חוות דעת לפני קניית htpc- תקציב ~2000
אהלן,
לפני קניית htpc, יחובר לרסיבר (ישן יחסית) ודיי סטנדרטי- אמנם יש כניסת spdif, וlcd 42 של טושיבה (fullhd ו100hz) ובעקרון יש לי ממיר hot hd-אם זה רלוונטי בכלל.
השימושים בו-סטנדרטיים -( יהיה שימוש בתוכן mkv 1080p), שימוש משרדי (אינטרנט וכו') ואולי שיריץ משחק או שניים (לא גיימר, סתם אם אני ארצה שאני אדע שאני אוכל).
הייתי רוצה שיהיה מה שפחות רועש,
המפרט שבניתי (מבוסס רובו על הפורום+שינויים מינוריים):
המפרט נבנה מksp:
Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray
495
H67MA-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP
630
x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel
205
TB EcoGreen F4 32MB SATA II HD204UI
365
DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem)
120
Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler
120
NSK 2480 HTPC Micro ATX Black Silver Case + 380W PSU
495
סה"כ
2430
1.אז ככה, הייתי שמח לחוות דעת, אם זה מספיק או יותר מדי (מסגרת התקציב היא 2000 וכמו שאתם רואים כבר חרגתי בגדול), גם הייתי שמח לחוות דעת על קנייה בksp אולי יש יותר זול (אני מניח שהרבה פה הרכיבו מפרט דיי דומה אשמח לחוויות חיוביות ושליליות לגבי איפה שהם קנו)
2.גם- קראתי על סוגיית ה23.97 כמה זה מהותי והאם יש תיקון לדבר (אני מבין שזה חומרתי) אבל היה רשום שיש איזה mode עבודה שבו הדבר אפשרי.
3.לגבי pvr הייתי שמח שאת תהיה אופציה במערכת, כרגע אני מבין שאין ממש כרטיס לכידת hd במחיר ריאלי בארץ האם צפוי איזה מטר של דור חדש של כרטיסים וכדאי לחכות?
4.אשמח להמלצה על קומבו של מקלדת עכבר תואמים מהנסיון האישי שלכם (עד 5 מטר מרחק) ולא מהפיציות האלה.
5.עוד משהו קטן לגבי הכרטיס מסך המובנה במעבד, חשוב לי שיהיה לי nativerate- למיטב הבנתי לטלוויזיה שיש לי יש מצב nr השאלה אם כרטיס הזה יוציא 1920 1080 אמיתי (כבר הייתה לי lcd היטאצי שתמכה אבל בגלל driver לקוי לא היה nr רק אחרי חפירה והחלפת ערכים בregistry הצלחתי שזה יעבוד ואני לא רוצה שוב תחוויה והחפירה הזאת).
תודה על הכל
חג שמח
משה
לפני קניית htpc, יחובר לרסיבר (ישן יחסית) ודיי סטנדרטי- אמנם יש כניסת spdif, וlcd 42 של טושיבה (fullhd ו100hz) ובעקרון יש לי ממיר hot hd-אם זה רלוונטי בכלל.
השימושים בו-סטנדרטיים -( יהיה שימוש בתוכן mkv 1080p), שימוש משרדי (אינטרנט וכו') ואולי שיריץ משחק או שניים (לא גיימר, סתם אם אני ארצה שאני אדע שאני אוכל).
הייתי רוצה שיהיה מה שפחות רועש,
המפרט שבניתי (מבוסס רובו על הפורום+שינויים מינוריים):
המפרט נבנה מksp:
Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray
495
H67MA-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP
630
x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel
205
TB EcoGreen F4 32MB SATA II HD204UI
365
DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem)
120
Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler
120
NSK 2480 HTPC Micro ATX Black Silver Case + 380W PSU
495
סה"כ
2430
1.אז ככה, הייתי שמח לחוות דעת, אם זה מספיק או יותר מדי (מסגרת התקציב היא 2000 וכמו שאתם רואים כבר חרגתי בגדול), גם הייתי שמח לחוות דעת על קנייה בksp אולי יש יותר זול (אני מניח שהרבה פה הרכיבו מפרט דיי דומה אשמח לחוויות חיוביות ושליליות לגבי איפה שהם קנו)
2.גם- קראתי על סוגיית ה23.97 כמה זה מהותי והאם יש תיקון לדבר (אני מבין שזה חומרתי) אבל היה רשום שיש איזה mode עבודה שבו הדבר אפשרי.
3.לגבי pvr הייתי שמח שאת תהיה אופציה במערכת, כרגע אני מבין שאין ממש כרטיס לכידת hd במחיר ריאלי בארץ האם צפוי איזה מטר של דור חדש של כרטיסים וכדאי לחכות?
4.אשמח להמלצה על קומבו של מקלדת עכבר תואמים מהנסיון האישי שלכם (עד 5 מטר מרחק) ולא מהפיציות האלה.
5.עוד משהו קטן לגבי הכרטיס מסך המובנה במעבד, חשוב לי שיהיה לי nativerate- למיטב הבנתי לטלוויזיה שיש לי יש מצב nr השאלה אם כרטיס הזה יוציא 1920 1080 אמיתי (כבר הייתה לי lcd היטאצי שתמכה אבל בגלל driver לקוי לא היה nr רק אחרי חפירה והחלפת ערכים בregistry הצלחתי שזה יעבוד ואני לא רוצה שוב תחוויה והחפירה הזאת).
תודה על הכל
חג שמח
משה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כרטיס מסך חיצוני תמיד אפשר להוסיף בעתיד אם לא מרוצים מה-23.976 או 24 הרץ.
אם לומר את האמת, זהו חסרון ממש זניח, ורק דקי אבחנה יבחינו בזה (פריים אחד פעם בכמה דקות).
לדעתי תתחיל עם המובנה ללא כרטיס מסך, ורק אם יהיה צורך תוסיף...
אם לומר את האמת, זהו חסרון ממש זניח, ורק דקי אבחנה יבחינו בזה (פריים אחד פעם בכמה דקות).
לדעתי תתחיל עם המובנה ללא כרטיס מסך, ורק אם יהיה צורך תוסיף...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
לא תהיה בעיה להוסיף כרטיס מסך דיסקרטי עם הספק שבא עם המארז הזה?pixies כתב:כרטיס מסך חיצוני תמיד אפשר להוסיף בעתיד אם לא מרוצים מה-23.976 או 24 הרץ.
לדעתי תתחיל עם המובנה ללא כרטיס מסך, ורק אם יהיה צורך תוסיף......
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כל עוד לא מדובר בכרטיס מסך חזק במיוחד של גיימרים, אז לא תהיה שום בעייה. כרטיס מסך כמו ה-HD5450 צורך הספק באזור ה-15W, לא יותר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אחלה, אני באמת בנתיים אוותר על כרטיס ואראה בכלל אם אני שם לב להפרעה המדוברת מקסימום בעתיד עוד 300-400 שקל ואז גם יהיה מחשב למשחקים, מה גם שלא שזה לא ידרוש התקנה מחדש של כל המערכת.
שתי סוגיות פתוחות:
הנושא של המקלדת המומלצת ?
הנושא של חוות דעת (מנסיון) על חנות מומלצת לקומבו הספציפי?
תודה מראש
חג שמח
משה-
שתי סוגיות פתוחות:
הנושא של המקלדת המומלצת ?
הנושא של חוות דעת (מנסיון) על חנות מומלצת לקומבו הספציפי?
תודה מראש
חג שמח
משה-