התאמת רמקולים לרסיבר חדש
שלום,
התחדשתי השבוע ברסיבר פיוניר 421 וכעת מעוניין למצוא את זוג הרמקולים המדפיים האולטימטיבים (חדר קטן של 15 מ"ר).
אני אוהב סאונד פתוח, מדוייק ככל האפשר, עם באסים (אבל לא מוגזמים), שלא יאבדו מהדיוק בעוצמות גבוהות.
שמעתי היום מספר רמקולים ומאוד מתלבט בינהם:
1. M32i MISSION
2. BOSE 301
3. MONITOR AUDIO BX2
מה דעתכם? מי יותר יתאים לרסיבר ולדרישות שלי (דיוק השמע הכי חשוב)? האם יש אופציות נוספות?
התחדשתי השבוע ברסיבר פיוניר 421 וכעת מעוניין למצוא את זוג הרמקולים המדפיים האולטימטיבים (חדר קטן של 15 מ"ר).
אני אוהב סאונד פתוח, מדוייק ככל האפשר, עם באסים (אבל לא מוגזמים), שלא יאבדו מהדיוק בעוצמות גבוהות.
שמעתי היום מספר רמקולים ומאוד מתלבט בינהם:
1. M32i MISSION
2. BOSE 301
3. MONITOR AUDIO BX2
מה דעתכם? מי יותר יתאים לרסיבר ולדרישות שלי (דיוק השמע הכי חשוב)? האם יש אופציות נוספות?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לא הבנתי... שמעת את הרמקולים ואתה מבקש את חוות הדעת שלנו?
לעניות דעתי (ואני מאמין שרבי םמחברי הפורום יסכימו איתי) אין כמו משמע אוזניים - מה שנשמע לך אישית הכי טוב זה מה שכדאי לך אישית לקנות, והמלצה כזאת או אחרת של מי מחברי הפורום לא צריכה לשנות את זה!
אם אתה חושב בכל זאת שדעתו האישית של מישהו תשנה משהו בתהליך קבלת ההחלטות שלך, אז אני הייתי הולך על המוניטור אודיו BX2 - רמקול השנה 2010 בתקציב הזה עפ"י המגזין What Hi-Fi...
מעבר לכך, יש עוד לא מעט אופציות נוספות בתקציב הנ"ל:
- Mordaunt Short Aviano 1
- אקוסטיק אנרג'י NEO 1
- דאלי לקטור 1
- KEF IQ30
בכל מקרה, בהתחשב בהעדפות שציינת, הייתי נותן צ'אנס לאקוסטיק אנרג'י ולדאלי לפני שהייתי מכריע את הכף
לעניות דעתי (ואני מאמין שרבי םמחברי הפורום יסכימו איתי) אין כמו משמע אוזניים - מה שנשמע לך אישית הכי טוב זה מה שכדאי לך אישית לקנות, והמלצה כזאת או אחרת של מי מחברי הפורום לא צריכה לשנות את זה!
אם אתה חושב בכל זאת שדעתו האישית של מישהו תשנה משהו בתהליך קבלת ההחלטות שלך, אז אני הייתי הולך על המוניטור אודיו BX2 - רמקול השנה 2010 בתקציב הזה עפ"י המגזין What Hi-Fi...
מעבר לכך, יש עוד לא מעט אופציות נוספות בתקציב הנ"ל:
- Mordaunt Short Aviano 1
- אקוסטיק אנרג'י NEO 1
- דאלי לקטור 1
- KEF IQ30
בכל מקרה, בהתחשב בהעדפות שציינת, הייתי נותן צ'אנס לאקוסטיק אנרג'י ולדאלי לפני שהייתי מכריע את הכף
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
עוד סט משתלם שזכה לרמקול השנה ב2009:epony כתב: אז אני הייתי הולך על המוניטור אודיו BX2 - רמקול השנה 2010 בתקציב הזה עפ"י המגזין What Hi-Fi...
...
http://awards.whathifi.com/winners/ster ... ofers/2009