חיברתי אליו אך ורק הארד דיסק חיצוני של טרה והוא פועל מצויין וניסיתי לשתף אותו עם המחשב דרך האינטרנט כי הבנתי שזה אפשרי ומשום מה אני לא מצליח וגם אל הFTP אני מצליח להתחבר אבל זה לא נכנס לי לשום תיקייה ..
עוד שאלה בקשר לJUKEBOX אני רואה שיש כפתור לזה אבל הוא לא פועל לי צריך לעשות משהו במיוחד בשביל זה ?
תודה רבה לעוזרים אני חדש אני לא מבין בזה כלכך ..
התחדשתי בTVIX S1 HD ויש לי מספר שאלות ..
-
netanelj
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
-
netanelj
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
UP
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8140
למיטב זכרוני לא ניתן להתחבר ב ftp לכונן שמחובר ב USB.netanelj כתב:חיברתי אליו אך ורק הארד דיסק חיצוני של טרה והוא פועל מצויין וניסיתי לשתף אותו עם המחשב דרך האינטרנט כי הבנתי שזה אפשרי ומשום מה אני לא מצליח וגם אל הFTP אני מצליח להתחבר אבל זה לא נכנס לי לשום תיקייה ..
עוד שאלה בקשר לJUKEBOX אני רואה שיש כפתור לזה אבל הוא לא פועל לי צריך לעשות משהו במיוחד בשביל זה ?
תודה רבה לעוזרים אני חדש אני לא מבין בזה כלכך .....
ניתן להתחבר רק לכונן פנימי. אל תשאל אותי למה, גם לי זה נשמע הזוי.
לגבי JUKEBOX אתה צריך להשתמש בתוכנה צד שלישי ( TVIXE ).
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- DannyZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
מסכים עם קודמי.
כפתור ל-JUKEBOX
יש אולי ג'וק על הקופסא אבל בחיים לא ראיתי כפתור ל-JUKEBOX ב-S1. את יכול לצלם אותו?
חפש שירשור על TViXiE בפורום ופעל לפיו.
במחשבה שניה, הנה לך השירשור
יש לך רק 52 עמודים לקרוא (אולי רצוי להתחיל מהסוף כי הלינקים הראשונים עשויים להיות לא מעודכנים כל כך כבר)
כפתור ל-JUKEBOX
יש אולי ג'וק על הקופסא אבל בחיים לא ראיתי כפתור ל-JUKEBOX ב-S1. את יכול לצלם אותו?
חפש שירשור על TViXiE בפורום ופעל לפיו.
במחשבה שניה, הנה לך השירשור
יש לך רק 52 עמודים לקרוא (אולי רצוי להתחיל מהסוף כי הלינקים הראשונים עשויים להיות לא מעודכנים כל כך כבר)
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
אני עם 6600 ברשת קווית עם NETSHARE וקורא כמו גדול 2 דיסקים חיצוניים המחוברים למחשב.
אחד מחובר ב USB והשני ב ESATA.
דרך אגב, זה שמחובר ב USB הוא 2T ועובד כמו ענק.
בקיצור, תתקין NETSHARE. צריך להיות לך בדיסק מצורף לאריזה של ה TVIX.
אחד מחובר ב USB והשני ב ESATA.
דרך אגב, זה שמחובר ב USB הוא 2T ועובד כמו ענק.
בקיצור, תתקין NETSHARE. צריך להיות לך בדיסק מצורף לאריזה של ה TVIX.
- DannyZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
טלHD
הוא רוצה לראות את הדיסק USB שמחובר ל-S1 מהמחשב ולא לשתף 2 דיסקים שמחוברים למחשב כדי להציג את התוכן ב-S1
הוא רוצה לראות את הדיסק USB שמחובר ל-S1 מהמחשב ולא לשתף 2 דיסקים שמחוברים למחשב כדי להציג את התוכן ב-S1