תליית מסך-מספר שאלות(והתחדשתי!)
כותרת ארוכה...
אז גם אני רכשתי את הסמסונג 51D490
שולחן הטלויזיה שלי די נמוך-כ40 ס"מ גובה ולכן אני חושב שקשאקבל את המסך אצטרך לתלות אותו בגובה המתאים
האם יש בעיית אחריות כשתולים מסך?(נשמע לי הזוי)
האם יש איזה סכנה או משהו שצריך להיזהר?
אז גם אני רכשתי את הסמסונג 51D490
שולחן הטלויזיה שלי די נמוך-כ40 ס"מ גובה ולכן אני חושב שקשאקבל את המסך אצטרך לתלות אותו בגובה המתאים
האם יש בעיית אחריות כשתולים מסך?(נשמע לי הזוי)
האם יש איזה סכנה או משהו שצריך להיזהר?
אל תיגע במסך לפני שהטכנאי מגיע, אם אני לא טועה זה תנאי לאחריות של המסך.lukas כתב:אם אני רוצה שטכנאי של סמליין יתקין, אני חייב שזה יקרה במועד שאני מקבל את המסך? או שאפשר בכל שלב, תמורת התשלום כמובן...
פשוט אני בדירה שכורה ואני לא בטוח ששווה לי להתחיל להתעסק עם התקנת מסכים...
מה?!zeev78 כתב:אל תיגע במסך לפני שהטכנאי מגיע, אם אני לא טועה זה תנאי לאחריות של המסך.lukas כתב:אם אני רוצה שטכנאי של סמליין יתקין, אני חייב שזה יקרה במועד שאני מקבל את המסך? או שאפשר בכל שלב, תמורת התשלום כמובן...
פשוט אני בדירה שכורה ואני לא בטוח ששווה לי להתחיל להתעסק עם התקנת מסכים......
גם אם אני לא תולה את המסך אני צריך לחכות לטכנאי שיפתח את הארגז?!
שיתקנו אותי אם אני טועה אבל נכון, נראה לי שצריך לחכות לטכנאי.lukas כתב:מה?!zeev78 כתב:אל תיגע במסך לפני שהטכנאי מגיע, אם אני לא טועה זה תנאי לאחריות של המסך.lukas כתב:אם אני רוצה שטכנאי של סמליין יתקין, אני חייב שזה יקרה במועד שאני מקבל את המסך? או שאפשר בכל שלב, תמורת התשלום כמובן...
גם אם אני לא תולה את המסך אני צריך לחכות לטכנאי שיפתח את הארגז?!...
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
התנאי היחיד להכנסת המסך לתקופת האחריות היא חתימה של משווק מורשה, חשבונית הקנייה והעברת מס"ד של המסך לחברה במידה וההתקנה מתבצע לבד \ מתקין אחר לא מטעם החברה.zeev78 כתב:אל תיגע במסך לפני שהטכנאי מגיע, אם אני לא טועה זה תנאי לאחריות של המסך.lukas כתב:אם אני רוצה שטכנאי של סמליין יתקין, אני חייב שזה יקרה במועד שאני מקבל את המסך? או שאפשר בכל שלב, תמורת התשלום כמובן...
עלות ההתקנה נע בחברות שונות בין 100 ל300 ש"ח.