ואיך אפשר בלי מספר שאלות:
האם יש תמיכה בערבית בטלוויזיה?
היא יודעת לנגן קבצים עם DTS דרך USB?
SUB/IDX נתמכים (עבור העברית או בשביל קבוצת מתרגמים)?
איך עובדים עם skype במסך הזה?
אחלה ביקורת.
תודה רבה.
אישית, אני מאוד אוהב את המסכים של פנסוניק.
הייתי בטוח שהיתה קפיצה משמעותית בין ה20 ל 30.
מה שראיתי בזמנו בתערוכה מה 30, היה מרשים מאוד
קשה להגיד שאין שיפור - ולו ברמת הממשק, "מסך חכם", שליטה מאייפון, עיצוב חיצוני שלדעתי הקפיץ את פנסוניק סוף כל סוף קדימה כמה שנים. המסך דק מאוד באופן יחסי לשאר המסכים - בטח אלו של שנה שעברה.
לגבי הSKYPE. מחברים את מצלמת הסקייפ ומניחים אותה מעל/מתחת למסך.
מגדירים את החשבון באפליקציה.
מאותו הרגע - אם רוצים להתקשר נכנסים לאפליקציה ומתקשרים למי שרוצים. אפשר להגדיל את התמונה על כל המסך אם רוצים.
אם מתקשרים אליך - לא משנה מה אתה עושה (בתנאי שהמסך דלוק), תקבל חיווי בצד ימין למטה של המסך, שיש שיחה נכנסת וממי. OK בשלט, ואפשר לענות עם וידאו ובלי (לפי מצב הניקיון, הסדר והבגדים).
אני אנסה לבדוק את שאר העניינים שהועלו.
מה שכן - אני יכול לציין שבעבר פשוט הפעלתי במחשב את השרת של הPS3 - ואז משכתי MKV עם כתוביות בעברית - ללא שום בעייה.
כמובן שהשרת עושה TRANSCODING.
yaronkle כתב:עופר,
יופי של ביקורת! מעניינת ומעמיקה
ואיך אפשר בלי מספר שאלות:
האם יש תמיכה בערבית בטלוויזיה?
היא יודעת לנגן קבצים עם DTS דרך USB?
SUB/IDX נתמכים (עבור העברית או בשביל קבוצת מתרגמים)?
איך עובדים עם skype במסך הזה?
...
במסכים של פנסוניק יש תמיכה בערבית. אני משער שהתכוונת לעברית...
סקירה מרשימה ! תודה רבה.
בנושא העברית - יש איזושהיא דרך לברר עם יורוקום אם קיימת כוונה לטפל בנושא?
אני אישית (עם 3 מסכי PANA) לא ממש מוטרד מהעניין אבל במקביל לא יכול שלא לחשוב על מספר הלקוחות הפוטנציאלים שהחברה מאבדת בגלל הנושא הזה - וחבל .... לפחות בגיזרת הפלזמה (המצטמצמת) יש ל Panasonic כמה אופציות נהדרות.
יורוקום חייבת לדאוג לתמיכה בעברית או לפחות להביא את הדגמים האירופאים. בעוד המתחרים מציעים טיונר עידן+, הקלטה לכונן USB ופונקציות נוספות, מסך פנסוניק של 18K לא כולל אפילו את האופציה של DTT. יחד עם זאת, הייתי חולם שיהיה לי כזה מסך בבית
עופר שכתבת :
"התמונה - היא תלת מימדית כל כלך שתוך מספר דקות אתם תרגישו את עצמכם נסחפים הישר לתוך העלילה ונמצאים ממש בחדר עם הדמויות! "
שכחתי שמדובר ב-50" וחשבתי שאתה בוחן את ה-65"
באיזה מרחק היית מול המסך שהרגשת כך?
לגבי איכות ה-SDTV אני מניח שבשימוש בכניסת הקומפוננט (עי" transcoder מ- scart בממירים האנלוגיים , או חיבור ישירות ליציאת הקומפוננט בממירי ה - HD ) איכות התמונה תישתפר.
נערך לאחרונה על ידי saar156 ב 28/09/2011 21:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.