההפך.

...

מדובר ברמקולים שהם עם סאונד "שקוף" וזה יכול להיות יתרון ויכול גם להיות חיסרון אם אתה שומע מוזיקה באיכות נמוכה או שאתה משתמש עם הגברה ומקור בעלי גוון בהיר או מרוסן (laid back בלועזית). אני שמעתי אותם עם הגברה ומקור של קיימבריידג אודיו וגם עם הגברה ומקור של פיוניר (סטריאו יעודי) והסאונד היה מצויין.

הכל עניין של טעם בסופו של שדבר אבל צריך גם לשים לב להתאמה והסינרגיה בין הרכיבים כדי שלא תקבל רושם מוטעה.
...
אני שמעתי אותם עם המגבר שתכננתי לרכוש, 609, במצב PURE, עם סאונד שאני הבאתי (FLAC)
שמעתי בנוסף קליפשים, פולק, מורדנט שורט, מישן, אגב בשביל הרפרנס שמעתי גם דברים שלא בתקציב שלי גם של מוניטור, אכן בסופו של דבר האוזן שלך תקבע, לי היה ברור שאני לא אוהב את הסאונד הבריטי (האנמי מבחינתי) ולי כל הקליפשים, אטלנטיק טכנולוגי, פולקים, B&W, וכו' נשמעו טוב יותר.
הסאונד ה"אמרקאי" לעומת זאת היה OVER בדיוק לצד השני - הDALI היישבו לי בול באמצע, שלא נדבר על סדרת הIKON שנשמע לי טוב עוד יותר.

אגב יש לציין שגם בחיפושים ברשת מצאתי הרבה פידבקים הרבה יותר טובים על הDALIים לדוגמא מהסט הספציפי הזה של מוניטור.

shiranaway פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #29 

הייתי במס' חנויות, הבאתי דיסקים, חיברתי לסריבר שאני מעוניינת.
הכי אהבתי את המוניטור RX1, והB&W 685, שבכלל לא חשבתי עליהם קודם.
פחות התחברתי לסגנון של ה-klipsch.

בחלקם יצאתי עצבנית יותר ממה שנכנסתי :lol:
לגבי החנויות? עדיף שלא אפרט על גבי הפורום (לא נראה לי שמותר :roll: )
בוא נגיד, שאני צריכה למצוא גבר שיכנס אליהן ויקבל הצעה :lol:

Onlyktm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #30 

shiranaway כתב:הייתי במס' חנויות, הבאתי דיסקים, חיברתי לסריבר שאני מעוניינת.

...
ברחת שני רמקולים עם גוון דיי שונה אחד מהשני.
8O

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #31 

...

נכון, יש חנויות שמנסים למכור לך לוקשים אבל זה לא קשור אם גבר או אישה, זה פשוט ביזנס, המוכר או בעל החנות נתקעים עם סחורה ומנסים למכור לך אותה בלי שום קשר לצרכים שלך. צריך לדעת לאיפה להיכנס ולא חסרים פה המלצות על חנויות מתמחות שנותנות שירות טוב (שזה לא פחות חשוב מהמחיר).

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #32 

zeev78 כתב:

...

נכון, יש חנויות שמנסים למכור לך לוקשים אבל זה לא קשור אם גבר או אישה, זה פשוט ביזנס, המוכר או בעל החנות נתקעים עם סחורה ומנסים למכור לך אותה בלי שום קשר לצרכים שלך. צריך לדעת לאיפה להיכנס ולא חסרים פה המלצות על חנויות מתמחות שנותנות שירות טוב (שזה לא פחות חשוב מהמחיר).
...
(Y) (Y)

לא הייתי ממהר להאשים חנות כלשהי באפליה, אלא אם מדובר באפליית מחירים - כנראה שפשוט נפלת על ההמוכר הישראלי המצוי שעובד בשיטת מצליח ומנסה להוציא מהלקוח מקסימום כסף במינימום השקעה... מנסיון, ההפסד כולו שלהם!

LS
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

המלצה שלי...

שליחה #33 

אני דיי חדש כאן, אבל יש לי שאלה :מבולבל:
לפני שאת קונה ומוציאה כסף סתם, תשבי ותחשבי על הצרכים ואז תוכלי למקסם את התמורה למחיר.
איזה גודל של חדר יש לך?
מה המרחק בין רמקול לרמקול?
האם את רואה יותר סרטים והופעות או שמע חשוב לך לשמוע מוסיקה?
כי אם את יותר בקטע של סרטים, אז אולי את צריכה לרכוש סט של 5.1 ואז את תהני מסנטר וסאב שהם חשובים מאוד ומוסיפים לחוויה.
מה מקור שממנו תצא האינפורמציה? סטרימר/DVD/ פליי סטישן?
כדי לאפיין מערכת צריך לאפיין את הדרישות שלך מהמוצר לפני הכל.
ואז להחליט על תקציב עם אופציה לחריגה לכאן או לכאן,
אני מקווה שעדיין לא רכשת כלום ושכרגע את רק בודקת, כי בימנו צריך לעשות סקרים ובדיקות
אינטנסיביות כי ישנם הפרשים גדולים בין החנויות במיוחד במרכז ואם יש לך קשרים נכונים אז
את יכולה להשיג מחירים שלא תמצאי בחנויות.

שיהיה בהצלחה... (f)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”