החוויה שבשירות AV1

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
fp581 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

לפני חודש\חודש וחצי התחלתי במסע הקסום של מעבר מאוזניות למערכות רמקולים מקצועיות.
מיד התחלתי לראות שזה לא הולך להיות קל כי ברמקולים יש כל כך הרבה יותר אלמנטים שצריך לבדוק (גודל החדר, אקוסטיקה, מגבר, קדם מגבר, מיקום רמקולים, כבלים) ובהתחלה הייתי דיי אובד עצות.

לאחר חודש הפנו אותי בפורום אחר לAV1 וכבר בשיחה הראשונה הוא הראה מקצועיות מדהימה, הוא הקדיש את הזמן להסביר לי על כל חלק וחלק מהמערכת בנפרד ואיך אני אמור למקם רמקולים שונים וסוגי הרמקולים וכל זה לפני שאפילו המליץ לי על הרמקולים עצמם. הוא המליץ לי על Vandersteen VSM-1 ועל מגבר משולב Krell KAV 400xi שיוכל להמשיך איתי למערכות הבאות, לאחר מכן הוא שאל אותי לגבי התקציב ואמרתי לו שהוא 12 אלף כולל כבלים, המגבר והרמקולים לא נכנסו בתקציב הזה לפי המחיר המקורי אבל הוא הוריד אותו כדי שזה יתאים לתקציב כבר בטלפון.

קבענו פגישה להקשיב לכמה וכמה סוגי רמקולים עם מגברים שונים (מגבר משולב מנורות ומגבר אלקטרוני)
הקשבתי לVandersteen - VSM-1, AAD - ST-300 וגם לAAD S300 Book shelf speakers יחד עם המגבר Krell KAV - 400xi ועם Ensemble Virtuoso & Corifeo Hybrid Pre + Power Amplifier )kao vauutv go ndcrh nburu (לשם השוואה למגבר משולב מנורות כי לא היה לי ניסיון איתם).
כבר שנכנסתי לביתו ראיתי שהוא התאים את מיקום המערכת למרחק הקשבה שלי בחדר שלי וניסה לדמות כמה שיותר את האיזור והמצב הבעייתי של חדרים קטנים.
בהתחלה הקשבנו למוזיקה באיכות סבירה (320Kbps) עם סטרימר מהמחשב כדי לדמות מה האיכות צליל במצב שהמקור לא איכותי (מה שיש לרוב האנשים בבית ודיי דומה לחלק מאוסף השירים שלי שעל המחשב רק שהוא לא יעבור דרך סטרימר), מייד התאהבתי ב Vandersteen VSM-1 (שחכתי לציין שזה רק האחוריים).

כשעברנו להקשיב למוזיקה שלי (מוזיקה קלסית, רוק וג'אז) האיכות השתפרה בכמה מונים אך היה חסר לי את הבסים הנמוכים יותר, הוא הציעה שנחבר בס, הוא חיבר את הAAD - SW300 ACTIVE SUBWOOFER שהיה מדהים מעצמו והוא פתח עולם חדש והצליל נשמע יותר פתוח והבמה התקרבה משמעותית.
במהלך ההקשבה הוא הסביר לי על המערכת ואיך לכוון אותה בצורה מקצועית והסביר לי שזה יקח זמן אד שאמצע את האיזון בין סוגי המוזיקה השונים לכיוון אחד של הרמקולים מכיוון שכל סיגנון דורש דברים שונים לחלוטין.

בסוף הקשבה (שעתיים) הוא שאל אותי אם אני רוצה להוסיף את הסב של AAD למערכת ואמרתי לו שכניראה הוא הכרחי כי לרמקולים חסר בס נמוך שמאוד חשוב בקטעים עם צ'לו ובטינון (קונטרבס), הוא הסביר לי שזה לא נכנס לתקציב אבל אם אני אקח מגבר פחות טוב אני יוכל לקחת את הבס אבל האיכות של ההגברה תרד משמעותית, הלכנו למחשב שלו והתחלנו לחפש מגברים שיתאימו לרמקולים ולסב ביד 2 הוא הראה לי כמה וכמה אפשרויות מעניינות וכאלה שאפילו יורידו את המחיר של הכל ל9 אלף ללא הורדה משמעותית באיכות צליל רשמתי את הפרטים הודתי לו על האירוח המעולה ועל הקדשת הזמן לעזור לי להבין טוב יותר על רמקולים ומציאת מגבר חלופי.

בסופו של דבר יש לי רק עוד מערכת אחת להקשיב לה אבל בנתיים בשום מקום שהלכתי אליו לא הראו מיקצועיות כזו הקדשת זמן רבה כל כך ללקוח אחד ואירוח כזה נהדר יצאתי משם אם המון ידע חדש והמון חוויות ואולי גם מערכת חדשה לחדר במחיר ממש זול.

http://www.av1.co.il/

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #2 

שמעון (Y)

שמעון-מור-יוסף
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1321
שם מלא: שמעון מור יוסף
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

תודה רבה, איזה כיף להתחיל כך שנה חדשה

שנה טובה ומבורכת (f)
Av2 מוצרי סטריאו וקולנוע ביתי מובחרים בהזדמנויות.
www.facebook.com/Av2Av
052-3153-707

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”