התחדשתי ב C7000 46 אינץ' ! צריך קצת עזרה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1618
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #1 

שלום...
קיבלתי אתמול את ה C7000 החדשה שלי.
אני צריך עזרה בעיקר עם התלת מימד - הוא מחובר לPS3 (מעודכן לגרסא אחרונה שכוללת תלת מימד), שמתי את הדיסק של שרק שקיבלתי עם המשקפיים.
מספר שאלות :
1. אני צריך ללחוץ על ה 3D בשלט? כי אחרי שאני לוחץ יש לי אפשרויות של המרה מ 2D ל3D ואני לא רוצה המרה, בנוסף יש לי לבחור תמונה מתחת לתמונה או תמונה לצד תמונה. או שכל עוד זה תלת מימד אין צורך ללחוץ כלום?
2. משקפיים - אני מכניס את הסוללה , לוחץ ע[left] לחצן ההדלקה ,הוא נדלק ל2-3 שניות ואז נכבה. אין חיווי שמודיע לי מתי הוא דלוק ומתי מכובה? אני כבר לא בטוח מתי אני רואה תלת מימד ומתי לא.
3. דובר כאן על בדיקת זמן הרצה של הטלוויזיה ואיך לבדוק אותו. אז מצאתי איך להיכנס לתפריט המוסתר ונכנסתי אבל אני לא רואה שם זמן עבודה של הטלוויזיה ואשמח אם מישהו שיודע יוכל להגיד לי איך אני בודק את זה. תודה רבה [/left]

maor_az
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

לפי התאור שלך המסך לא מזהה תלת מימד מה ps3 ולכן הוא נותן לך את האופציה להמיר מדו לתלת.
כנראה אתה צריך להחליף את הכבל ל hdmi 1.4 . במידה והוא היה מזהה תלת מימד התמונה הייתה מוצגת בתלת.
לגבי סעיף 2 - המשקף שלך נכבה כי הוא לא מזהה תלת מימד מהמסך ברגע שתפתור את הבעיה בסעיף א המשקף יעבוד.
ברגע שהמנורה ירוקה הוא דלוק ,אדום כבוי.

bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1618
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #3 

אוקיי עשיתי קצת בדיקות ויש לך טעויות (לא בא להתווכח פשוט מציין זאת כדי שאחרים ידעו מה שאני לא ידעתי) :
1. כבל HDMI 1.3 משדר 3D
2. בPS3 כמובן לעדכן לגרסא אחרונה ואז ב display settings ללכת ל video output settings ולבחור ב automatic
3אני עכשיו כן מצליח לראות 3D אבל האור לא הופך לירוק במשקפי תלת מימד. אני חושב שאין לו בכלל ירוק במשקף.

ועכשיו לשלב הבא - הורדתי סרט ב 3D למחשב , הסרט מוצג כ2 תמונות (זו לצד זו) אבל המחשב לא משדר 3D לטלוויזיה.
הכרטיס מסך הוא HD5750 - האם הוא תומך ב 3D או שאני צריך להחליף אותו ?
או שאולי זו רק הגדרה כלשהי שאני צריך לשנות?
תודה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”