אז בעוונותי הרבים החלטתי אחרי שאני קורא את הפורום הזה כמעט שנה לרכוש לעצמי טלויזיה מבית סמסונג
ליתר דיוק דגם UA46D7000
אחרי שהלכתי לראות את המכשיר ונדהמתי מיכולותיו וכן קראתי ביקורות מאוד מפרגנות באתרים השונים החלטתי שזו תהיה הטלויזיה אותה ארכוש עם כניסתי לבית החדש שתשודך למערכת הקולנוע הביתי המתוכננת.
לצערי ראיתי כי סמ ליין בחוצפתם הדביקו לטלויזיה תג מחיר של 14,300 ש"ח (בחגים) ותג מחיר של 18,900 ביום יום.
אחרי שיטוט קצר באינטרנט מצאתי כי הטלויזיה כולל מיסים, מע"מ'; משלוח וכו תעלה לי כ 11,000 ש"ח עם עיגול כלפי מעלה. סכום אותו אני מוכן ברצון להוציא ללא כל קשר לאחריות.
החבר הגולש באתר steveh המליץ לי על אתר בגרמניה אשר אמור לשלוח לארץ אבל לאחרונה אחרי שיצרתי איתם קשר נאמר לי על ידי מתפעל האתר כי הם הפסיקו לשלוח לארץ ולכל המדינות שאינן חברות באיחוד האירופי. מכיוון שיש לי כתובת באנגליה של TNT שאלתי האם יכולים לשלוח לאנגליה ונעניתי בשלילה, או במילים אחרות קפוץ לנו ובוא לחנות בפרנקפורט.
מאז יום רביעי אני חורש את הרשת במציאת אתרים אשר שולחים בינלאומי או שולחים לאנגליה ומקבלים פייפאל או כרטיס אשראי בינלאומי אבל ללא הועיל. (גלשתי באתרים בבריטניה, סקוטלנד ואפילו לאוסטרליה הגעתי) גם באתרים אשר מצוין כי יש משלוח בינלאומי, אחרי תחלופת מיילים קצרה מתנצלים ואומרים כי לא ישלחו מחוץ למדינתם.
כמובן שהדגם שחיפשתי הוא הדגם האירופאי שכן אין לי ממש רצון להזמין דגם אמריקאי מ B&H ולהוסיף עליו ממיר DVDO ואח"כ לחשוב איך כל זה מדבר עם הרסיבר שלי.
חברים, לא חושב שבקשתי מוגזמת, מחפש אתר או חנות אמינה אשר מוכרת את דגם הטלויזיה הנ"ל, מותאם לאירופה, ששולחת לארץ או לאנגליה ומקבלת פייפאל או כרטיס אשראי בינלאומי
ממש ממש ממש אתבאס אם אצטרך לשלם את המחיר המלא פה בארץ לסמ ליין, מחיר שלכל הדעות מופקע ובלתי הגיוני. (אגב גם מיבוא פררלי אין סיכוי שאקנה כי הם בסה"כ מורידים כ-1000 ש"ח מהמחיר של סמליין)
לעוזרים תבוא הברכה
שנה טובה וחג שמח