שרשור תגובות: מסך פלזמה פנסוניק Panasonic 50VT30 תלת מימדי
בהחלט סקירה יפה ומקיפה
לדעתי בשלוש שנים האחרונות פנאסוניק די עומדת במקום בחוות דעת שהיא מקבלת.וחבל נראה כאילו היא הפסיקה להשקיע ביכולות ויותר עברה לגדג'טים (כגון SMART TV) על חשבון ביצועים
אין ספק שפנאסוניק יכולה ויכלה להשקיע יותר. (מבחינה טכנית לא מדובר על משהו גרנדיוזי למהנדסים )
יכול להיות שיש כאן קיבעון מחשבתי בכל תהליך היצור כי השיפורים הם מינורים והם יכולים להיות הרבה יותר גדולים בטכנולוגיה של היום בהחלט ניתן לקבל אייכויות טובות מאוד.
לעניין העברית עוד לא ראיתי באף השקה של יורוקום שמישהו מחברי הפורום העלה את הנושא . יורוקום נהנת מאהדה דיי גדולה כאן בארץ ובהחלט היא יכולה לעשות משהוא בנדון. לא נראה לי שמדובר על תהליך מסובך כלל ברגע שזה קיים באחת החברות זה כבר עניין של מה בכך
לדעתי בשלוש שנים האחרונות פנאסוניק די עומדת במקום בחוות דעת שהיא מקבלת.וחבל נראה כאילו היא הפסיקה להשקיע ביכולות ויותר עברה לגדג'טים (כגון SMART TV) על חשבון ביצועים
אין ספק שפנאסוניק יכולה ויכלה להשקיע יותר. (מבחינה טכנית לא מדובר על משהו גרנדיוזי למהנדסים )
יכול להיות שיש כאן קיבעון מחשבתי בכל תהליך היצור כי השיפורים הם מינורים והם יכולים להיות הרבה יותר גדולים בטכנולוגיה של היום בהחלט ניתן לקבל אייכויות טובות מאוד.
לעניין העברית עוד לא ראיתי באף השקה של יורוקום שמישהו מחברי הפורום העלה את הנושא . יורוקום נהנת מאהדה דיי גדולה כאן בארץ ובהחלט היא יכולה לעשות משהוא בנדון. לא נראה לי שמדובר על תהליך מסובך כלל ברגע שזה קיים באחת החברות זה כבר עניין של מה בכך
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אתה טועה. זה לא תלוי ביורוקום אלא פנסוניק.לעניין העברית עוד לא ראיתי באף השקה של יורוקום שמישהו מחברי הפורום העלה את הנושא . יורוקום נהנת מאהדה דיי גדולה כאן בארץ ובהחלט היא יכולה לעשות משהוא בנדון. לא נראה לי שמדובר על תהליך מסובך כלל ברגע שזה קיים באחת החברות זה כבר עניין של מה בכך...
אתה לא חושב שזה משהו שיורוקום היתה מאוד מאוד רוצה? אני אומר לך את זה ממקור ראשון.
אני בהחלט מסכים איתך בכך אבל מאידך אני לא בטוח שהיפנים הם עד כדי כך קשוחים ואני אומר זאת מתוך נסיון של מוצרים אחרים שהיפנים מיצרים הם מקבלים שינויים די בברכה ומוכנים ללכת די רחוק עבור הלקוח. יכול להיות שיש איזה שהיא עקשנות מצד יפן אבל השאלה עד כמה יורוקום לוחצת כדי להביא לשינויMartinHSabag כתב:אתה טועה. זה לא תלוי ביורוקום אלא פנסוניק.לעניין העברית עוד לא ראיתי באף השקה של יורוקום שמישהו מחברי הפורום העלה את הנושא . יורוקום נהנת מאהדה דיי גדולה כאן בארץ ובהחלט היא יכולה לעשות משהוא בנדון. לא נראה לי שמדובר על תהליך מסובך כלל ברגע שזה קיים באחת החברות זה כבר עניין של מה בכך...
אתה לא חושב שזה משהו שיורוקום היתה מאוד מאוד רוצה? אני אומר לך את זה ממקור ראשון....
מעבר לכך אם זה באמת חשוב ליורוקום כפי שאתה אומר מדוע היא לא מפתחת בעצמה'אפליקצית תמיכה בעיברית כדי לתת מענה לפתרון העברית ? לאחר מיכן לבוא ולהשתיל את העברית כאן בארץ במסך נראה לי גם לא דבר מסובך (אבל לגבי המשפט האחרון אני לא בטוח)
חג שמח ושנה טובה
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
shay1 כתב:אני בהחלט מסכים איתך בכך אבל מאידך אני לא בטוח שהיפנים הם עד כדי כך קשוחים ואני אומר זאת מתוך נסיון של מוצרים אחרים שהיפנים מיצרים הם מקבלים שינויים די בברכה ומוכנים ללכת די רחוק עבור הלקוח. יכול להיות שיש איזה שהיא עקשנות מצד יפן אבל השאלה עד כמה יורוקום לוחצת כדי להביא לשינויMartinHSabag כתב:אתה טועה. זה לא תלוי ביורוקום אלא פנסוניק.לעניין העברית עוד לא ראיתי באף השקה של יורוקום שמישהו מחברי הפורום העלה את הנושא . יורוקום נהנת מאהדה דיי גדולה כאן בארץ ובהחלט היא יכולה לעשות משהוא בנדון. לא נראה לי שמדובר על תהליך מסובך כלל ברגע שזה קיים באחת החברות זה כבר עניין של מה בכך...
אתה לא חושב שזה משהו שיורוקום היתה מאוד מאוד רוצה? אני אומר לך את זה ממקור ראשון....
מעבר לכך אם זה באמת חשוב ליורוקום כפי שאתה אומר מדוע היא לא מפתחת בעצמה'אפליקצית תמיכה בעיברית כדי לתת מענה לפתרון העברית ? לאחר מיכן לבוא ולהשתיל את העברית כאן בארץ במסך נראה לי גם לא דבר מסובך (אבל לגבי המשפט האחרון אני לא בטוח)
חג שמח ושנה טובה...
צודק במאה אחוז!
היבואנים בארץ הפכו את עצמם לראש נץ נץ שנץ נץ נראה פרוג'קטור לידם .לא משקיעים בקהל הצרכני כלום מעבר למה שהיצרן נותן נקודה.
וניתן לראות את זה למשל בC4 אם היצרן לא פיתח דרייברים אז היבואן בארץ מתנהל כמו גולם
ולא מנסה לפתח וליצור אפיקים חדשים וליצור מוצר שייתן מענה לצרכן השיראלי במקום שיעלה את רמת המוצר וייתן מענה בדרייברים הוא מעדיף לשבת על הגדר ולא לעשות כלום (וC4 זה דוגמא שיצאה לי בשלוף אבל ניתן לראות את התופעה בהרבה מוצרים בתחום)
ואחר כך אנחנו עוד לא מבינים למה זה שאין יוזמה של היבואנים כאן בארץ למעט אולי בודדים ביותר
וניתן לראות את זה למשל בC4 אם היצרן לא פיתח דרייברים אז היבואן בארץ מתנהל כמו גולם
ולא מנסה לפתח וליצור אפיקים חדשים וליצור מוצר שייתן מענה לצרכן השיראלי במקום שיעלה את רמת המוצר וייתן מענה בדרייברים הוא מעדיף לשבת על הגדר ולא לעשות כלום (וC4 זה דוגמא שיצאה לי בשלוף אבל ניתן לראות את התופעה בהרבה מוצרים בתחום)
ואחר כך אנחנו עוד לא מבינים למה זה שאין יוזמה של היבואנים כאן בארץ למעט אולי בודדים ביותר
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Doron35
ומה שונה בין זה לבין מרבית המודלים העליונים של מרבית החברות?
אני רוצה גרסאת 85״ ולצערי ידי לא משגת.
אז קונים את מה שידך כן משגת.
ומה שונה בין זה לבין מרבית המודלים העליונים של מרבית החברות?
אני רוצה גרסאת 85״ ולצערי ידי לא משגת.
אז קונים את מה שידך כן משגת.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
doron35doron35 כתב:כתבה יפה ומושקעת.
רק חבל שפשוטי העם ואני אחד מתוכם
לא יכול לקנות מסך זה....
נכון מאוד מדובר במסך מצויין ואיכותי ביותר
לגבי המחיר .. ניתן להשיג אותו במחיר טוב יותר מהמחיר המומלץ כרגע 17.900 . בעוד תקופה של כמה חודשים המחיר ירד משמעותית . כמו ה VT-20 שנמכר כיום בפחות מ 10k
יום טוב
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
מחירו של הדגם האירופאי הוא 1500 יורו בערך ,7600 ₪.
איך זה יכול להיות שגדם נחות יותר יימכר במחיר של 17000 ₪ .
המחיר שווה למחיר של הסמסונג 59D8000 שללא ספק הוא קנייה טובה יותר!!!
המחיר הוא לא הגיוני למסך בגודל 50" ועוד דגם אסייתי.
איך זה יכול להיות שגדם נחות יותר יימכר במחיר של 17000 ₪ .
המחיר שווה למחיר של הסמסונג 59D8000 שללא ספק הוא קנייה טובה יותר!!!
המחיר הוא לא הגיוני למסך בגודל 50" ועוד דגם אסייתי.
אפשר כבר להשיג את המסך ב13,5009000es כתב:doron35doron35 כתב:כתבה יפה ומושקעת.
רק חבל שפשוטי העם ואני אחד מתוכם
לא יכול לקנות מסך זה....
נכון מאוד מדובר במסך מצויין ואיכותי ביותר![]()
לגבי המחיר .. ניתן להשיג אותו במחיר טוב יותר מהמחיר המומלץ כרגע 17.900 . בעוד תקופה של כמה חודשים המחיר ירד משמעותית . כמו ה VT-20 שנמכר כיום בפחות מ 10k
יום טוב...
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.