קבאסים בדרך, במחיר מדהים
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
הזמנתי לי סט רמקולים חדש, לרגל מעבר הדירה. מכיוון שההנהלה רצתה משהו אסתטי, החלטתי ללכת על סטליטים. דרך האתר של Cabasse מצאתי את המפיץ הרשמי שלהם בארה"ב, חברה בשם St. John Group, ושם גיליתי דף של מבצעים מטורפים. עודפי מלאי ורמקולים מתצוגה במחירים הרבה יותר ממצחיקים, והכל מהיבואן הרשמי, לא מאתר קיקיוני כמו audiophileliquidator, שבערך כל אתרי היצרנים מכילים אזהרה לא לקנות מהם.
בקיצור, בחזית הסלון יככבו בקרוב שלושה io2, ומאחור יתמכו בהם זוג eole. על החמישיה הזאת שילמתי לאתר 4700 ש"ח, כולל השילוח בתוך ארה"ב. אחרי תוספת של 34% זה כבר מגיע לכ-6300 ש"ח, ובהתחשב בעובדה שמדובר בסטליטים, בנפח קטן ומשקל לא רציני, סביר להניח שכל העסק יסתיים בסביבות ה7000 ש"ח.
מבחינת מצב הרמקולים, האחוריים פורסמו כרמקולים חדשים באריזות המקורית והקדמיים כרמקולים מתצוגה, אבל בשיחה עם המוכרים (תצטרכו לדבר איתם, אין לאתר אפשרות קניה מקוונת) נאמר לי שגם הם חדשים ועדיין באריזות המקוריות.
למי שמעוניין, הנה דף המבצעים של האתר, עם מגוון לא קטן של רמקולים וסאבים מכל מיני סוגים, וגם מכירת בד שקוף לסאונד לפי מטר כך שניתן להכין מסך הקרנה מותאם אישית. לא צריך לחשוש יותר מדי, כי ניתן לשלם בפייפאל.
http://www.stjohngroup.com/hotdeals.html
השלישיה הראשונה אמורה להגיע מחרתיים למרכז הלוגיסטי, אם אפשר לסמוך על פדקס, איתם התבצע המשלוח. את ה-eole הזמנתי מאוחר יותר, כך שייקח להם עוד כמה ימים להגיע. כשהם יגיעו אלי, אני מבטיח גם תמונות.
זהו, נשאר רק לשדרג את הטלויזיה ואת הסאב, להגדיל את הסטאפ ל7.1, ולעבור לדירה עם חדר שניתן יהיה להסב לחדר קולנוע ביתי, ואז לקנות רמקולים רציניים עם תיבת תהודה אמיתית. כסף קטן.
בקיצור, בחזית הסלון יככבו בקרוב שלושה io2, ומאחור יתמכו בהם זוג eole. על החמישיה הזאת שילמתי לאתר 4700 ש"ח, כולל השילוח בתוך ארה"ב. אחרי תוספת של 34% זה כבר מגיע לכ-6300 ש"ח, ובהתחשב בעובדה שמדובר בסטליטים, בנפח קטן ומשקל לא רציני, סביר להניח שכל העסק יסתיים בסביבות ה7000 ש"ח.
מבחינת מצב הרמקולים, האחוריים פורסמו כרמקולים חדשים באריזות המקורית והקדמיים כרמקולים מתצוגה, אבל בשיחה עם המוכרים (תצטרכו לדבר איתם, אין לאתר אפשרות קניה מקוונת) נאמר לי שגם הם חדשים ועדיין באריזות המקוריות.
למי שמעוניין, הנה דף המבצעים של האתר, עם מגוון לא קטן של רמקולים וסאבים מכל מיני סוגים, וגם מכירת בד שקוף לסאונד לפי מטר כך שניתן להכין מסך הקרנה מותאם אישית. לא צריך לחשוש יותר מדי, כי ניתן לשלם בפייפאל.
http://www.stjohngroup.com/hotdeals.html
השלישיה הראשונה אמורה להגיע מחרתיים למרכז הלוגיסטי, אם אפשר לסמוך על פדקס, איתם התבצע המשלוח. את ה-eole הזמנתי מאוחר יותר, כך שייקח להם עוד כמה ימים להגיע. כשהם יגיעו אלי, אני מבטיח גם תמונות.
זהו, נשאר רק לשדרג את הטלויזיה ואת הסאב, להגדיל את הסטאפ ל7.1, ולעבור לדירה עם חדר שניתן יהיה להסב לחדר קולנוע ביתי, ואז לקנות רמקולים רציניים עם תיבת תהודה אמיתית. כסף קטן.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
שאפו

- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
- zionc
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 555
תתחדש ותהנה !
אם מותר לשאול אשמח לדעת כמה דרשו ממך בארץ.
ציון
ציון
- vivasultan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
תתחדש!
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

תודה לכל המברכים
כשהם יגיעו, אם הסכום לא יהיה כל כך גבוה שאני אתבייש להגיד אותו, אני אספר.zionc כתב:
ציון...
- LiorShap
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3068
זוג IO2 לבד עולים בארץ עשירייה.
שלישיה אני מניח אחרי "הנחה" היו מגיעים ל 14K , תוסיף זוג EOLE אתה מגיע לפחות ל 17 אלף שח.
לפותח השרשור , תתחדש , עשית קניה מדהימה. I02 זה לא סטליטים. זה רמקול שמשפיל מדפיים בסכומים לא קטנים.
מה שכן חייבים לתמוך בהם עם סאב. איזה סאב הזמנת ?
שלישיה אני מניח אחרי "הנחה" היו מגיעים ל 14K , תוסיף זוג EOLE אתה מגיע לפחות ל 17 אלף שח.
לפותח השרשור , תתחדש , עשית קניה מדהימה. I02 זה לא סטליטים. זה רמקול שמשפיל מדפיים בסכומים לא קטנים.
מה שכן חייבים לתמוך בהם עם סאב. איזה סאב הזמנת ?
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
תתחדש,
אני מקווה שהיבואנים יתחילו לקלוט שהעולם הפך קטן ואפשר להזמין הכל מכל מקום ולחסוך המון כסף.
היבואן של קאבאס הוא אחד היקרנים שיש בארץ.
אני מקווה שהיבואנים יתחילו לקלוט שהעולם הפך קטן ואפשר להזמין הכל מכל מקום ולחסוך המון כסף.
היבואן של קאבאס הוא אחד היקרנים שיש בארץ.
- lasik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2807
הנסיון שלי עם גמליאל היה מעט שונה
לפני מספר חודשים הוזמנו לאירוע השקה של קבאס. אותם הרמקולים שכרגע נסקרים באתר מקביל, במחירון של 110k. הרמקולים הוצעו על ידי גמליאל ב 80k, מחיר דומה לחול. במידה ואתר בחול יוצר מבצעי שחיטה לדגם, יתכן כי במקביל היבואן בישראל נדרש גם הוא להיפטר מהסטוק, שאוטוטו מחליף דגם.
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
תתחדש ...
על פניו עסקה מצוינת
תהנה ...
על פניו עסקה מצוינת
תהנה ...
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

למרבה הצער, כאן נגמר לי התקציב ובחודשים הקרובים אני אשאר עם הסאב הישן, איזשהו וורפידייל, אם אני לא טועה זה אחד הסאבים של סדרה Diamond 8, אבל אני כבר לא זוכר בדיוק, הוא אצלי כבר כמה שנים, והוא ארוז כרגע, אז אני לא יכול להסתכל.
- avve1959
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
חברה, אני לא מבין באיזה סרט אתם חיים. לפני חודש וקצת רכשתי מפיוצ'ר את הסט eloe 2 (חמישה רמקולים +סאב מקורי של הסט). במחיר שמתומחר קרוב מאוד לזה שבחו"ל.LiorShap כתב:זוג IO2 לבד עולים בארץ עשירייה.
מה שכן חייבים לתמוך בהם עם סאב. איזה סאב הזמנת ?...
לא יודע כל סמך מה את רושמים פה מחירים .?! אני בכל אופן עשיתי בדיקה מעמיקה בנושא לפני שהחלטתי.
היתרון בתוספת המחיר בארץ הקנתה לי תמיכה ועזרה בכל מה שנוגע לחיבור , הגדרות וכיול המערכת ע"י חברה טובים ושירות אדיב לכל אורך הדרך.
בהזדמנות זאת , ברצוני להודות לאיתי ובמיוחד לגיא מפיוצ'ר על התמיכה והעזרה.
מתכוון להעלות תמונות בקרוב של הסט בשלמתו.
שתהיה לכולנו שנה טובה.
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

Re: הנסיון שלי עם גמליאל היה מעט שונה
אתה רק מחדד את התמחור ההזוי שלו. מחירון 110 אלף לרמקול של 12 אלף יורו? מזל שהוא הוריד 30 אלף. אני במקומו הייתי מתמחר אותם ב-200 אלף ואז מוריד 120.lasik כתב:לפני מספר חודשים הוזמנו לאירוע השקה של קבאס. אותם הרמקולים שכרגע נסקרים באתר מקביל, במחירון של 110k. הרמקולים הוצעו על ידי גמליאל ב 80k, מחיר דומה לחול. במידה ואתר בחול יוצר מבצעי שחיטה לדגם, יתכן כי במקביל היבואן בישראל נדרש גם הוא להיפטר מהסטוק, שאוטוטו מחליף דגם....
80 אלף לרמקול של 12 אלף יורו זה ממש לא קרוב למחיר חול (אלא אם המצאת שער יורו חדש).
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

שנה טובה גם לך.avve1959 כתב:חברה, אני לא מבין באיזה סרט אתם חיים. לפני חודש וקצת רכשתי מפיוצ'ר את הסט eloe 2 (חמישה רמקולים +סאב מקורי של הסט). במחיר שמתומחר קרוב מאוד לזה שבחו"ל.LiorShap כתב:זוג IO2 לבד עולים בארץ עשירייה.
לא יודע כל סמך מה את רושמים פה מחירים .?! אני בכל אופן עשיתי בדיקה מעמיקה בנושא לפני שהחלטתי.
היתרון בתוספת המחיר בארץ הקנתה לי תמיכה ועזרה בכל מה שנוגע לחיבור , הגדרות וכיול המערכת ע"י חברה טובים ושירות אדיב לכל אורך הדרך.
שתהיה לכולנו שנה טובה....
היתרונות הבולטים ברכישה בארץ הם אפשרות תשלומים ואחריות.
אכן אם הפער קטן גם אני בעד רכישה מקומית.
מה שכן לא מבין איזו עזרה צריך בלחבר רמקולים?
- LiorShap
-
- חבר מביא חבר

לא יודע אם התעניינת בסט I02 , אני אומר לך שזוג עולים קרוב ל 10K , ברור שאם קונים חמישיה אז המחיר יותר טוב.avve1959 כתב:חברה, אני לא מבין באיזה סרט אתם חיים. לפני חודש וקצת רכשתי מפיוצ'ר את הסט eloe 2 (חמישה רמקולים +סאב מקורי של הסט). במחיר שמתומחר קרוב מאוד לזה שבחו"ל.LiorShap כתב:זוג IO2 לבד עולים בארץ עשירייה.
שתהיה לכולנו שנה טובה....
לגבי EOLE , כל רמקול סטליט שם הוא סביב 1500 שח. בגלל שקנית סט אני מניח ששילמת כולל הסאב משהו
באיזור 10K . תקן אותי אם אני טועה.
- lasik
-
- חבר ותיק

Ronen sud
המחיר 12k יורו שציינת הוא לרמקול אחד.
24k יורו ל 2 אינו שונה מ 80k שח ל 2.
24k יורו ל 2 אינו שונה מ 80k שח ל 2.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

תבדוק שוב. 12 אלף יורו מחיר לזוג.lasik כתב:Ronen sud
24k יורו ל 2 אינו שונה מ 80k שח ל 2....
- superman274
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 528
תנסה יותר שסט 5 רמקולים פלוס סאב יעלה בארץ לא פחות 25000 שח
זוג עולה 10000*2=20000 שח
פלוס סנטר בסביבות 4000 שח
פלוס סאב שעולה בערך 4500 שח
יוצא 28500 .אם עושים הנחה אז זה יגיע ל25000 שח.
שבארהב רמקול אחד עולה 285 דולר
וסאב עולה 480 דולר.
בוא נראה מה יותר משתלם?
אגב גם אני הייתי בפיוצר ונהנתי מאוד שם,גם אני שמעתי שם את הקאבס,אגב הייתי בחנות אחרת שתמחרו אותם ב18000 שח את הזוג,כנראה חשבו שנפלו על איזה דביל.
זוג עולה 10000*2=20000 שח
פלוס סנטר בסביבות 4000 שח
פלוס סאב שעולה בערך 4500 שח
יוצא 28500 .אם עושים הנחה אז זה יגיע ל25000 שח.
שבארהב רמקול אחד עולה 285 דולר
וסאב עולה 480 דולר.
בוא נראה מה יותר משתלם?
אגב גם אני הייתי בפיוצר ונהנתי מאוד שם,גם אני שמעתי שם את הקאבס,אגב הייתי בחנות אחרת שתמחרו אותם ב18000 שח את הזוג,כנראה חשבו שנפלו על איזה דביל.
- lasik
-
- חבר ותיק

http://www.audioholics.com/news/industr ... sa-speaker
למי שתוהה לגבי המחיר.
הוכחה שהמחיר בחול לרמקול אחד. בארהב 10k$ באירופה כנל ביורו.
במפורש מצויין על המחיר המילה each!
למי שתוהה לגבי המחיר.
הוכחה שהמחיר בחול לרמקול אחד. בארהב 10k$ באירופה כנל ביורו.
במפורש מצויין על המחיר המילה each!
- LiorShap
-
- חבר מביא חבר

ronensud ,
אני חושב כמו אחרים פה שאתה טועה ומטעה. הדגם הבכיר שמוגבר עולה בארה"ב 10K דולר ליחידה !
באירופה התמחור דומה , סביב 9K יורו ליחידה.
80 אלף זה מחיר שהיה לדעתי בזמן ההשקה בלבד לכמה ימים. היום המחיר חזר להיות סביב 100 אלף בארץ.
אני חושב כמו אחרים פה שאתה טועה ומטעה. הדגם הבכיר שמוגבר עולה בארה"ב 10K דולר ליחידה !
באירופה התמחור דומה , סביב 9K יורו ליחידה.
80 אלף זה מחיר שהיה לדעתי בזמן ההשקה בלבד לכמה ימים. היום המחיר חזר להיות סביב 100 אלף בארץ.