שלום לכולם
אשמח למידע בנוגע לשימוש בחיישנים ואוטומציה.
למיטב הבנתי בכל הטכנולוגיות הקיימות חייבים לחבר את החיישנים לבקר המרכזי באמצעות כבלי תקשורת (האם יש טכנולוגיות שלא )
אני מעוניין להבין האם ניתן לעשות שימוש בחיישנים באזורים שהם לא ציבוריים בבית כמו חדרי שינה-
למיטב הבנתי זה לא נוהג (למה לא ? ) או לא אפשרי (אכן ?)
בנוסף הייתי רוצה לדעת
1. האם יש אפשרות למשתמש לבטל ולהפעיל בצורה קלה את השימוש באוטומציה במערכות השונות לא מן הבקר ולא ע"י הזמנת טכנאי כמובן.
2. האם ניתן לחבר בית שלם עם חיישני טמפ', אור, ותנועה למערכת והיא עדין תוכל להתמודד עם העומסים של שידורים כל הזמן. האם זה אפשרי ואם כן האם זה גורר עלויות גבוהות במיוחד
תודה מראש
אני מודע להגבלות הפורום אך אשמח גם אם אנשים שעוסקים בתחום יענו לי על מערכות ספציפיות במידה וזה אפשרי
חג שמח ושנה טובה לכולם !!!
שימוש בחיישנים/ אוטומציה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כל נושא בית חכם עובד על פי אוטומציה וחיישנים שונים.
יש מערכות אשר ניתן לקלות לחבר חיישן תנועה ולבצע תרחיש של הדלקת אור, הדלקת מסך, כיוון ערוץ, כיבוי אור בחדר אחר וכו'...
למרבית הבקרים יש אפשרות לחבר עד כ10 חיישנים שונים אם אפשרות להרחבה, מה יפעיל כל חיישן, מכוונים בבקר ראשי שעובד על פי תוכנה.
בנובף ניתן לחבר שלט מרכזי שישלוט על הכל גם אם החיישן לא עובד או בנוסף לחיישן.
השאלה שלך כללית מידי, אתה צריך להיות יותר ספציפי עם מה שאתה מחפש...
יש מערכות אשר ניתן לקלות לחבר חיישן תנועה ולבצע תרחיש של הדלקת אור, הדלקת מסך, כיוון ערוץ, כיבוי אור בחדר אחר וכו'...
למרבית הבקרים יש אפשרות לחבר עד כ10 חיישנים שונים אם אפשרות להרחבה, מה יפעיל כל חיישן, מכוונים בבקר ראשי שעובד על פי תוכנה.
בנובף ניתן לחבר שלט מרכזי שישלוט על הכל גם אם החיישן לא עובד או בנוסף לחיישן.
השאלה שלך כללית מידי, אתה צריך להיות יותר ספציפי עם מה שאתה מחפש...