שירות של קבוצת חיון למסכי סמסונג
שלום,
לפני כשנתיים רכשתי מסך מחשב של סמסונג 24"
לא ידעתי אז שהיבואן הוא חיון ,(יבוא מקביל או כל מסכי המחשב של סמסונג?)
עכשיו המסך התקלקל, נתבקשתי לשים אותו במעבדת שירות, זמן תיקון - שלושה שבועות!
כשהתקלקל מסך הטלוויזיה של סמסונג לחבר, שירות מיניליין\רטפון באו אליו לקחת את המסך והחזירו אותו בתוך כמה ימים.
מדוע ההבדל הגדול בשירות? בגלל שמדובר במסך מחשב או בגלל שזה חיון ולא מיניליין?
רן
לפני כשנתיים רכשתי מסך מחשב של סמסונג 24"
לא ידעתי אז שהיבואן הוא חיון ,(יבוא מקביל או כל מסכי המחשב של סמסונג?)
עכשיו המסך התקלקל, נתבקשתי לשים אותו במעבדת שירות, זמן תיקון - שלושה שבועות!
כשהתקלקל מסך הטלוויזיה של סמסונג לחבר, שירות מיניליין\רטפון באו אליו לקחת את המסך והחזירו אותו בתוך כמה ימים.
מדוע ההבדל הגדול בשירות? בגלל שמדובר במסך מחשב או בגלל שזה חיון ולא מיניליין?
רן
זאת שאלה קצת מוזרה... לא נראה לי שמישהו יכול להגיד לך ממש "למה"... ככה. יבואן אחר, מדיניות אחרת.
בכל מקרה בעולם המחשבים, כאחד שעוסק בתחום, זה פועל אחרת לגמרי מעולם הקולנוע הביתי.
בכל מקרה בעולם המחשבים, כאחד שעוסק בתחום, זה פועל אחרת לגמרי מעולם הקולנוע הביתי.
נערך לאחרונה על ידי airspray ב 28/09/2011 17:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
גילוי נאות, סמליין הינה היבואן הרשמי של סמסונג בעולם הקולנוע והחשמל.
ואילו חיון הינה היבואן הרשמי של סמסונג מבחינת ציוד למחשבים.
מדובר בשני יבואנים שונים ולכן השוואתך לא במקום...
זמן התיקון למוצר חשמל ובכפוף לחוק הינו עד 21 ימי עבודה - זמן תקין לחלוטין.
היות ומדובר בצג למחשב אין כאן תיקון תוך שבוע-שבועיים ולא מוצר חלופי, בניגוד למסך טלוויזיה שלפי המקובל בהרבה יבואנים זמן התיקון המוערך הוא כעשרה ימי עבודה ויש מקרים שגם מקבלים מסך חלופי.
מקווה שהבנת...
ואילו חיון הינה היבואן הרשמי של סמסונג מבחינת ציוד למחשבים.
מדובר בשני יבואנים שונים ולכן השוואתך לא במקום...
זמן התיקון למוצר חשמל ובכפוף לחוק הינו עד 21 ימי עבודה - זמן תקין לחלוטין.
היות ומדובר בצג למחשב אין כאן תיקון תוך שבוע-שבועיים ולא מוצר חלופי, בניגוד למסך טלוויזיה שלפי המקובל בהרבה יבואנים זמן התיקון המוערך הוא כעשרה ימי עבודה ויש מקרים שגם מקבלים מסך חלופי.
מקווה שהבנת...
ראשית, תודה על התגובות המהירות והענייניות...
טוב לדעת מה אומר החוק, ושיש הבדל בין ציוד מחשבים לקולנוע ביתי.
טוב גם ללמוד שקניתי מהיבואן הראשי.
תודה לכולם וחג שמח.
טוב גם ללמוד שקניתי מהיבואן הראשי.
תודה לכולם וחג שמח.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
airspray אין קשר בין מה שאמרת למציאות.
תקרא שוב את דבריי - מדובר על שני יבואנים שונים
מדובר על שני ענפים שונים לגמרי
לכל יבואן יש תעודת אחריות עם חובותיו מולך בהתאם לחוק, שום דבר לא מוסתר מהלקוח ואין שום קשר לתו המחיר של המוצר אלא בתנאי האחריות של המוצר ומה שהיבואן התחייב לפנייך - זה הכל.
r2m שמח שהבנת, שיהיה חג שמח לך ולמשפחתך וכמובן אני מאחל לך המתנה קצרה כמה שניתן לאותו מסך שיחזור מהתיקון.
לכל יבואן יש תעודת אחריות עם חובותיו מולך בהתאם לחוק, שום דבר לא מוסתר מהלקוח ואין שום קשר לתו המחיר של המוצר אלא בתנאי האחריות של המוצר ומה שהיבואן התחייב לפנייך - זה הכל.
r2m שמח שהבנת, שיהיה חג שמח לך ולמשפחתך וכמובן אני מאחל לך המתנה קצרה כמה שניתן לאותו מסך שיחזור מהתיקון.
ברור שזה שני ענפים שונים לגמרי, וכמו שאמרתי, תחום עיסוקי הוא ענף המחשבים.benny123 כתב:airspray אין קשר בין מה שאמרת למציאות.
r2m שמח שהבנת, שיהיה חג שמח לך ולמשפחתך וכמובן אני מאחל לך המתנה קצרה כמה שניתן לאותו מסך שיחזור מהתיקון....
ועדיין, היחס למוצרי מחשב "עממיים" הוא יחס שונה לגמרי לעומת טלוויזיות וציוד קולנוע ביתי יקר.
קח לדוגמא את ח.י. שמייבאת גם את המסכי מחשב וגם את טלוויזיות LG - להחלפה של מסך מחשב צריך לחכות שבועות, ולהחלפה של טלוויזיה במקרה הרע כמה ימים.
לקולנוע ביתי יש יחס של ציוד קצה "יוקרתי", ויחס דומה מקבלים רק אם קונים מסכי מחשב מקצועיים או חצי מקצועיים בסכומים של קרוב ל-3000 שקלים.
אני רוצה לשתף אתכם כי לדעתי זה בלתי סביר
אני רוצה לשתף אותכם כי לדעתי זה בלתי סביר,
יצרתי קשר עם המעבדה של קבוצת חיון, מסתבר שהמסך הגיע אליהם שבועיים אחרי ששמתי אותו בחנות לתיקון!
אני חושב שזה לא סביר וזו חוצפה לאסוף מסך למעבדה שבועיים אחרי שנפתחה הקריאה.
אני לא יודע מי אשם, החנות בה שמתי את המסך או השירות של חיון,
בכל מקרה, מסכי סמסונג למחשב אני לא אקנה יותר.
יצרתי קשר עם המעבדה של קבוצת חיון, מסתבר שהמסך הגיע אליהם שבועיים אחרי ששמתי אותו בחנות לתיקון!
אני חושב שזה לא סביר וזו חוצפה לאסוף מסך למעבדה שבועיים אחרי שנפתחה הקריאה.
אני לא יודע מי אשם, החנות בה שמתי את המסך או השירות של חיון,
בכל מקרה, מסכי סמסונג למחשב אני לא אקנה יותר.