אז כמה 6740U יותר טוב מ 2760U/E1 (מודם-ראוטר מבזק..)
אהלן,
אני לקוח חדש שמתחבר לבזק במהירות 10 מגה.. כמובן שהם הציעו לי את הרואטר 2760U/E1.
השאלה היא כמה ה 6740U עובד טוב יותר? העניין הוא שבזק נותנים אותו אם אני אתחבר ל 20 מגה... בהנחה שאין לי באמת צורך במהירות הנוספת, האם שווה בכל זאת לשדרג רק בגלל הראטור?
אני לקוח חדש שמתחבר לבזק במהירות 10 מגה.. כמובן שהם הציעו לי את הרואטר 2760U/E1.
השאלה היא כמה ה 6740U עובד טוב יותר? העניין הוא שבזק נותנים אותו אם אני אתחבר ל 20 מגה... בהנחה שאין לי באמת צורך במהירות הנוספת, האם שווה בכל זאת לשדרג רק בגלל הראטור?
מניסיון עם המון ראוטרים בתקן ADSL2+ מהמון חברות - כולם עושים את העבודה ואין בעיות עם זה.
כשאתה על VDSL2 , הכל נעשה רגיש יותר , ואז כן חשוב מאוד לבחור מודם/ראוטר בקפידה , כי הסנכרון כאן יותר מדוייק ורגיש.
הD-Link מצויינים מבחינת הממשק , אתה לא צריך לדאוג.
כשאתה על VDSL2 , הכל נעשה רגיש יותר , ואז כן חשוב מאוד לבחור מודם/ראוטר בקפידה , כי הסנכרון כאן יותר מדוייק ורגיש.
הD-Link מצויינים מבחינת הממשק , אתה לא צריך לדאוג.
לי גם כן יש את ה- 2760, עבד בצורה מעולה בשנה האחרונה (ה- WIFI קצת חלש) אך פתאום בחודש האחרון אני חווה בעיות איתו. אתרים לא עולים, מהירויות הורדה נמוכות ועוד, כאילו הוא מאבד סינכרון. אני עושה לו משהו כמו 7 ריסטארטים ביום. מעצבן נורא.
הנה הסיבה למה אני בטלתי את ה 50 מגה שלהם וחזרתי ל 15 מגה רק כדי לקחת מודם רגיל
בדיוק פה מישהו ששאל מה לקחת מבזק
הנה התגובה שלי לשאלה שלו
'' עם יש לך מהירות גלישה עד 15 מגה אז כן לך ללא ספק על DLINK 2500U
זה מודם רגיל לא ראוטר הסיבה שאני אומר לך ללכת אליו זה בגלל שהראוטרים משולב מודם של בזק
הנטגייר והדילנק 6740 שלהם פשוט *** של ראוטרים שניהם בקושי סוחבים 20-25 מטר מרווח טווח שידור
אני היום בטלתי את ה 50 מגה שלהם חזרתי ל 15 חברתי את ה 2500U לראוטר אדימקס BR6424N של 150 שח בערך
וזה עובד פשוט פנטסטי אני יכול ללכת לפיצוציה ליד הבית ואני עדין יקלוט את הרשת שלי
הראוטרים המשולבים של בזק הם מיוצרים לבזק בלבד לא מתצא עדכוני קושחה מאתר יצרן
הראוטרים נוטים המון לאפס את העצמם בלי שום קשר יש להם הנחת מהירות באלחוטי זאת אומרת
שאם אני מחבר את המחשב באלחוטי ואני מזיז את הראוטר מעל 10 מהמחשב במקום לקבל 50 מגה אני מקבל 17-23 מגה
ובמחשב יושב כרטיס רשת תקן N עד 300 מגה גם הכרטיס וגם הראוטר מוגדרים לעבודה באותם תדרים
אבל הראוטרים של בזק פשוט זוועתים בכל הביצועים בנטגייר VVG2000 שלהם יש כניסה USB
אתה יכול לשתף כונן רשת או מדפסת אבל השרת מדפסת שלהם לא עובד בראוטר משום מה הנטגייר
פשוט מסרב להוציא את המדפסת ממצב המתנה לאומת זאת בדלינק 6740 שלהם זה כן עובד מצויין
החומרה של הראוטרים מאוד ישנה הצ'יפים שלהם לא מוסגלים לתמודד אם המון חיבורים
אם אתה מוריד הרבה בטורנטים וכאלה אחרי פרק זמן שני הראוטרים פשוט נחנקים ונתקעים או
לחילופין מאפסים את העצמם
אני אומר לך אם יד על הלב על תתקרב לראוטרים של בזק אני אחד שמאוד נכוונתי מהם
עד כדי כן שהסכמתי לחזור ל 15 מגה רק כדי להנות מה 2500U חברתי אותו לראוטר של 150 שח
וואלה עובד כמו פנטר אני מוריד ערימות של ג'יגות והוא פשוט מסרב לתקע או לאפס את עצמו
יש אנשים יגידו לך שהראוטרים של בזק מצויינים אבל אלה אנשים של אימייל פייסבוק מוסיקה וזהו
אתה לא תמצא הגדרות מתקדמות או התאמה אישית לרשת שלך או לצרכים שלך בראוטרים של בזק
בנוסף לזה בזק יש להם אפשרות לחטט לך בראוטר ללא ידיעתך מאחר ולראוטרים שלהם יש
שני גישות אדמין אחת זה ה admin שאתה יכול לכנס ולהגדיר אותו כמו שאתה רוצה
ויש את support ואת הסיסמה רק בזק יודעת גם אם שינית את הסיסמת אדמין בזק עדין יכולים
לכנס לך לקרביים של הראוטר משאתה לא יכול ולעשות משבא להם בלי ידיעתך או הסכמתך
בגלל זה אני אומר לך לך תקנה ראוטר מקצועי כמו למשל ה tplink 1043 עולה 290 שח בKSP
יש אותו כמעט בכל הסניפים שלהם בארץ ראוטר איכותי אם סוויטץ' של 1G משאין לך בראוטרים של בזק
חיבור USB לשיתוף כונן רשת או מדפסת משותפת צ'יפ חזק 32 מגה זכרון הראוטר מתמודד בלי למצמץ בכלל
אם ערימות של הורדות וחיבורים במכה אחת תשאל פה כולם ימליצו לך עליו
יש גם את dlink 655 אבל הוא יקר ביחס ל tplink אבל אותם ביצועים ככה שה tplink הוא בחירה נכונה
ואם אתה ממש מחפש משהו מתקדם ומקצועי באמת אז יש לך את linksys e3000 פצצה של ראוטר של חברת סיסקו
פיירוול מתקדם לאבטחת רשת בצורה מירבית
ותג מחיר שלו הוא סביב 800 שח
בהצלחה ''
בדיוק פה מישהו ששאל מה לקחת מבזק
הנה התגובה שלי לשאלה שלו
'' עם יש לך מהירות גלישה עד 15 מגה אז כן לך ללא ספק על DLINK 2500U
זה מודם רגיל לא ראוטר הסיבה שאני אומר לך ללכת אליו זה בגלל שהראוטרים משולב מודם של בזק
הנטגייר והדילנק 6740 שלהם פשוט *** של ראוטרים שניהם בקושי סוחבים 20-25 מטר מרווח טווח שידור
אני היום בטלתי את ה 50 מגה שלהם חזרתי ל 15 חברתי את ה 2500U לראוטר אדימקס BR6424N של 150 שח בערך
וזה עובד פשוט פנטסטי אני יכול ללכת לפיצוציה ליד הבית ואני עדין יקלוט את הרשת שלי
הראוטרים המשולבים של בזק הם מיוצרים לבזק בלבד לא מתצא עדכוני קושחה מאתר יצרן
הראוטרים נוטים המון לאפס את העצמם בלי שום קשר יש להם הנחת מהירות באלחוטי זאת אומרת
שאם אני מחבר את המחשב באלחוטי ואני מזיז את הראוטר מעל 10 מהמחשב במקום לקבל 50 מגה אני מקבל 17-23 מגה
ובמחשב יושב כרטיס רשת תקן N עד 300 מגה גם הכרטיס וגם הראוטר מוגדרים לעבודה באותם תדרים
אבל הראוטרים של בזק פשוט זוועתים בכל הביצועים בנטגייר VVG2000 שלהם יש כניסה USB
אתה יכול לשתף כונן רשת או מדפסת אבל השרת מדפסת שלהם לא עובד בראוטר משום מה הנטגייר
פשוט מסרב להוציא את המדפסת ממצב המתנה לאומת זאת בדלינק 6740 שלהם זה כן עובד מצויין
החומרה של הראוטרים מאוד ישנה הצ'יפים שלהם לא מוסגלים לתמודד אם המון חיבורים
אם אתה מוריד הרבה בטורנטים וכאלה אחרי פרק זמן שני הראוטרים פשוט נחנקים ונתקעים או
לחילופין מאפסים את העצמם
אני אומר לך אם יד על הלב על תתקרב לראוטרים של בזק אני אחד שמאוד נכוונתי מהם
עד כדי כן שהסכמתי לחזור ל 15 מגה רק כדי להנות מה 2500U חברתי אותו לראוטר של 150 שח
וואלה עובד כמו פנטר אני מוריד ערימות של ג'יגות והוא פשוט מסרב לתקע או לאפס את עצמו
יש אנשים יגידו לך שהראוטרים של בזק מצויינים אבל אלה אנשים של אימייל פייסבוק מוסיקה וזהו
אתה לא תמצא הגדרות מתקדמות או התאמה אישית לרשת שלך או לצרכים שלך בראוטרים של בזק
בנוסף לזה בזק יש להם אפשרות לחטט לך בראוטר ללא ידיעתך מאחר ולראוטרים שלהם יש
שני גישות אדמין אחת זה ה admin שאתה יכול לכנס ולהגדיר אותו כמו שאתה רוצה
ויש את support ואת הסיסמה רק בזק יודעת גם אם שינית את הסיסמת אדמין בזק עדין יכולים
לכנס לך לקרביים של הראוטר משאתה לא יכול ולעשות משבא להם בלי ידיעתך או הסכמתך
בגלל זה אני אומר לך לך תקנה ראוטר מקצועי כמו למשל ה tplink 1043 עולה 290 שח בKSP
יש אותו כמעט בכל הסניפים שלהם בארץ ראוטר איכותי אם סוויטץ' של 1G משאין לך בראוטרים של בזק
חיבור USB לשיתוף כונן רשת או מדפסת משותפת צ'יפ חזק 32 מגה זכרון הראוטר מתמודד בלי למצמץ בכלל
אם ערימות של הורדות וחיבורים במכה אחת תשאל פה כולם ימליצו לך עליו
יש גם את dlink 655 אבל הוא יקר ביחס ל tplink אבל אותם ביצועים ככה שה tplink הוא בחירה נכונה
ואם אתה ממש מחפש משהו מתקדם ומקצועי באמת אז יש לך את linksys e3000 פצצה של ראוטר של חברת סיסקו
פיירוול מתקדם לאבטחת רשת בצורה מירבית
ותג מחיר שלו הוא סביב 800 שח
בהצלחה ''