יעוץ לרסיבר סביב ה-3 K
-
spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אז קודם כל הרמקולים שיש לי:
קדמיים: וורפידל EVO 10
סנטר: מהסדרה של EVO
אחוריים: דיימונד 8.2
סאב: וורפידל 8 אינץ'
אז ככה לי יש כרגע מרנץ 4400 שאני מאוד מרוצה ממנו במוזיקה אבל בסרטים הוא הרבה פחות טוב מהבחינה של פיזור הסאונד ההיקפי ואני לא יודע איך להסביר את זה אבל ששמעתי גם רסיבר אחר של ימהה הוא היה הרבה יותר טוב בלשים דגש על הצלילים קשה להסביר את זה
אז חשבתי אולי לשדרג את הרסיבר גם מהבחינה שהוא יותר יקר וגם מהבחינה שהצרכים שלי קצת השתנו- שקניתי את הרסיבר של מרנץ אז חשבתי שאני אשתמש בו 50 אחוז מוזיקה ו-50 אחוז סרטים אבל עכשיו זה בערך 85 אחוז סרטים ו15 אחוז מוזיקה..
האם זה נכון שהימהה הוא הכי טוב אם אני הולך רק על קולנוע ביתי? איזה דגמים מומלצים?
האם כדאי לנסות להתעסק עם יד שניה?
איזה עוד חברות מומלצות בקולנוע ביתי?
ומצד שני שמעתי גם שבמוזיקה הם מאוד חלשים אז חשבתי אולי לקנות רסיבר לקולנוע ביתי כמו הימהה ולהוסיף חודשיים אחרי משהו כמו מגבר סטריאו סביב ה-1000 שח גם כנראה מיד שניה...
האם זה הפתרון האולטימתיבי?
קדמיים: וורפידל EVO 10
סנטר: מהסדרה של EVO
אחוריים: דיימונד 8.2
סאב: וורפידל 8 אינץ'
אז ככה לי יש כרגע מרנץ 4400 שאני מאוד מרוצה ממנו במוזיקה אבל בסרטים הוא הרבה פחות טוב מהבחינה של פיזור הסאונד ההיקפי ואני לא יודע איך להסביר את זה אבל ששמעתי גם רסיבר אחר של ימהה הוא היה הרבה יותר טוב בלשים דגש על הצלילים קשה להסביר את זה
אז חשבתי אולי לשדרג את הרסיבר גם מהבחינה שהוא יותר יקר וגם מהבחינה שהצרכים שלי קצת השתנו- שקניתי את הרסיבר של מרנץ אז חשבתי שאני אשתמש בו 50 אחוז מוזיקה ו-50 אחוז סרטים אבל עכשיו זה בערך 85 אחוז סרטים ו15 אחוז מוזיקה..
האם זה נכון שהימהה הוא הכי טוב אם אני הולך רק על קולנוע ביתי? איזה דגמים מומלצים?
האם כדאי לנסות להתעסק עם יד שניה?
איזה עוד חברות מומלצות בקולנוע ביתי?
ומצד שני שמעתי גם שבמוזיקה הם מאוד חלשים אז חשבתי אולי לקנות רסיבר לקולנוע ביתי כמו הימהה ולהוסיף חודשיים אחרי משהו כמו מגבר סטריאו סביב ה-1000 שח גם כנראה מיד שניה...
האם זה הפתרון האולטימתיבי?
-
spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
מה לגבי יד 2 שווה לחפש?
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
spiderrrman כתב:מה לגבי יד 2 שווה לחפש?...
מומלץ מאוד! - ואפילו נבון .
עופר,