ממיר אוסקה Osaka OS300 Full HD
דגם אוסקה OS300
* אפשרות לצפיה בקבצי תמונות MP3
* הקרנת קבצי וידאו DIVX
* שידור בפורמט 16:9 או 4:3
*תפריט תצוגה והפעלה בעברית, ערבית, אנגלית ורוסית
* תמיכה בכתוביות בעברית ורוסית
* תמיכה בטלטקסט, כתוביות סמויות ובחירת שפה
*מדריך תוכניות אלקטרוני EPG ל-7 ימים
* סריקה אוטומטית
*שלט רחוק אינפרא אדום
* הממיר עומד בדרישות ובדיקות מכון התקנים הישראלי
* הגדרת ערוצים קבועים או מועדפים
* תאימות מלאה ל-MPEG4, MPEG2, AVC, DVBT
*יציאות HDMI
*תצוגת נוריות LED
*יציאה USB בחזית הממיר
*אפשרות הקלטה למכשיר חיצוני דרך יציאת USB
* אפשרות הקלטה דרך מקליט חיצוני
* משחקי טלוויזיה מובנים בממיר
*אחריות לשנה ברשת מעבדות שירות בכל הארץ
*חוברת הוראות בעברית
*מסופק עם אנטנה ביתית, ללא תוספת תשלום
הספק:
א.ש.א.ל. בע"מ
רח' ראול ולנברג 24
תל אביב
שורה תחתונה:
אני מאמין שהסיכוי שיצא עידכון לממיר הזה הוא מאוד נמוך עד בלתי מציאותי. אז אני ממליץ לכם קודם לשחק איתו בחנות ואז לחשוב על קנייה של ממיר.
* אפשרות לצפיה בקבצי תמונות MP3
* הקרנת קבצי וידאו DIVX
* שידור בפורמט 16:9 או 4:3
*תפריט תצוגה והפעלה בעברית, ערבית, אנגלית ורוסית
* תמיכה בכתוביות בעברית ורוסית
* תמיכה בטלטקסט, כתוביות סמויות ובחירת שפה
*מדריך תוכניות אלקטרוני EPG ל-7 ימים
* סריקה אוטומטית
*שלט רחוק אינפרא אדום
* הממיר עומד בדרישות ובדיקות מכון התקנים הישראלי
* הגדרת ערוצים קבועים או מועדפים
* תאימות מלאה ל-MPEG4, MPEG2, AVC, DVBT
*יציאות HDMI
*תצוגת נוריות LED
*יציאה USB בחזית הממיר
*אפשרות הקלטה למכשיר חיצוני דרך יציאת USB
* אפשרות הקלטה דרך מקליט חיצוני
* משחקי טלוויזיה מובנים בממיר
*אחריות לשנה ברשת מעבדות שירות בכל הארץ
*חוברת הוראות בעברית
*מסופק עם אנטנה ביתית, ללא תוספת תשלום
הספק:
א.ש.א.ל. בע"מ
רח' ראול ולנברג 24
תל אביב
שורה תחתונה:
אני מאמין שהסיכוי שיצא עידכון לממיר הזה הוא מאוד נמוך עד בלתי מציאותי. אז אני ממליץ לכם קודם לשחק איתו בחנות ואז לחשוב על קנייה של ממיר.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
*** סיני טהור...
כמו שכתבתי ואכתוב שוב ושוב
אין שום נתונים על המוצר הזה מבחינת החומרה
אין הסבר על יכולת הרצה MKV שאני בספק אם יוכל להריץ ללא קרטועים אם בכלל
יציבות למוצר יש? בקיצור חתול בשק... יש דברים במחירים זולים או דומים ששווים יותר..
כמו שכתבתי ואכתוב שוב ושוב
אין שום נתונים על המוצר הזה מבחינת החומרה
אין הסבר על יכולת הרצה MKV שאני בספק אם יוכל להריץ ללא קרטועים אם בכלל
יציבות למוצר יש? בקיצור חתול בשק... יש דברים במחירים זולים או דומים ששווים יותר..
יש משהו טוב יותר מזה בני? כל הדברים שמוכרים בארץ בעיקרון *** סיני טהור ורובם אגב מריצים MKV... כמעט כל ממיר קקה מייקה עם HDMI מסוגל להריץ MKV... הבאסה היחידה זה סאונד DTS... אז פשוט לדאוג להביא אותם ב AC3 או משהו בסגנון, בוא נהיה חיוביים - זה עושה את מה שזה אמור לעשות, העיקר שיהיה עברית ושיהיה ביטוח...
חג שמח!
חג שמח!
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
שמע כל העברית מסתכמת בהיפוך הכתב מראה ב-EPG ובהיפוך כתב המראה ב-SRT זה הכל... היבואנים דואגים ללחוץ על היצרן כשהם מביאים ארצה תזבל הסיני שיהיה תומך עברית.. זה הכל לדוגמא ברימאג ודיוידי הידוע לשמצה APEX.
לא כל ממיר עם יציאת HDMI ידע לאכול MKV ללא קרטועים, להריץ הוא ירייץ גם מחשב עם מעבד אטום 270 יריץ MKV השאלה באיזו רמה
ביטוח... עבור המחיר שאתה משלם אין בעיה ליבואן להחליף לך אחרי כמה טרטורים ועצבים את הממיר לחדש... ראה ערך הממירים של APEX והשירות של ישפאר... אז אני אישית ידידי מעדיף לקנות ישר את הזבל הסיני כמו שהוא בלי התערבות ישראלית ולדעת שבמחיר הזול שהבאתי אני יכול להחליף שוב ושוב ללא בעיה ולאור המחיר שאני גם שם אני לא דורש יותר... אם הוא מסוגל לאכול גם סרטים, תמונות ושירים אזי הרווחתי ואם הוא בסוף עושה את כל מה שהוא היה צריך לעשות מלכתחילה.. לשדר טלוויזיה אז לא אבדתי דבר מהערך... הלקוחות הישראלים אוהבים לקבל הרבה עבור מינימום כסף והיבואנים הישראלים יודעים איך לשווק את הזבל הסיני שלהם - HD!! עברית מלאה!!! קורא DIVX!!! וואו... זהו קניתי... אם יש לך זמן תעשה חיפוש בפורום אחר הממיר של גרונדיק (ייבוא של ניופאן - הזהה אחד לאחד בעיצוב לממיר של פיילוט שגם הוא בייבוא של ניופאן, לך תדע אם זה לא אותו אחד רק שם מדבקה אחרת) וסתכל כמה תלונות של ישראלים וניסיונות כושלים מצידם היו למען הפיכת הזבל הסיני הזה ליותר מזבל סיני
))
בנתיים הממיר האפור שהזמנתי עובד בלי שום בעיה וכל פעם אני מגלה עוד ועוד
אני מחכה לשחור ואז אעלה סיקור מלווה בתמונות להנאתכם. נכון אין עברית אבל למה לעזאזל אכפת לי? אנגלית אני יודע... ומה שקשה אפשר להטמיע או להשיג מוטמע... אני ממש לא בכיין...
לא כל ממיר עם יציאת HDMI ידע לאכול MKV ללא קרטועים, להריץ הוא ירייץ גם מחשב עם מעבד אטום 270 יריץ MKV השאלה באיזו רמה
ביטוח... עבור המחיר שאתה משלם אין בעיה ליבואן להחליף לך אחרי כמה טרטורים ועצבים את הממיר לחדש... ראה ערך הממירים של APEX והשירות של ישפאר... אז אני אישית ידידי מעדיף לקנות ישר את הזבל הסיני כמו שהוא בלי התערבות ישראלית ולדעת שבמחיר הזול שהבאתי אני יכול להחליף שוב ושוב ללא בעיה ולאור המחיר שאני גם שם אני לא דורש יותר... אם הוא מסוגל לאכול גם סרטים, תמונות ושירים אזי הרווחתי ואם הוא בסוף עושה את כל מה שהוא היה צריך לעשות מלכתחילה.. לשדר טלוויזיה אז לא אבדתי דבר מהערך... הלקוחות הישראלים אוהבים לקבל הרבה עבור מינימום כסף והיבואנים הישראלים יודעים איך לשווק את הזבל הסיני שלהם - HD!! עברית מלאה!!! קורא DIVX!!! וואו... זהו קניתי... אם יש לך זמן תעשה חיפוש בפורום אחר הממיר של גרונדיק (ייבוא של ניופאן - הזהה אחד לאחד בעיצוב לממיר של פיילוט שגם הוא בייבוא של ניופאן, לך תדע אם זה לא אותו אחד רק שם מדבקה אחרת) וסתכל כמה תלונות של ישראלים וניסיונות כושלים מצידם היו למען הפיכת הזבל הסיני הזה ליותר מזבל סיני
בנתיים הממיר האפור שהזמנתי עובד בלי שום בעיה וכל פעם אני מגלה עוד ועוד
אני מחכה לשחור ואז אעלה סיקור מלווה בתמונות להנאתכם. נכון אין עברית אבל למה לעזאזל אכפת לי? אנגלית אני יודע... ומה שקשה אפשר להטמיע או להשיג מוטמע... אני ממש לא בכיין...
לא אמרתי שאתה בכיין, פשוט לא צריך להסתכל רק על השחור - אז נכון הם כולם מותגי מדבקה.. זה מעניין את התחת, העיקר שזה עושה מה שזה צריך לעשות..
השאלה היא בסופו של דבר מה הבנאדם צריך... אם הוא צריך שהמכונה הקטנה הזאת תכין לו גם קפה אז ברור שהוא לא יהיה מרוצה...
השאלה היא בסופו של דבר מה הבנאדם צריך... אם הוא צריך שהמכונה הקטנה הזאת תכין לו גם קפה אז ברור שהוא לא יהיה מרוצה...
כאן אפילו כתוב שהוא קולט 24 ערוצי רדיו ! וואו !
http://www.yomiyomi.co.il/all_israel_de ... ital_memir
http://www.yomiyomi.co.il/all_israel_de ... ital_memir
עזרה קטנה
שלום לכולם.
קניתי את הממיר הנ"ל, ומכוון שהייתי צריך ממיר לשידורי לווין פרטי שיש לי, לא הצלחתי לחפש ערוצים...
שמעתי שיש אפשרות "לשדרג" את הממיר הנ"ל כך שהוא יותאם גם לשידורי לווין...
מבחינת חומרה -יש לי מתאמים כך שאוכל לחבר את הממיר ללווין..
הבעיה היא ברמת התוכנה- אני ידוע שיש אפשרות לשדרג את הFIRMWARE דרך ה USB..
השאלה היא האם אוכל להטעין תוכנה לממיר שתאפשר חיפוש ערוצים לוויניים ?
תודה רבה
קניתי את הממיר הנ"ל, ומכוון שהייתי צריך ממיר לשידורי לווין פרטי שיש לי, לא הצלחתי לחפש ערוצים...
שמעתי שיש אפשרות "לשדרג" את הממיר הנ"ל כך שהוא יותאם גם לשידורי לווין...
מבחינת חומרה -יש לי מתאמים כך שאוכל לחבר את הממיר ללווין..
הבעיה היא ברמת התוכנה- אני ידוע שיש אפשרות לשדרג את הFIRMWARE דרך ה USB..
השאלה היא האם אוכל להטעין תוכנה לממיר שתאפשר חיפוש ערוצים לוויניים ?
תודה רבה
להגיד שזה *** סיני ולשלול את הממיר לגמרי זו טעות!! במצבנו היום, אין ממירים שנותנים את הכל ולמבינים בסאונד שרוצים לקבל מערוץ 1,22,10 (ואולי גם 33 או 99) סאונד איכותי, אז קצת יצאתם מפרופורציה... הערוצים האלו משדרים לכל היותר תוכניות ריאלטי ולדעתי אין צורך בחיבור סאונד מעולה.idanh כתב:יש משהו טוב יותר מזה בני? כל הדברים שמוכרים בארץ בעיקרון *** סיני טהור ורובם אגב מריצים MKV... כמעט כל ממיר קקה מייקה עם HDMI מסוגל להריץ MKV... הבאסה היחידה זה סאונד DTS... אז פשוט לדאוג להביא אותם ב AC3 או משהו בסגנון, בוא נהיה חיוביים - זה עושה את מה שזה אמור לעשות, העיקר שיהיה עברית ושיהיה ביטוח...
חג שמח!...
לשמחתי, קניתי את הממיר אחרי שקראתי מלא ביקורות שליליות על כל מיני ממירים אחרים.. כי פשוט לא מצאתי ביקורת טובה אחת על הממיר.
אז קודם אני מודה שנאלצתי לחזור לחנות כדי להחליף את הממיר בפעם הראשונה בגלל תקלה בסאונד... קורה עדיף לבדוק את הממיר בחנות אם צריך. אבל מלבד זה הממיר מתפקד חבל על הזמן.
השלט בסדר גמור יחסית לזבל, הקליטה אצלי השתפרה אחרי שהוצאתי את האנטנה למעקה ברזל בסלון (אני נמצא באזור צפון ת"א שידוע כבעייתי במיוחד). עכשיו קולטים ושומעים ללא בעיה... כל התפריטים בעברית והכי טוב בממיר הזה הוא אופצית ההקלטות, אפשר לתכנן הקלטות על לוח השידורים (ממש כמו ביס) וניתן לעשות פאוס באמצע תוכנית ולהמשיך לראות מאותה נק' וגם לדלג על פרסומות. (כל מה שצריך זה להוסיף דיסק און קי, קצת חבל שזה מקדימה...)
רוב האנשים שפונים לעידן פלוס למעשה לא רואים הרבה טלביזיה ולא מוכנים לממן כל חודש את חברות הקיקיוניות שיש לנו פה בארץ... מביאים לך ממיר שמיוצר בדיוק ליד אותה מזבלה בסין, רק לוקחים לך על זה עלות חודשית מעל 150 שקל לפחות!!! טוב קצת נסחפתי בתיאורי ה'אהבה' שיש לי להוט... אבל המסר ברור... הממיר הזה מוצלח ביחס לממירים אחרים וכמעט ולא קניתי את הממיר בגלל ההודעה פה...