קבאסים בדרך, במחיר מדהים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

הזמנתי לי סט רמקולים חדש, לרגל מעבר הדירה. מכיוון שההנהלה רצתה משהו אסתטי, החלטתי ללכת על סטליטים. דרך האתר של Cabasse מצאתי את המפיץ הרשמי שלהם בארה"ב, חברה בשם St. John Group, ושם גיליתי דף של מבצעים מטורפים. עודפי מלאי ורמקולים מתצוגה במחירים הרבה יותר ממצחיקים, והכל מהיבואן הרשמי, לא מאתר קיקיוני כמו audiophileliquidator, שבערך כל אתרי היצרנים מכילים אזהרה לא לקנות מהם.
בקיצור, בחזית הסלון יככבו בקרוב שלושה io2, ומאחור יתמכו בהם זוג eole. על החמישיה הזאת שילמתי לאתר 4700 ש"ח, כולל השילוח בתוך ארה"ב. אחרי תוספת של 34% זה כבר מגיע לכ-6300 ש"ח, ובהתחשב בעובדה שמדובר בסטליטים, בנפח קטן ומשקל לא רציני, סביר להניח שכל העסק יסתיים בסביבות ה7000 ש"ח.

מבחינת מצב הרמקולים, האחוריים פורסמו כרמקולים חדשים באריזות המקורית והקדמיים כרמקולים מתצוגה, אבל בשיחה עם המוכרים (תצטרכו לדבר איתם, אין לאתר אפשרות קניה מקוונת) נאמר לי שגם הם חדשים ועדיין באריזות המקוריות.

למי שמעוניין, הנה דף המבצעים של האתר, עם מגוון לא קטן של רמקולים וסאבים מכל מיני סוגים, וגם מכירת בד שקוף לסאונד לפי מטר כך שניתן להכין מסך הקרנה מותאם אישית. לא צריך לחשוש יותר מדי, כי ניתן לשלם בפייפאל.
http://www.stjohngroup.com/hotdeals.html

השלישיה הראשונה אמורה להגיע מחרתיים למרכז הלוגיסטי, אם אפשר לסמוך על פדקס, איתם התבצע המשלוח. את ה-eole הזמנתי מאוחר יותר, כך שייקח להם עוד כמה ימים להגיע. כשהם יגיעו אלי, אני מבטיח גם תמונות.

זהו, נשאר רק לשדרג את הטלויזיה ואת הסאב, להגדיל את הסטאפ ל7.1, ולעבור לדירה עם חדר שניתן יהיה להסב לחדר קולנוע ביתי, ואז לקנות רמקולים רציניים עם תיבת תהודה אמיתית. כסף קטן.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

שאפו (Y) 8)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78945
שם מלא: עפר לאור

שליחה

תתחדש, מזל טוב!

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 555

שליחה

תתחדש ותהנה !

אם מותר לשאול אשמח לדעת כמה דרשו ממך בארץ.

ציון

vivasultan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177

שליחה

תתחדש!

Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

תודה לכל המברכים :)
zionc כתב:
אם מותר לשאול אשמח לדעת כמה דרשו ממך בארץ.

ציון
...
כשהם יגיעו, אם הסכום לא יהיה כל כך גבוה שאני אתבייש להגיד אותו, אני אספר.

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068

שליחה

זוג IO2 לבד עולים בארץ עשירייה.
שלישיה אני מניח אחרי "הנחה" היו מגיעים ל 14K , תוסיף זוג EOLE אתה מגיע לפחות ל 17 אלף שח.

לפותח השרשור , תתחדש , עשית קניה מדהימה. I02 זה לא סטליטים. זה רמקול שמשפיל מדפיים בסכומים לא קטנים.
מה שכן חייבים לתמוך בהם עם סאב. איזה סאב הזמנת ?

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634

שליחה

תתחדש,

אני מקווה שהיבואנים יתחילו לקלוט שהעולם הפך קטן ואפשר להזמין הכל מכל מקום ולחסוך המון כסף.
היבואן של קאבאס הוא אחד היקרנים שיש בארץ.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2807

הנסיון שלי עם גמליאל היה מעט שונה

שליחה

לפני מספר חודשים הוזמנו לאירוע השקה של קבאס. אותם הרמקולים שכרגע נסקרים באתר מקביל, במחירון של 110k. הרמקולים הוצעו על ידי גמליאל ב 80k, מחיר דומה לחול. במידה ואתר בחול יוצר מבצעי שחיטה לדגם, יתכן כי במקביל היבואן בישראל נדרש גם הוא להיפטר מהסטוק, שאוטוטו מחליף דגם.

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386

שליחה

תתחדש ...
על פניו עסקה מצוינת
תהנה ... (Y)

Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

למרבה הצער, כאן נגמר לי התקציב ובחודשים הקרובים אני אשאר עם הסאב הישן, איזשהו וורפידייל, אם אני לא טועה זה אחד הסאבים של סדרה Diamond 8, אבל אני כבר לא זוכר בדיוק, הוא אצלי כבר כמה שנים, והוא ארוז כרגע, אז אני לא יכול להסתכל.

avve1959
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 367

שליחה

LiorShap כתב:זוג IO2 לבד עולים בארץ עשירייה.
שלישיה אני מניח אחרי "הנחה" היו מגיעים ל 14K , תוסיף זוג EOLE אתה מגיע לפחות ל 17 אלף שח.

לפותח השרשור , תתחדש , עשית קניה מדהימה. I02 זה לא סטליטים. זה רמקול שמשפיל מדפיים בסכומים לא קטנים.
...
חברה, אני לא מבין באיזה סרט אתם חיים. לפני חודש וקצת רכשתי מפיוצ'ר את הסט eloe 2 (חמישה רמקולים +סאב מקורי של הסט). במחיר שמתומחר קרוב מאוד לזה שבחו"ל.
לא יודע כל סמך מה את רושמים פה מחירים .?! אני בכל אופן עשיתי בדיקה מעמיקה בנושא לפני שהחלטתי.
היתרון בתוספת המחיר בארץ הקנתה לי תמיכה ועזרה בכל מה שנוגע לחיבור , הגדרות וכיול המערכת ע"י חברה טובים ושירות אדיב לכל אורך הדרך.
בהזדמנות זאת , ברצוני להודות לאיתי ובמיוחד לגיא מפיוצ'ר על התמיכה והעזרה.
מתכוון להעלות תמונות בקרוב של הסט בשלמתו.
שתהיה לכולנו שנה טובה.

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

Re: הנסיון שלי עם גמליאל היה מעט שונה

שליחה

lasik כתב:לפני מספר חודשים הוזמנו לאירוע השקה של קבאס. אותם הרמקולים שכרגע נסקרים באתר מקביל, במחירון של 110k. הרמקולים הוצעו על ידי גמליאל ב 80k, מחיר דומה לחול. במידה ואתר בחול יוצר מבצעי שחיטה לדגם, יתכן כי במקביל היבואן בישראל נדרש גם הוא להיפטר מהסטוק, שאוטוטו מחליף דגם.
...
אתה רק מחדד את התמחור ההזוי שלו. מחירון 110 אלף לרמקול של 12 אלף יורו? מזל שהוא הוריד 30 אלף. אני במקומו הייתי מתמחר אותם ב-200 אלף ואז מוריד 120.

80 אלף לרמקול של 12 אלף יורו זה ממש לא קרוב למחיר חול (אלא אם המצאת שער יורו חדש).

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

avve1959 כתב:

...
חברה, אני לא מבין באיזה סרט אתם חיים. לפני חודש וקצת רכשתי מפיוצ'ר את הסט eloe 2 (חמישה רמקולים +סאב מקורי של הסט). במחיר שמתומחר קרוב מאוד לזה שבחו"ל.
לא יודע כל סמך מה את רושמים פה מחירים .?! אני בכל אופן עשיתי בדיקה מעמיקה בנושא לפני שהחלטתי.
היתרון בתוספת המחיר בארץ הקנתה לי תמיכה ועזרה בכל מה שנוגע לחיבור , הגדרות וכיול המערכת ע"י חברה טובים ושירות אדיב לכל אורך הדרך.
שתהיה לכולנו שנה טובה.
...
שנה טובה גם לך.

היתרונות הבולטים ברכישה בארץ הם אפשרות תשלומים ואחריות.
אכן אם הפער קטן גם אני בעד רכישה מקומית.
מה שכן לא מבין איזו עזרה צריך בלחבר רמקולים?

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

avve1959 כתב:

...
שתהיה לכולנו שנה טובה.
...
לא יודע אם התעניינת בסט I02 , אני אומר לך שזוג עולים קרוב ל 10K , ברור שאם קונים חמישיה אז המחיר יותר טוב.
לגבי EOLE , כל רמקול סטליט שם הוא סביב 1500 שח. בגלל שקנית סט אני מניח ששילמת כולל הסאב משהו
באיזור 10K . תקן אותי אם אני טועה.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Ronen sud
המחיר 12k יורו שציינת הוא לרמקול אחד.
24k יורו ל 2 אינו שונה מ 80k שח ל 2.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

lasik כתב:Ronen sud
המחיר 12k יורו שציינת הוא לרמקול אחד.
24k יורו ל 2 אינו שונה מ 80k שח ל 2.
...
תבדוק שוב. 12 אלף יורו מחיר לזוג.

superman274
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 528

שליחה

תנסה יותר שסט 5 רמקולים פלוס סאב יעלה בארץ לא פחות 25000 שח

זוג עולה 10000*2=20000 שח

פלוס סנטר בסביבות 4000 שח
פלוס סאב שעולה בערך 4500 שח

יוצא 28500 .אם עושים הנחה אז זה יגיע ל25000 שח.
שבארהב רמקול אחד עולה 285 דולר
וסאב עולה 480 דולר.

בוא נראה מה יותר משתלם?

אגב גם אני הייתי בפיוצר ונהנתי מאוד שם,גם אני שמעתי שם את הקאבס,אגב הייתי בחנות אחרת שתמחרו אותם ב18000 שח את הזוג,כנראה חשבו שנפלו על איזה דביל.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

http://www.audioholics.com/news/industr ... sa-speaker
למי שתוהה לגבי המחיר.
הוכחה שהמחיר בחול לרמקול אחד. בארהב 10k$ באירופה כנל ביורו.
במפורש מצויין על המחיר המילה each!

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

ronensud ,

אני חושב כמו אחרים פה שאתה טועה ומטעה. הדגם הבכיר שמוגבר עולה בארה"ב 10K דולר ליחידה !
באירופה התמחור דומה , סביב 9K יורו ליחידה.
80 אלף זה מחיר שהיה לדעתי בזמן ההשקה בלבד לכמה ימים. היום המחיר חזר להיות סביב 100 אלף בארץ.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”